0

Ostoskorisi on tyhjä

Näin puhdistat meikkisiveltimesi nopeasti

Näin puhdistat meikkisiveltimesi nopeasti

Meikkisiveltimet ja -sienet on käytössä päivittäin - ne keräävät iholta rasvaa ja ilmasta epäpuhtauksia, sekä luonnollisesti imevät itseensä meikkiä. Sen vuoksi niitä on tärkeä puhdistaa säännöllisesti, jotta et siirrä näitä epäpuhtauksia ihollesi.

Meikkisiveltimet olisi hyvä puhdistaa viikottain, meikkisienet mieluusti jopa useammin. Kuulostaako vaivalloiselta? Hyvä uutinen on, että kun puhdistat välineesi usein ja säännöllisesti ei niiden putsaukseen mene aikaa nimeksikään.

Luonnollisena ja puhtaana putsarina meikkitarvikkeillesi toimivat loistavasti Dr. Bronnerin nestesaippuat. Ne sisältävät reilusti oliiviöljyä, jota meikkitaiteilijat hyödyntävät erittäin likaisien siveltimien puhdistukseen. Dr. Bronnerilla, selviät puhdistuksesta yhdellä tuotteella! Valikoimastamme voit valita mieleisesi tuoksun tai valita hajusteettoman saippuan.

Näin puhdistat meikkisiveltimesi (ja -sienesi)
  • 1. Kostuta pestävä sivellin lämpimällä vedellä
  • 2. Annostele vajaa teelusikallinen Dr. Bronnerin saippuaa kämmenellesi
  • 3. Pyörittele sivellintä kämmenelläsi ja anna sen vaahdota
  • 4. Huuhtele sivellin, mikäli se ei ole vielä puhdas, jatka pyörittelyä kunnes olet valmis
  • 5. Huuhtele ja aseta kuivumaan vaakatasoon pyyhkeen päälle
Huom! Pidä sivellin koko ajan alaspäin suunnattuna, jotta et kostuta siveltimen liimauksia. Tästä syystä sivellin asetetaan myös kuivumaan vaakatasoon. Jos laitat siveltimet kuivumaan esimerkiksi purkkiin pystyyn harjakset ylöspäin osoittaen, valuu tällöin vettä siveltimien liimauksiin ja tämä aiheuttaa karvojen irtoamista.

Tutustu asiantuntijoidemme suosituksiin:

Kati Partanen
Kati Partanen

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista