0

Ostoskorisi on tyhjä

Levät kosmetiikan raaka-aineena – 3 syytä suosia

Levät ihonhoidossa

Olet saattanut kuulla, että ihonhoitotuotteissa hyödynnetään muun muassa puna-, viher- tai ruskolevistä saatavia yhdisteitä. Leviä on toden totta monenlaisia - valtavista, jopa useiden kymmenien metrien mittaiseksi kasvavista jättirakkolevistä aina mikroskooppisen pieniin yksisoluisiin mikroleviin, joista kosmetiikassa yleisesti käytettyjä lajikkeita on esimerkiksi Spirulina ja Chlorella. 

Millaisia vaikutuksia näillä levistä saatavilla eri yhdisteillä on ja miksi me Twistbellä fanitamme leviä ihonhoidossa? Tässä blogissa kerromme sinulle, miten ihosi hyötyy levien käytöstä ja vinkkaamme tuotteet, joihin ihastut varmasti!

Levien hyödyt ihonhoidossa 

Lista levien ihonhoidollisista ominaisuuksista on monipuolinen, sillä kuten kosmetiikassa hyödynnettäviä leviä, myös niiden mukanaan tuomia hyötyjä on lukuisia. Levät muun muassa:

 • Suojaavat ja korjaavat ihoa- Levät ovat täynnä antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ulkoisten stressitekijöiden, kuten ilmansaasteiden ja auringon UV-säteilyn ihoa vaurioittavialta ja ennenaikaisesti ikäännyttäviltä vaikutuksilta.
 • Ylläpitävät ihon nuorekkuutta - Levistä on mahdollista eristää muun muassa peptidejä ja aminohappoja, jotka ovat muun muassa kollageenin ja elastiinin rakennuspalikoita.
 • Kosteuttavat ihoa - Levistä saadaan eristettyä yhdisteitä, jotka auttavat kosteuden sitomista ihoon.

Levät tähtiraaka-aineena by mukk -sarjassa

Twistben tarkkaan kuratoitu valikoima täydentyi juuri virolaisella by mukk -sarjalla, joka hyödyntää monipuolisesti leviä tuotteissaan. Osa sarjan levistä on kerätty läheltä, Saarenmaan rannikoilta. Listasimme alle sarjan levää sisältävät tuotteet, joihin itse ihastuimme - valitse tuotteet ihosi tarpeen mukaan: 

 • Samealle, kirkastusta kaipaavalle ja ikääntyvälle iholle: Algae Peel Mask
 • Syväpuhdistusta kaipaavalle, rasvoittuvalle, epäpuhtaalle tai akneiholle: White Clay Mask
 • Pitkäkestoista kosteutusta kaipaavalle, kuivalle iholle: Deep Sea Serum
 • Reaktiiviselle ja herkälle iholle sekä auringonoton jälkeiseen ihonhoitoon. Loistava myös rauhoittamaan miesten ihoa parranajon jälkeen: Calm Sea Serum
 • Kuivaa, herkkää ja ikääntyvää ihoa ravitseva täyteläinen kosteusvoide: Rich Day Cream 
 • Rasvoittuvaa ja sekaihoa kosteuttava ja tasapainottava kevyt kasvovoide: Light Day Cream 

Löydät levää myös valikoimassamme jo paikkansa vakiinnuttaneista tuotteista:

Mitä seuraavaksi?

 1. Kosmetiikan lisäksi levät ovat todellista kauneusruokaa ja sisäisen ihonhoidon huippuraaka-aineita. Lue lisää aiheesta blogistamme: Top 10 kauneusruoat - nro 8: levät 
 2. Tilaa uutiskirjeemme. Saat kerran viikossa sähköpostiisi inspiraatiota ihonhoitoon sekä tiedon tarjouksista ja uutuuksista ensimmäisten joukossa.
 3. Oletko jo tehnyt asiakastilin? Asiakastililtä löydät vaihtuvat ja henkilökohtaiset edut. Ensimmäisen edun saat heti rekisteröityessäsi. 

TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi
TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista