0

Ostoskorisi on tyhjä

LED-valohoito ihonhoidossa - mitä ja miksi?

LED-valohoito ihonhoidossa - mitä ja miksi?

Tarjoamme ensimmäisen tutustumiskäynnin veloituksetta 30.4.2023 asti!

LED-valohoito on maailmalla suosittu ja tutkittu apu ihonhoitoon, joka perustuu eri valojen ihokudosta aktivoivaan ja parantavaan vaikutukseen.

Hoito aktivoi solujen toimintaa sekä edistää ihon aineenvaihduntaa mm. lisäämällä kollageenin ja elastiinin tuotantoa. LED-valohoitoa onkin hyödynnetty tuloksekkaasti jo noin 30 vuoden ajan erilaisten iho-ongelmien, kuten aknen, couperosan, pigmenttimuutosten sekä ruusufinnin hoitoon, mutta myös ihon ikääntymismuutosten hoitoon ja ennaltaehkäisyyn sekä arpien hoitoon.

Varaa sinulle sopiva aika LED-valohoitoon alla olevasta ajanvarauksesta, puhelimitse +358 40 1969 604 tai Timmasta. Soitathan, jos sinulla on mitään kysyttävää tai et löydä toivomaasi aikaa.

Hoidon voit maksaa hoitolalla tai ostamalla hoidon verkkokaupassa – kumpi vain sinulle paremmin sopii! Sarjakortit saat jopa 20% edullisemmin!

Muistathan perua aikasi vähintään 24 tuntia ennen hoitoaikaa mikäli olet estynyt. Peruuttamattomista ajoista perimme 50% hoidon hinnasta.

Varaa hoitoaikasi alta tai lue lisää LED-valohoidosta selaamalla sivua alaspäin. Ilmaisen tutustumiskäynnin varatessasi kirjoita varauksen yhteyteen: Ilmainen tutustumiskäynti.

LED-valohoito on täysin kivuton, turvallinen ja tehokas, kaikille ihotyypeille sopiva hoitomuoto, jossa hyödynnetään kolmen eri valon ainutlaatuista vaikutusta ihon toimintaan. Jokainen valo vaikuttaa eri tavoin ihon toimintaan ja sen eri kerroksiin, joten näin saadaan tehokkaasti hoidettua ihon eri ongelma-alueita samanaikaisesti. Valoista esimerkiksi sinistä valoa käytetään akne- ja couperosaihon hoitoon, mutta sillä voidaan hoitaa tuloksekkaasti myös tummia silmänalusia. 

Mitä vaikutuksia eri valoilla on iholle?

  • Sininen valo rauhoittaa ihoa ja tulehduksia sekä tasapainottaa liikarasvoittuvuutta.
  • Punainen valo puolestaan tunnetaan sen loistavista anti-age ominaisuuksistaan. Punainen valo uudistaa ihoa, parantaa kollageenin tuotantoa ja nopeuttaa pintaverenkiertoa.
  • Keltaiset, punaiset ja oranssit valot ovat ihoa aktivoivia ja uudistavia sekä kosteutusta boostaavia.

LED-valohoitoa käytetään myös leikkaushoitojen yhteydessä sekä plastiikkakirurgiassa juuri sen ihon aineenvaihduntaa, haavoja parantavien sekä arven muodostumista hillitsevien ominaisuuksien vuoksi. Hoidot kannattaa aloittaa noin 1-2 viikkoa ennen leikkausta.

LED-valohoito kasvoille kokemuksia:

"Uskomattoman tehokas hoito. Nyt takana 7 kertaa viikon välein, ja iho on parantunut vinhaa vauhtia! Erityisesti tuoreemmat arvet ovat tasoittuneet ihan silmissä."

"Rentouttava hetki samalla kun iho paranee."

"Olen käynyt nyt 4 kertaa LED-valohoidossa. Ruusufinni-ihoni tuntuu rauhoittuneen: näppylät ja punoitus ovat vähentyneet. Hoito on todella lempeä, ja hoidon hintaan kuuluva Neurosonic-hoito on ihana bonus! Rentoudun aina ihan horrostilaan asti."

Mistä tiedän onko LED-valohoidosta hyötyä juuri minun iholle?

LED-valohoidosta saat apua mm. seuraaviin ihonhoidon haasteisiin:

✔️ Aknen ja ruusufinnin hoito - LED-valohoidolla pystytään rauhoittamaan tulehtuneen ihon oireilua ja nitistämään iholla ongelmia aiheuttavia bakteereja lempeästi. Ihon uusiutuminen ja paraneminen nopeutuu.

✔️ Atooppiseen ihon hoito - Erityisesti punainen valo lisää ihon kosteuspitoisuutta ja auttaa atooppisen ihon hoidossa. Suomessa varsinkin talviaika on iholle haasteellinen. Kylmä ulkoilma, kuiva sisäilma ja alhainen ilmankosteus aiheuttavat iholle usein kuivuutta ja atooppisen ihon pahenemista. Tähän punaisesta valosta on usein hyötyä. Sinisellä valolla puolestaan voidaan rauhoittaa atooppisen ihon tulehdusta.

✔️ Arvet - LED-valolla voidaan hoitaa tehokkaasti iholla olevia arpia, kuten raskaus-, akne- ja venymäarpia. Valo uudistaa soluja, parantaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa sekä kiinteyttää ihokudosta. Arpihoito vaatii sarjahoitoa, vähintään 15 hoitokertaa ja noin 3 kuukauden hoitojakson, sillä arvet eivät rajoitu vain ihon pintaan vaan ovat usein syvemmällä ihossa ja niihin tarvitaan useampi hoitokerta.

✔️ Couperosa - Couperosa ihoa voidaan hoitaa tehokkaasti Led-valohoidolla. Punaiset valot aktivoivat ihoa, parantavat ihon pintaa, hapenottokykyä sekä aineenvaihduntaa. Sininen valo puolestaan rauhoittaa ihoa. Eri valoilla voidaan siis hoitaa samalla kertaa eri iho-ongelmia. Sinisellä valolla on myös mieltä rauhoittavia ja energisoivia ominaisuuksia.

✔️ Rasvoittuva hiuspohja - Hoidolla voidaan tehokkaasti hoitaa rasvoittuvaa hiuspohjaa. LED-valohoito hillitsee talintuotantoa ja näin rauhoittaa hiuspohjaa.

✔️ Tummien silmänalusten hoito - LED-valohoidolla pystytään parantamaan ihon ja solujen aineenvaihduntaa, verenkiertoa sekä vahvistamaan ihon pintaa. Tällä on positiivisia vaikutuksia mm. tummien silmänalusten hoidossa.

Kuinka usein pitää käydä saadakseen tuloksia?

Sarjahoidolla saadaan aina pitkäkestoisempia tuloksia. Hoitokertojen määrä riippuu aina lähtötilanteesta, ihon ongelmasta ja jokaiselle räätälöidään yksilöllinen hoitosuunnitelma. Hoidot voidaan aloittaa 6-12 kerran hoidoilla ja katsoa mihin ihon kunto asettuu.

Jokainen iho toimii hiukan erilailla ja reagoi hoitoihin aina omalla yksilöllisellä tavallaan, joten hoitokertojen määrä on aina yksilöllistä.

Ylläpitohoitoja voidaan tarvittaessa käydä yksi tai kaksi kertaa kuukauden välein. LED-valohoidosta tehokkaan tekee myös se, että vaikutus ihon uusiutumiseen jatkuu vielä 6 kuukauden jälkeen sarjahoidon lopettamisesta, joten positiivisia tuloksia ihon kunnossa voi nähdä vielä muutamankin kuukauden päästä hoitojen lopettamisen jälkeen.

Kuinka kauan yksittäinen hoito kestää?

Yksittäisen LED-valohoitokerran pituus on 30 minuuttia.

Tarvitseeko ihoa esivalmistella ennen hoitoa? Entä hoidon jälkeen?

Ihoa ei tarvitse esivalmistella hoitoon tullessa. Puhdas rasvaton iho on paras alusta hoidolla ja se sopii hyvin myös rauhoittamaan ihoa kasvohoidon jälkeen. Maksimaalisen hyödyn saavuttamiseksi voit siis ottaa LED-valohoidon vaikka kasvohoidon yhteydessä tai 1-2 päivää kasvohoidon jälkeen. Ihoa ei tarvitse varoa tai käsitellä poikkeuksellisesti hoidon jälkeen, voit laittaa heti hoidon jälkeen kasvoille ihonhoitotuotteita tai meikkiä halutessasi.

Milloin LED-hoitoon ei voi tulla?

LED-valohoitoa tai muitakaan laitehoitoja ei tehdä raskaana ollessa eikä imettäessä. Ihoa puhdistavat hoidot laittavat usein kuona-aineet liikkeelle ja voivat päätyä rintamaitoon ja näin aiheuttaa lapselle vatsanväänteitä. Muita kontraindikaatioita hoidolle ovat valoherkkyydet esim. epilepsia, valomigreeni, syöpä sekä valoherkät lääkkeet.

Mitä voin tehdä seuraavaksi? 

  1. Kiinnostuitko LED-hoidosta - Varaa aika Timmasta. Hoidot tehdään Twistbe myymälän hoitolassa, asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan oikeat valot joka hoitokerralla
  2. Tilaathan uutiskirjettämme? Saat kerran viikossa inspiraatiota ihosi hoitoon, tiedon ensimmäisenä tarjouksista ja uutuuksista sekä etuja vain uutiskirjeemme tilaajille. Tästä pääset liittymään uutiskirjeen tilaajaksi.
  3. Jos haluat tietää enemmän LED-valohoidon hyödyistä sekä käyttökohteista kuuntele alta aihetta käsittelevä podcast-jakso. Siinä ihonhoidon asiantuntijoiden Katin ja Veeran haastateltavana LED-valohoidosta on ekokosmetologi Vilma Stassi

Emmi Lampinen
Emmi Lampinen

Kosmetologi ja ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista