0

Ostoskorisi on tyhjä

TwistBe joulukalenterin sisältö vuonna 2019

TwistBe joulukalenterin sisältö vuonna 2019

"Loistava paketti, ehdottomasti hintansa arvoinen! Kaikki tuotteet pääsivät itselläni käyttöön ja löysinpä muutaman suosikinkin ;)"

Olemme toteuttaneet jo kolmena jouluna TwistBe joulukalenterin. Tänä vuonna eräs Instagram-seuraajamme ehdotti, että voisimme julkaista joulun jälkeen blogikirjoituksen, jossa kävisimme läpi kaikki tuotteet ja sen miksi olimme valinneet ne kalenteriin. Näin asiakkailla olisi mahdollista tutustua kalenterimme sisältöön ja TwistBen tapaan tehdä joulukalenteri tulevia vuosia varten.

Emme ole halunneet paljastaa myytävän joulukalenterin sisältöä etukäteen, sillä haluamme sen aidosti olevan yllätys ja ihana lahja vaikka sen haluaisi ostaa itselleenkin. Tässä blogissa pääset siis tutustumaan vuoden 2019 TwistBe joulukalenterin sisältöön <3 Toivottavasti se auttaa sinua tekemään päätöksen tulevien vuosien kalenteria varten sillä kalenteri on luvassa ensi vuonnakin!

Mikä on TwistBe joulukalenteri?

TwistBe joulukalenteri on ainutlaatuinen, sillä se sisältää kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoiden tarkoin valikoidut tuotteet eri valmistajilta. Valitsimme kalenterin tuotteet niin, että sen avulla saisi kokeilla kaikkia eri tyylisiä tuotteita ihonhoitoon, vartalolle, hiustenhoitoon sekä sisäiseen ihonhoitoon.

Vuoden 2019 kalenterin tuotteet olivat kaikki laadukkaita asiakkaidemme suosikkituotteita kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon. Joulukalenterin tuotteet ovat joka vuosi olleet yksittäispakattuina kauniisiin paperipusseihin, joten kalenteri on ihana pitää esillä. TwistBe joulukalenterin voi myös tilata ilman yksittäispaketointia, jolloin tuotteet toimitettiin kaikki yhdessä pussissa.

Vuoden 2019 TwistBe joulukalenteri pakattiin yhteistyössä HJK tyttöjen kanssa ja kalenterin ostamalla pääsikin siis tukemaan myös HJK:n nuorten toimintaa. Kalenterin avulla pääsi joko itse tutustumaan ihaniin, terveellisiin ja laadukkaisiin tuotteisiin tai sai yllätettyä ystävän tai puolison joka päivä ihanalla lahjalla. Joka vuosi kalentereita on mennyt myös työpaikoille jouluiloa tuomaan!

Kalenterituotteiden arvo oli vuonna 2019 327€ ja kalenterin ennakkomyyntihinta oli 159€.

Kalenterit on myyty joka vuosi loppuun, joten mikäli kalenterin haluaa itselleen, kannattaa toimia nopeasti kun se tulee myyntiin. Olemme toteuttaneet kalenterin niin, että sen voi tilata vaikka joka vuosi uudelleen, sillä tämänkin vuoden tuotteet olivat kaikki sellaisia, joita ei ole nähty aikaisempien vuosien kalentereissa.

Kooste vuoden 2019 joulukalenterin sisällöstä

TwistBe joulukalenteri sisälsi tänäkin vuonna 24 kaunista valmiiksi käsin pakattuja ja numeroituja paketteja. Kalenterin tuotteista kaikki muut olivat vegaanisia lukuunottamatta 3 täysikokoista ja 1 näytetuotetta.

Vuonna 2019 kalenteri koostui seuraavan kokoisista tuotteista:

  • 12 kpl täysikokoisia tuotteita
  • 12 kpl matkakokoisia tuotteita
  • 6 kpl näytekokoisia tuotteita

TwistBe joulukalenterin tuotteet oli valittu niin, että ne käyvät kaikille ihotyypistä riippumatta. Kalenterin sisältämät ihonhoidon ravintolisät sopivat myös ruokarajoitteisille.

TwistBe joulukalenterin myötä pääsi siis tutustumaan 30 eri tuotteeseen! Kalenteriin oli mietitty tuotteet niin, että se sisältäisi kaiken mitä tarvitset kokonaisvaltaisesti ihonhoitorutiiniisi: kasvojenhoito-, vartalonhoito- ja hiustenhoitotuotteita sekä meikkejä (2kpl) ja ravintolisiä (2kpl).

Vuoden 2019 TwistBe joulukalenterin luukkujen sisältö

Luukku 1: Flow Cosmetics Ruusuvesi (täysikokoinen)

Flow Cosmetics Ruusuvesi on 100% luonnollinen ja sopii kaikille ihotyypeille kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa. Ruusu rauhoittaa ja pehmentää ihoa sekä vähentää ihon punoitusta ja parantaa ihon tulehdus- ja epätasapainotiloja. Se on erityisen täydellinen valinta kuivalle ja couperoottiselle iholle.

"Kosteuttaa ja auttaa couperosaihoni punoitukseen"

Luukku 2: Luonkos öljypuhdistuskakku (matkakoko)

Luonkos öljypalakakku innovatiivinen ja tehokas zero waste tuote lempeään meikin- ja ihonpuhdistukseen. Öljypuhdistus on tehokas, mutta hellävarainen tapa poistaa iholta tuhdimpikin meikki ilman, että horjuttaa ihon kosteustasapainoa ja pesee iholta sen omat hyvät bakteerit pois. Kakkuja on olemassa neljää eri vaihtoehtoa ja ne sopivat hyvin kaikille ihotyypeille.

Luukku 3: Nourish London 3D cleanser (matkakoko)

Ajattelimme, että jotkut saattavat vierastaa pelkkää öljypuhdistusta, joten halusimme lisätä tuotteen LUONKOS öljykakun kaveriksi Nourish London puhdistusvoiteen, jotta voit halutessasi tehdä kaksoispuhdistuksen.

Nourish 3D puhdistusvoide on probiootteja sisältävä tasapainottava luksuspuhdistaja kaikille ihotyypeille ja se on myös monien miesasiakkaidemme suosikki. Kansainvälisenkin suosion saanut 3D Cleanse puhdistaa meikkijäämät ja suojaa ihoa ilman epäpuhtauksien, UV-säteilyn ja muiden stressitekijöiden aiheuttamalta rasitukselta.

"Löytyi uusi lemppari ekotuote - epäillen kokeilin ja positiivisesti yllätyin. Pala öljyää kädet muutamalla pyöräytyksellä, ei tarvi hinkata kasvoja vaan kevyesti pyörittelemällä lähti myös vedenkestävä ripsiväri"

Luukku 4: Lily Lolo huulikiilto Whisper

Lily Lolon huulikiillot sisältävät ihoa hoitavaa jojobaöljyä ja E-vitamiinia. Niissä on hyvin muotoiltu levityspää, joka annostelee tuotetta sopivasti ja kiillon lisääminen on vaivatonta.

Tässä huulikiillossa on kestävä ja erittäin täyteläinen koostumus sekä super herkullinen tuoksu!

Luukku 5: Flow kosmetiikan probiootti-hyaluronihapposeerumi, 10ml

Tämä flow kosmetiikan seerumi on ehdottomasti yksi perustajimme Katin ja Veeran suosikkituotteista! Sen sisältämät probiootit ylläpitävät hyvänlaatuista bakteeritasapainoa iholla, joka edesauttaa merkittävästi ihon hyvää kuntoa. Lisäksi probiotit auttavat lisäksi kehoa torjumaan haitallisten mikrobien vaikutuksia, joten iho pysyy helpommin kirkkaana ja kuulaana eikä finnejä esiinny iholla niin helposti.

Seerumi sisältää lisäksi kahta eri kokoista hyaluronihappoa, jotka kosteuttavat ja siloittavat ihoa tehokkaasti!

Luukku 6: Olivia Klein Vitamin Cream (täysikokoinen)

Tämä Olivian kasvovoide on aivan huikea tuote! Se sisältää ravitsevia vitamiineja (A,B,C,E), avokado- ja jojobaöljyä sekä vehnänalkio-uutetta, jotka parantavat ihon kimmoisuutta, joustavuutta ja pehmeyttä. Luomulaatuinen porkkanaöljy (luonnollinen beta-karoteeni) ja ruusunsiemenöljy tasoittavat ihonväriä ja korjaavat tehokkaasti jo syntyneitä ihovaurioita.

"Piste iin päälle ! Nyt ei tarvitse enää lisätä hoito-aineita päivän mittaan, pitävät ihon kosteuden tasapainossa"

Luukku 7: Nordiq Detox Complex + Terranova life drink

Kuulaan ja kirkkaan ihon salaisuus on tasapainoinen suolisto ja maksa. Maksa tarvitsee säännöllisesti toimintansa tueksi riittävän määrän kasviravinteita ja suojaravintoaineita. Parhaita maksan toimintaa tukevia kasveja ovat mm. kakki tummanvihreälehtiset kasvit, idut, levät ja punajuuri.

Nämä kaikki maksan toimintaa ja ihon kuntoa tukevaa kasvia löytyvät kylmäpuristekuivattuna, luomulaatuisina NORDIQ Detox Complexista.

Terranova Life Drink puolestaan on helppo tapa ylläpitää terveyttä luonnollisesti ja kokonaisvaltaisesti ja varmistaa että saat kehon ja ihon hyvinvointia tukevia ravinteita hyvin imeytyvässä muodossa.

"Hyvä tapa lisätä vihreää ruokavalioon. Oma iho alkoi kirkastua, kun aloitin tuotteen käytön."

Luukku 8: Innersense Pure shampoo (matkakoko)

Innersense Pure Harmony Hairbath on hellävarainen shampoo, joka kosteuttaa ja hoitaa hiuksia toimien yhteistyössä hiuspohjan, hiusten ja ihon kanssa. Tämä shampoo ei kuormita ihoa, kehoa eikä ympäristöä. Tämä Innersensen shampoo on erinomainen ohuille ja hennoille hiuksille ja onkin loistava valinta tyypilliselle suomalaiselle hiukselle.

"Tuoksu taivaallinen ja jättää hiukset pehmeiksi. Ihana tuote, tilaan varmasti lisää tätä"

Luukku 9: Innersense Pure hoitoaine (matkakoko)

Innersensen Pure sarja on huumannut asiakkaamme tuoksullaan ja tehollaan. Sarjan Pure Inspiration Daily Conditioner hoitoaine on kevyt ja kosteuttava hoitoaine erityisesti hennoille ja keskivahvoille hiuksille, joten se on täydellinen valinta tyypilliselle suomalaiselle hiukselle. Se hoitaa ja kosteuttaa ilman lätistävää tunnetta.

"Luksus hoitoaine, ei latista kevyttä ja suoraa tukkaani. Ihana tuoksu. Sopiva matkakoko."

Luukku 10: Hydrophil vanupuikot

Haluamme inspiroida ihmisiä tekemään pienissä arjen asioissa parempia valintoja ympäristön puolesta. Yksi helppo tapa vähentää kotitalouksissa käytetyn muovin määrää on vaihtaa hammassharja, vanupuikot ja hammaslankaimet bamboon tai muuhun ekologiseen materiaaliin. Tästä syystä halusimme sisällyttää myös joulukalenteriimme esimerkin tällaisista tuotteista.

Tee siis ekoteko ja vaihda päivttäin kotona käytettäviä tuotteita ympäristöä vähemmän kuormittaviin vaihtoehtoihin <3

Luukku 11: Apeiron Jojoba-Teepuuöljy, 8ml

Tämä supertehokas tuote tulisi löytyä jokaisen naisen kylppärin kaapista! Apeiron jojoba-teepuuöljyllä on jo yli 240 huikeaa arvostelua. Tätä ilman ei voi enää elää sen jälkeen kun sen on löytänyt :D

Toimii finneihin kasvoille ja koko vartalolle sekä tulehtuneiden karvatuppien hoitoon. Voi käyttää paikallishoitona tai myös koko kasvoille. Sopii hyvin niin miehille kuin naisillekin sekä myös teini-ihon hoitoon!

"Ihan huippu tuote! Epäpuhdas iho rauhoittui viikon käytön jälkeen."

Luukku 12: Lily Lolo luomiväri Stark Naked

Tämä silkinpehmeä, kestävä ja runsaspigmenttinen kiinteä luomiväri sisältää hoitavaa jojobaöljyä, antioksidanttista granaattiomenaöljyä ja antibakteerista manukaöljyä. Tuotteen kätevä ja kompakti peilipakkaus kulkee helposti mukana matkoilla ja käsilaukussa!

Vegaaninen! <3

Luukku 13: Jinmee Hydrapuff

Nämä ovat perinteiselle sheet maskille ekologisempi vaihtoehto ja voit niillä tehostaa nykyisten kosmetiikkatuotteittesi imeytymistä yli 50%. Hydrapuffit ovat myös siitä hyvä tuote, että ne eivät ole yksittäispakattuja (toisin kun muut sheet maskit) ja sopivat varmasti jokaiselle ihotyypille, sillä ne kustomoidaan omilla tuotteilla. Jos Hydrapuffeja ei halua käyttää maskina, niitä voi tietenkin käyttää myös meikin puhdistukseen.

"Juuri tällaisia olen etsinyt! Luonnonkosmetiikan kangasnaamiot ovat todella kalliita, mutta näillä lapuilla raaskii hemmotella itseään."

Luukku 14: BYBI Prime Time 60ml (iso koko)

Prime Time (uusi nimi Smooth&Sooth) on todellista kasvokuorintojen aatelistoa erityisen vaikuttavine raaka-aineineen. Kutsumme sitä 3-1 kuorinnaksi, sillä BYBI Prime Timessa saat entsyymikuorinnan, raekuorinnan sekä naamion kaikki samassa tuotteessa.

Prime Time valmistelee ihon vastaanottamaan sille antamasi tehohoidot kuten seerumin, kasvoveden ja kosteutustuotteet erityisen hyvin. Näin saat tuotteistasi kaiken hyödyn irti. Prime Time siloittaa ja pehmittää ihon täydellisesti.

"PARAS KÄYTTÄMÄNI kuorinta ikinä!!!

Luukku 15: Näyteluukku 4 eri tuotetta

Tähän luukkuun kokosimme näytteet 4 supersuositusta tuotteestamme, jotta kalenterin avulla pääsisi tutustumaan mahdollisimman moneen eri tuotteeseen:

Luukku 16: Nourish London Firming Oil, 5ml (matkakoko)

Tämä on yksi bestseller kasvoöljyistämme sekä perustajamme Kati Partasen suosikki. Tuote pehmentää ja siloittaa ihoa jo todella lyhyessä ajassa ja antaa sille kimmoisan tunteen. Nourish London Radiance öljyseos tekee ihmeitä pintakuivalle iholle ja auttaa häivyttämään ikääntymisen merkkejä. Tuote sopii rauhoittamaan myös ärtynyttä tai stressaantunutta ihoa.

"Tuote on tehnyt ihostani jo todella lyhyessä ajassa pehmeän, talvi kuivuus on kadonnut t-alueelta kokonaan. Huikea tuote!"

Luukku 17: BYBI Babe Balm Delux, 10ml (matkakoko)

Veeran ja Katin Brittiläisten opiskelukavereiden Elsien ja Dominikan esikoistuote on saavuttanut jo Suomessakin kulttituotteen maineen. Babe Balm on käsilaukun/repun must-have tuote, jota voi käyttää monipuolisesti kosteuttamaan ihoa: huulirasvana, kosteuttavana naamiona, kosteusvoiteena, kuiville käsille ja kynsinauhoille sekä myös highlighterina meikin päällä!

"Luottokasvovoiteeni! Ehdottomasti hintansa väärti. Kosteuttaa tehokkaasti ja jättää ihon ihanan pehmeäksi."

Luukku 18: Luin Living Spapyyhe

Suosittelemme aina käyttämään kasvojen puhdistuksessa, etenkin öljypuhdistuksessa, apuna musliiniliinaa, konjac-sientätai tällaista kasvopyyhettä. Ainutlaatuisen pehmeä kotimaisen Luin Livingin spapyyhe sopii myös erittäin herkkäihoisille ja sen avulla puhdistat kasvot sekä pyyhit esimerkiksi naamiot kätevästi ja huolellisesti pois.

"Niin pehmeä pyyhe, odotan aina iltaa ja meikkien pesua, että pääsen pyyhkimään kasvot tällä!"

Luukku 19: Attitude käsisaippua White Tea Leaves (täysikokoinen)

Halusimme kaikkien kalenterin tuotteiden tulevan varmasti käyttöön, joten lisäsimme myös tämän kaltaisia hyödyllisiä tuotteita kalenteriin.

Attituden käsisaippuat ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia kuten koko muu TwistBen valikoima.

Luukku 20: Lauren Brooke Cosmetiques Highlighter

Tämä ihoa hoitava highligter on monen meikkaajankin suosikki, sillä se on helppo käyttää ja jättää täydellisen kuulaan hehkun kasvoille!
"Kuten huomaatte, on tämä Lauren Brooksin hohdetuote (sävy Radiance) saanut käytössäni jo kunnon kyytiä ja käytänkin sitä lähes joka päivä poskipäillä. Hohdetuotteen käyttö ei voi enää helpommaksi mennä, koska painelen tämän sormin poskipäille." Miia Johansson

Luukku 21: Luvially Sensitive huulirasva (täysikokoinen)

Talviaikaan huulet ovat kovilla ja usein rohtuneet ja kuivat. Luvially on kotimainen 100% luonnollinen huulivoide, joka on pakattu 100% biohajoavaan pahvituubiin. Luvially huulivoide on huulia suojaava ja ravitseva, täydellinen luottokumppani Suomen kuivaan ja kylmään talveen.

"Iso tuubi on kätevä käyttää. Huuliin, kynsinauhoihin ja muihin kuiviin ihoalueisiin. Huulilla varsinkin ihana, kun antaa kosteutta ja kiiltoa."

Luukku 22: Luonkos öljykosteutuskakku (matkakoko)

Innocent öljykosteutuskakku on loistava tuote koko kehon kosteutukseen. Se sisältää super laadukkaita kasviöljyjä ja vahoja, jotka ovat täynnä antioksidantteja, vitamiineja ja muita ihon hyvinvoinnille tärkeitä mikroravinteita. Ei sisällä mitään ihoa, kehoa tai ympäristöä kuormittavaa, joten se on todellinen "TwistBE"-valinta kehon kosteutukseen.

"Kätevä matkalle, sillä tätä ei lasketa nesteeksi."

Luukku 23: Flow Kosmetiikka One With Universe Chakrasaippua(täysikokoinen)

Flown uudet tuotteet ja pakkaukset ovat hurmanneet toimivuudellaan ja tuoksuillaan. Flown uudistettu valikoima sisältää 7 chakrasaippuaa sekä -vartalon kosteutuspalaa.

Kotimainen tuote!

Luukku 24: AYU Organics Vartalomousse (täysikokoinen)

AYU Organics Mango & Papaya vartalomousse on unelmanpehmeä vartalovoi, joka huumaa trooppisella, hedelmäisellä tuoksullaan. Tuotteessa on 100%sesti ainoastaan ihoa hoitavia raaka-aineita.

Ihoa kosteuttava ja rauhoittava aloe vera geeli antaa mousselle sen kostean ja herkullisen tuntuman. Mangon ja papaijan antioksidantit suojaavat ihoa ulkoisilta rasitteilta. Papaija kirkastaa ihon sävyä ja silottaa ihoa.

"Ihana haju! Tuoksuu iholla pitkään. Jättää ihon kosteutetuksi"

KENELLE TWISTBE JOULUKALENTERI SOPII?

Kalenteri sopii jokaiselle, joka haluaa huolehtia itsestään aidosti laadukkailla ihoa ja kehoa hoitavilla tuotteilla. Kalenteri on sopiva henkilölle joka arvostaa tämän päivän pinnalla olevia arvoja kuten luonnollisuus, kosmetiikan kemikaalikuorman pienentäminen, ekologisuus ja kestävä kehitys.

Kati Partanen
Kati Partanen

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista