0

Ostoskorisi on tyhjä

Parhaat joululahjaideat 2021 - 3 täsmävinkkiä

Parhaat joululahjaideat 2021

Jos et halua pyöriä päämäärättömästi kaupoissa joululahjoja metsästäen, niin nappaa tästä blogista joululahjaideat, joilla yllätät ja ilahdutat varmasti!

  1. Haluatko, että joululahja on huolella mietitty kokonaisuus laadukkaita ihonhoitotuotteita ja vieläpä paketoitu valmiiksi puolestasi? Valitse valmis joululahjasetti täältä. Löydät valmiit joulusetit asiakkaidemme rakastamilta brändeiltä: BYBIltä, Evolvelta ja Pure=Beautyltä.
  2. Haluatko muistaa lahjansaajaa hemmottelulla ja omalla ajalla? Lahjakortti hoitolaamme ilahduttaa takuulla myös juhlapyhien jälkeen ja tuo kaivatun rentoutumishetken kiireisen arjen keskelle.
  3. Onko lahjansaaja ihonhoidon intoilija, jonka kaapit on jo täynnä kosmetiikkaa? Lahjakortti ihonhoidon verkkovalmennukseen tuo uusia näkökulmia niin ihonhoitorutiiniin kuin kosmetiikan raaka-aineisiin. Myös kirjamme Iho jota rakastat sopii jokaisen kosmetiikasta ja ihonhoidosta kiinnostuneen kirjahyllyyn. 

Jos kaipaat lisää ideoita joululahjan valintaan, lue blogimme: Mitä lahjaksi naiselle - kerromme muun muassa, miten kokoat täydellisen koko vartalon hemmottelulahjan valikoimamme tuotteista! Voit myös laittaa meille viestiä sivun alaosasta löytyvän chatin kautta, autamme sinua ilomielin lahjan valinnassa <3

TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi
TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista