0

Ostoskorisi on tyhjä

Otsarypyt pois - 3 toimivaa kotona tehtävää keinoa

Otsarypyt pois - 3 toimivaa kotona tehtävää keinoa

Haluatko eroon otsarypyistä tai sibelius rypyistä? Voimakkaat otsarypyt syntyvät ajan saatossa, mutta niille on tehtävissä yllättävän paljon aivan kotikonstein. Tästä artikkelista saat kolme ihonhoidon asiantuntijan helppoa täsmävinkkiä ja tuotesuositusta!

3 toimivaa täsmävinkkiä:

✔️ Vinkki 1: Otsan rypyt sileiksi retinolin avulla

✔️ Vinkki 2: Hyaluronihappo & sibeliusryppy

✔️ Vinkki 3: Otsarypyt pois ilman tuotteita

Jokapäiväinen ilmeily näkyy valtaosalla ihmisistä ohuella silmänympärysiholla sekä otsan alueella. Ryppy ei synny heti vaan se on päivittäin toistuvan, samaan kohtaan kohdistuvan liikeen sekä ikääntymisen myötä tapahtuvan kollageenin määrän vähenemisen yhteisvaikutus.

Otsan alueella rypyt syntyvät pääasiassa kulmien kohottelun sekä huolesta kurtistelun seurauksena.

Otsarypyt nuorella ovatkin käytännössä juuri voimakkaan ilmeilyn seuraus. Rypyt kuuluvat kuitenkin luonnollisena osana ikääntymiseen eikä niistä mielestämme ole tarpeen pyrkiä täysin pois. Etenkin sibelius ryppy saattaa kuitenkin luoda kasvoille kireän tai jopa vihaisen vaikutelman, joten moni haluaa ymmärrettävästi sibelius rypyt pois.

Vinkki 1: Otsan rypyt sileiksi retinolin avulla

Retinoli eli A-vitamiini on ihonhoidon tutkituin anti-age raaka-aine, joka tehoaa tutkitusti myös ryppyihin. Retinolin yleinen haaste on kuitenkin sen ihoa herkistävä, ärsyttävä ja kuivattava vaikutus.

Edistyneen raaka-ainekehityksen ansiosta herkkäihoisenkaan ei tarvitse valita enää näiden ikävien sivuoireiden ja otsaryppyjen väliltä vaan tehokas retinolihoito on nyt saatavilla aivan kaikille HPR-retinoidin muodossa. HPR-retinoidit ovat retinolia ihoystävällisempi, mutta myös iholle tehokkaammin hyödynnettävä A-vitamiinin muoto.

”Leahlani

Leahlani Aqua A retinoliseerumi on THE tuote juonteiden, ryppyjen ja pigmenttimuutosten hoitoon.

Tämän seerumin avulla Voit huomaa ihon kirkastumisen, kiinteytymisen ja juonteiden tasoittumisen jopa päivissä! Bonuksena pääset aistimatkalle troopiikkin.

Aqua A retinoliseerumissa HPR-retinoidit yhdistyvät tehokkaisiin uutteisiin ja kylmäpuristettuihin kasviöljyihin, jotka otsaryppyjen ja juonteiden hoitamisen lisäksi boostaavat ihon nuorekkuutta monipuolisesti!

Vinkki 2: Hyaluronihappo & sibeliusryppy

Hyaluronihappo on yksi suosituimmista kosmetiikan raaka-aineista ihon tehokkaaseen kosteutukseen.

Hyaluronihapon huikea kyky sitoa runsaasti nestettä itseensä mahdollistaa sibeliusryppyjen ja otsaryppyjen madaltumisen myös kotikeinoin.

Lisäksi se tekee ihosta kimmoisan ja pehmeän. Hyaluronihapon kanssa on tärkeää suosia ihoystävällisiä pitoisuuksia, jotta hoito tuottaa toivottuja tuloksia ihoärsytyksen tai kuivumisen sijaan.

”Flow

Kotimainen Flow Cosmetics Hyaluron & Probiotics seerumi on paras ikääntyvän ihon hyaluronihapposeerumi! Se jättää ihon silkkisen pehmeäksi ja toimii meikin alla primerinakin.

Yhdistä tämä huippuseerumi ylläolevan Aqua A seerumin kanssa maksimaalisten tulosten aikaansaamiseksi!

Flown seerumi sisältää hyaluronihappoa kahdessa eri molekyylikoossa tehokosteuttaen ihoa sen eri kerroksissa. Se rauhoittaa ihon punoitusta, probiootit parantavat ihon kosteustasapainoa ja tukevat ihon uloimman kerroksen toimintaa.

Vinkki 3: Otsarypyt pois ilman tuotteita

Otsan ja kasvojen alueen rypyt voimistuvat usein myös lihaskireyden ja totuttujen lihasjännitysten (kuten kulmien kohottelu) seurauksena.

Monelle tuleekin yllätyksenä, että itseasiassa kaulan ja hiuspohjan alueen kireys näkyy kasvoilla ryppyinä.

Säännöllinen kaulan, pään ja kasvojen alueen hieronta auttaakin ylläpitämään nuorekasta ilmettä ja silottamaan otsaryppyjä. Mekaaninen kasvohieronta, kasvojooga, gua sha tai kuivakuppaus ovat lisäksi tehokkaita keinoja stimuloida ihon luonnollista kollageenin tuotantoa.

Hieronnalla saat siis sekä ryppyjä rentouttavat että ihon nuorekkuutta tukevat vaikutukset. Kasvojooga on myös erinomainen keino korjata ryppyjä aiheuttavia huonoja “ilmemaneereja”.

”Katja

Gua sha lasta helpottaa ja tehostaa kotona tehtävää kasvohierontaa ja ryppyhoitoa.

Erikoismuotoiltu, siro Yin Your Skin Lahja gua sha lasta istuu todella hyvin kasvojen luustoon, leukalinjaan, purulihaksistoon, poskiluille ja silmien ympärille sen erilaisten kolojen ja aaltoilevan muodon ansiosta.

Sillä on myös helppo rapsutella ryppyjen pohjat ja tehostaa niiden silottumista.

”Faceimage

Kinesioteippauksella näkyviä tuloksia otsaryppyihin.

Kasvoteippaus aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa, vähentää lihasjännityksiä, parantaa nestekiertoa ja aineenvaihduntaa sekä normalisoi kasvojen lihaksten toimintaa. Näitä kasvoteippejä et edes huomaa iholla.

Kokeile itse ja huomaa vaikutus nopeasti!

Sibeliusryppy & botox

Botoxin käytön yleistyttyä saattaa löytää itsestä pohtimasta olisiko botox ratkaisu myös sibeliusryppyihin. Botoxin vaikutus ei kuitenkaan ole koskaan ikuinen ja mikäli haluat ylläpitää ihon nuorekkuutta luonnollisin keinoin ovat edellä mainitsemamme keinot botoxia parempia vaihtoehtoja.

Ihonhoidossa on aina tuloksekkaampaa ennaltaehkäistä ongelmia ja ylläpitää ihon nuorekkuutta kuin korjata jos syntyneitä vaurioita.

Koskaan ei ole kuitenkaan liian myöhäistä aloittaa. Ihon kimmoisuutta ja nuorekkuutta keskeisesti ylläpitävän kollageenin pahimpia vihollisia ovatkin liiallinen UV-säteily, tupakointi, alkoholi, stressi sekä sokeripitoiset ja pitkälle prosessoidut ruoat. Näistä on aina hyvä aloittaa ihon nuorekkuuden suojelu invasiivisten hoitojen sijaan!

Mitä seuraavaksi?

  1. Kaipaatko apua itsellesi sopivan tuotteiden löytämisessä- Kysy ihonhoidon asiantuntijoiltamme sivun alareunasta löytyvän chatin kautta.
  2. Haluatko ihonhoidon asiantuntijan apua otsaryppyyjen hoitoon?- Myymälämme yhteydestä löydät hoitolan. Voit varata suoraan ajan kasvohoitoon sähköisestä ajanvarauskalenteristamme tai tulla myymäläämme shoppailemaan tuotteita. Osaava henkilökuntamme tarjoaa sinulle henkilökohtaista palvelua. Löydät meiltä myös tehokkaat LED-valohoidot ihon ikääntymismuutosten hoitoon
  3. Onko Twistbe sinulle uusi tuttavuus? Jos olet kiinnostunut ihosi hyvinvoinnista ja ostat kosmetiikkatuotteita, kannattaa ehdottomasti olla Twistbe kanta-asiakas! Kanta-asiakkaanamme saat edun jokaiseen ostokseesi, mutta se ei velvoita sinua mihinkään. Pääset lukemaan lisää täältä!

Kati Partanen
Kati Partanen

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista