0

Ostoskorisi on tyhjä

Maailman paras seerumi

Maailman paras seerumi

Markkinoilla on lukuisia erilaisia seerumeita moneen eri tarpeeseen. Mikä on näistä maailman paras seerumi ja miksi?

Mikä on maailman paras seerumi? Lue mitä ihonhoidon asiantuntijat sanovat ja mitkä muut seerumit mahtuvat parhaiden seerumien joukkoon.

Tämän lisäksi olemme valinneet tähän artikkeliin muut parhaat seerumit eri tarpeisiin kokemuksemme, tuotteiden hinta-laatusuhteen, asiakaspalautteiden sekä tuotearvosteluiden perusteella.

Paras seerumi

Seerumeita voi hyvin verrata ravintolisiin. Niitä kannattaa käyttää kuuriluontoisesti tiettyyn tarpeeseen hoitamaan esimerkiksi ihon kuivuutta, sameutta, epäpuhtauksia tai ikääntymismuutoksia.

Siksi parhaan seerumin määritelmä riippuu siitä mihin tarpeeseen seerumia haetaan.

Tämä on usein selitys myös sille miksi ystäväsi mielestä paras seerumi ei välttämättä sovikaan sinun ihollesi tai ole sinun mielestäsi lähellekkään paras seerumi. Onkin tärkeä muistaa valita juuri itsellesi paras seerumi, joka vastaa ihon sen hetkisiä tarpeita.

Siksi olemme arvostelleet tähän artikkeliin maailman parhaan seerumin lisäksi parhaat seerumit erilaisiin ihon tarpeisiin. Lue siis alta mikä on maailman paras seerumi ja mikä on muun muassa paras kosteuttava seerumi ja mikä paras seerumi ikääntyvälle iholle.

Maailman paras seerumi

”Sain tästä tuotteesta avun pintakuivuuteen, ja näin ollen myös sain pienet näpyt hävitettyä, jotka olivatkin ilmeisesti johtuneet pintakuivuudesta! Loistotuote!”

Jos pitää valita yksi maailman paras seerumi, on se Olivia Klein Hydra Serum. Tämä on paras seerumi ja tehohoito ruusufinnin, couperosan sekä PODin hoitoon. Seerumi sopii myös ihon terveyttä edistäväksi paikallishoidoksi.

Olivia

Miksi Olivia Klein Hydra seerumi on maailman paras seerumi?

Lyhyesti sanottuna se on todella tehokas, tekee juuri mitä lupaa ja voi merkittävästi edistää ihon kuntoa sekä auttaa pääsemään eroon eri ongelmista.

Olivia Klein Hydra Serum vie pois ihoärsytyksen, ihon punoituksen, vähentää epäpuhtauksia sekä tuo iholle kosteutta ja pehmeyttä. Tuote on saanut huiman määrän tuotearvosteluita ja on todellakin asiakkaidemme suuri suosikki.

Paras anti-age seerumi

”Nyt on pakko sanoa, että tämä taitaa olla mielettömin ihonhoitotuote, jota olen koskaan käyttänyt! Huomasin eron etenkin otsan rypyissä ihan muutaman päivän jälkeen!”

Onko toiveissasi paras anti-age seerumi? Paras seerumi ikääntyvälle iholle on ehdottomasti keväällä 2023 lanseerattu uutuus Leahlani Aqua A. Tuote on paras anti-age seerumi juonteiden, ryppyjen ja pigmenttimuutosten hoitoon.

Leahlani

Seerumi boostaa ihon nuorekkuutta sekä saa sen kirkastumaan jo muutaman päivän käytön aikana! Iho kiinteytyy ja tasoittuu tämän anti-age seerumin avulla.

Aqua A ikääntyvän ihon seerumi sisältää HPR (Hydroxypinacolone Retinoate) retinoideja, jotka ovat uudenlainen A-vitamiinin muoto. Raaka-aineella on kyky muuttua ihossa suoraan retinolihapoksi, jonka ansiosta HPR on monia muita retinoliyhdisteitä tehokkaampi, mutta myös ihoystävällisempi.

Paras kosteuttava seerumi

Paras kosteuttava seerumi kosteusköyhälle iholle on ehdottomasti by mukk Deep Sea Serum. Tuote kosteuttaa ihoa sekä helpottaa ihon kuivuudesta johtuvaa kiristelyä.

byMukk

Tämä on loistava seerumi kuivalle iholle sekä pintakuivalle iholle. Seerumi kosteuttaa ravitsee sekä rauhoittaa ihoa. Vaikka kyseessä onkin kosteuttava seerumi, sisältää tuote myös antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta.

→ Siksi se onkin paras kosteuttava seerumi.

Paras seerumi epäpuhtaalle iholle

”Toimii tosi hyvin epäpuhtauksiin taipuvaisella sekaiholla. Ihohuokoset pysyvät paremmin puhtaana eikä tukkeumia synny. Tosi riittoisa tuote!”

Nourish

Paras seerumi epäpuhtaalle iholle on Nourish London Balance Peptidi seerumi. Seerumi vähentää finnejä sekä muita epäpuhtauksia. Valitse tämä tuote, jos ihosi tuntuu epätasapainoiselta tai herkästi rasvoittuvalta.

Seerumi auttaa häivyttämään suurentuneita huokosia sekä tasapainottamaan ihon rasvoittuvuutta. Tuotetta käytettyäsi huomaat ihon sävyn tasoittuneen, sekä epäpuhtauksien hälvenneen iholta.

Paras hyaluronihappo seerumi

"Syväkosteuttaa herkkää ja pintakuivaa ihoa erittäin tehokkaasti. Auttaa myös ihon epäpuhtauksiin ja niiden ennalta ehkäisyyn. Lisäksi rauhoittaa ihoa."

Paras hyaluronihapposeerumi on asiakkaidemme rakastama Esse Hyaluronic Serum hyeluronihapposeerumi. Valitse tämä seerumi itsellesi, jos ihosi tuntuu pintakuivalta ja kaipaavan lisää kosteutta.

Esse

Essen hyaluronihappo seerumi on täynnä huippulaadukkaita raaka-aineita. Kosteutta sitovan hyaluronihapon lisäksi tuotteessa on muun muassa ihoa rauhoittavaa aloe veraa, epäpuhtauksiahullitsevää salisyylihappoa sekä ihon mikrobiomia tasapainottavia pre- ja probiootteja.

Tuotteella on myös antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka auttavat hidastamaan ikääntymisen merkkejä iholla.

Paras kiinteyttävä seerumi

”Nyt löytyi tuote joka todella toimii! Iho on sileämpi kuin koskaan! Käytän jatkossakin.”

Leahlani

Paras kiinteyttävä seerumi onkin jo tässä blogissa aiemmin mainittu Leahlani Aqua A seerumi. Valitsimme tämän myös parhaaksi kiinnitettäväksi seerumiksi parhaan anti-age seerumin lisäksi, sillä tuote on aivan omaa luokkaansa

Seerumi boostaa ihon nuorekkuutta sekä saa sen kirkastumaan jo muutaman päivän käytön aikana. Iho kiinteytyy ja tasoittuu tämän kiinteyttävän seerumin avulla.

Paras seerumi kuivalle iholle

”Auttoi poistamaan kiristelyn ja kuivuuden tunteen kasvoiltani ja teki ihostani ihanan pehmeän.”

Pure

Paras seerumi kuivalle iholle on loistava Pure=Beauty Hydra booster + Hyaluronihappo seerumi. Tuote syväkosteuttaa ihoa samma tehden siitä kirkkaamman ja sileämmän.

Seerumi sisältää paljon kosteutta sitovia raaka-aineita, joiden avulla ihosi pysyy kosteutettuna ja pehmeänä pitkään. Iho tuntuu sileältä ja hyvinvoivalta tuotteen käytön jälkeen. Tuotteesta löytyy myös ihoa kirkastavia ominaisuuksia, joten tuotetta käyttämällä ihon kokonaisilme kirkastuu ja iho saa kaivattua hehkua.

Mitä seuraavaksi?

  1. Kaipaatko apua itsellesi sopivan tuotteiden löytämisessä - Kysy ihonhoidon asiantuntijoiltamme sivun alareunasta löytyvän chatin kautta.
  2. Haluatko asioida meillä paikan päällä? - Myymälämme yhteydestä löydät hoitolan. Voit varata suoraan ajan kasvohoitoon tai tulla myymäläämme shoppailemaan tuotteita. Osaava henkilökuntamme tarjoaa sinulle henkilökohtaista palvelua.
  3. Onko Twistbe sinulle uusi tuttavuus? - Lue tarinamme täältä. Jos olet kiinnostunut ihosi hyvinvoinnista ja ostat kosmetiikkatuotteita, kannattaa ehdottomasti olla Twistbe kanta-asiakas! Kanta-asiakkaanamme saat edun jokaiseen ostokseesi, mutta se ei velvoita sinua mihinkään. Pääset lukemaan lisää täältä!

Kirjoitukseen liittyvät tuotekokoelmat:

Emmi Lampinen
Emmi Lampinen

Kosmetologi ja ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista