0

Ostoskorisi on tyhjä

Peptidit – kosmetiikan tehoraaka-aine ikääntyvälle iholle

Peptidit ovat tehokkaita kosmetiikan raaka-aineita ikääntyvälle iholle

Ikääntyvän ihon tuotteiden yksi tehokkaimmista raaka-ainetyypeistä on ehdottomasti erilaiset peptidit. Peptidejä on monia erilaisia eri vaikutuksilla ja näitä käytetäänkin monipuolisesti kosmetiikassa.

Mitä peptidit ovat ja miten hyödyt niistä?

Peptidit ovat pieniä proteiineja, jotka koostuvat toisiinsa yhdistyneistä aminohapoista. Peptidin vaikutukset riippuvat siitä, miten aminohapot ovat liittyneet toisiinsa. Peptidit voivat olla avuksi moneen ihon ongelmaan.

Ne voivat kiinteyttää ja silottaa ihoa, kirkastaa, kosteuttaa tai tasapainottaa sitä.

Peptidit ovatkin ikääntyvän ihon tuotteiden timanttiraaka-aineita. Peptidit aktivoivat ihon kollageenin tuotantoa, josta seuraa ihon kiinteytymistä. Peptidit eivät siis vain silota ihoa ulkoapäin, vaan aktivoivat ihon alempien kerrosten toimintaa, jolloin iho aidosti silottuu.

Peptidit tasapainottavat myös hyperpigmentaatiota, toiselta nimeltään maksaläiskiä, joita saattaa ilmetä iholla sen ikääntyessä. Osa peptideistä ylläpitää ihon kosteustasapainoa. Tämä on myöskin tärkeää huomioida ikääntyvän ihon hoidossa.

Näistä tuotteista löydät peptidejä:

Mitä seuraavaksi?

  1. Tutustu tuotesuosituksiimme eri ihotyypeille ja valitse itsellesi paras vaihtoehto. Jos kaipaat apua valinnan kanssa, asiantuntijamme auttavat mielellään sekä verkossa, että myymälällä Helsingin Kampissa.
  2. Oletko jo tehnyt asiakastilin? Asiakastililtä löydät vaihtuvat ja henkilökohtaiset edut. Ensimmäisen edun saat heti rekisteröityessäsi.
  3. Tilaa uutiskirjeemme! Saat kerran viikossa inspiraatiota ihosi hoitoon, tiedon ensimmäisenä tarjouksista ja uutuuksista sekä etuja vain uutiskirjeemme tilaajille. Tästä pääset liittymään uutiskirjeen tilaajaksi.

Emmi Lampinen
Emmi Lampinen


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista