Twistbe joulukalenteri 2021 - joulun paras lahja naiselle

Twistbe joulukalenteri 2021 - joulun paras lahja naiselle

Ahdistaako sinua kaupoissa pyöriminen ja joululahjojen metsästys? Haluaisitko ostaa tänä vuonna varman lahjan puolisollesi, äidillesi tai vaikka tyttärellesi? Jos vastasit kyllä, meillä on sinulle ratkaisu: Twistbe joulukalenteri. Pidä sitä avaimet käteen -lahjana, jonka antamalla onnistut varmasti! Se sisältää 24 eri ihonhoitoon liittyvää tuotetta (valmiiksi käsin pakatuissa kauniissa pusseissa) - joten sinun ei tarvitse tehdä muuta kun laittaa tilaus sisään!

”Ostin kalenterin puolisolleni, joka julkaisi kuvan jokaisesta luukusta sosiaaliseen mediaan. Tietenkin kaikki kavereideni vaimot näkivät päivityksen ja alkoivat kyselemään miehiltään miksi he eivät ole hankkineet niin loistavaa joulukalenteria! Oli kiva kun itse sain lahjasta kotona paljon kiitosta”  Petri

Olemme tehneet kaiken työn puolestasi:

  • Valinneet kalenteriin monipuolisen kattauksen tuotteita, joiden tiedämme sopivan kaikille
  • Suunnitelleet kalenterin pussien ulkoasun, jotta ne näyttävät kokonaisuutena upealta ja hemmottelevalta
  • Pakanneet tuotteet pusseihin puolestasi, jotta sinun ei tarvitse näperrellä paketoinnin kanssa

Kalenteri on saanut aikaisempina vuosina huimat arvostelut asiakkailtamme:

“Paras koskaan ostamani kalenteri! Ensimmäinen joulukalenteri, jossa saa rahalle vastinetta ja vähän enemmänkin! Tuotteet on todella ajatuksella mietitty ja ilahduttavat varmasti saajaa!”

Miten homma siis toimii?

  1. Tilaa itsellesi alekoodi (jättämällä yhteystiedot alla olevalle lomakkeelle - huom! alekoodin voi tilata 30.9.2021 asti), jolla saat kalenterin parhaaseen hintaan
  2. Osta kalenteri heti kun se tulee ennakkomyyntiin 1.10.2021. Kalenteri on myynnissä 3.10. saakka tai niin kauan kun tavaraa riittää. (Viime vuonna kalenteri myytiin loppuun alle 48 tunnissa). Laita siis jo nyt kalenteriin itsellesi muistutus myynnin alkamisesta!
  3. Odota, että kalenteri toimitetaan 22.-26.11. Sen sijaan, että hikoilisit joululahjaostoksilla, voit siis vaikka mennä kavereiden kanssa pelaamaan padelia tai herkuttelemaan artesaanioluiden ja hyvän pizzan parissa!
  4. Anna kalenteri lahjansaajalle ja nauti saamastasi kiitollisuuden osoituksista!

Vuonna 2021 Twistben kosmetiikkakalenterin hinta on ennakkotilaajille alekoodilla 189 € (tuotteiden arvo 366,35 €). Säästät siis jopa 48%!

Voit luottaa siihen, että Twistbe joulukalenteri on rakastettu lahja ja täydellinen ihan jokaiselle naisella. Kalenteri toteutetaan tänä vuonna viidettä kertaa ja olemme joka vuosi kehittäneet sitä paremmaksi asiakkaiden palautteiden perusteella, joten tänä vuonna kalenteri on aivan huippuun asti tuunattu! Lue asiakkaidemme palautteita kalenterista kalenterin tuotesivulta tai katso blogistamme mitä vuoden 2020 kalenteri sisälsi.

Veera Brückler
Veera Brückler

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista