0

Ostoskorisi on tyhjä

Twistbe kesäbox 2022 sisältö esittelyssä

Twistbe kesäbox 2022 sisältö esittelyssä

Twistbe Box on ihonhoidon beauty box, jonka avulla voi täydentää olemassa olevaa ihonhoitorutiinia ja vastata ajankohtaisen vuodenajan mukanaan tuomiin muutoksiin ja haasteisiin.

Neljännen Twistbe Boxin, eli kesäboxin, teemana oli ihon suojaaminen auringolta ja sen hoitaminen auringossa oleilun jälkeen.

Kesäboxiin olimme edellisten boxien tapaan tehneet tuotteista videotutoriaalit, joilla esittelimme jokaisen boxissa olevan tuotteen ja opastimme tuotteiden käytössä. Lisäksi kerroimme mikä on oleellista kesäihon hoidossa ja mitä muutoksia ihonhoitorutiiniin kannattaa tehdä, jotta iho pysyisi hyvinvoivana läpi kesähelteiden.

Nyt on aika paljastaa kesäboxin sisältö!

Kesäboxissa oli mukana seuraavat tuotteet!

Laboratoires de Biarriz SPF30 Sport aurinkovoide vartalolle (matkakoko)

Tämän kesän boxissa oli mukana Laboratoires de Biarriz Sport SPF30 aurinkovoide ja se oli boxi exclusive tuote.

Laboratoires de Biarriz Sport SPF30 aurinkovoide on loisto tuote tuote kesään. Se antaa iholle välittömän 100% fysikaalisen, tehokkaan ja ympäristöystävällisen aurinkosuojan ilman valkoisia jälkiä tai rasvaista tunnetta. Sen kevyt koostumus levittyy ja imeytyy iholle vaivatta ja jättää sille miellyttävän lempeän tuoksun.

Laboratoires de Biarriz Sport SPF30 aurinkovoiteen teho perustuu mineraalipigmenttien antamaan suojaan sekä kasviperäisiin ainesosiin. Tuotteen tähtiraaka-aineena komeilee punalevästä uutettu alga-gorria yhdiste, joka on erittäin tehokas antioksidantti ennaltaehkäisten auringonsäteiden aiheuttamia ihovaurioita.

Tälle Laboratoires de Biarriz Sport SPF30 aurinkovoiteelle loistava vaihtoehto valikoimassamme on Alga Maris SPF30 aurinkovoidespray!

Alga Maris SPF30 aurinkovoide kasvoille (täysikokoinen)

Alga Maris SPF30 on kasvojen iholle suunnattu sävyttämätön aurinkovoide, joka antaa iholle kesäpäivään tehokkaan, vedenkestävän ja fysikaalisen aurinkosuojan.

Sen sisältämät mineraalipigmentit suojaavat ihoa auringon UVA- ja UVB-säteiltä heijastaen peilin lailla auringonsäteet iholta. Alga Mariksen aurinkosuojille tuttuun tapaan tämäkin kevyt, trooppisen kookoksen tuoksuinen aurinkorasva sisältää antioksidanttista alga-gorria yhdistettä, joka estää auringonsäteiden aiheuttamia ihovaurioita neutralisoimalla vapaita radikaaleja.

Alga Maris SPF30 aurinkovoide imeytyy iholle vaivatta, jättää mattaisen lopputuloksen ja sopii loistavasti myös meikin alle.

Innersense Hair Love Prep Spray lämpösuojasuihke (matkakoko)

Hyvä mieto tuoksu, antaa muotoiltavuutta sopivasti, jättää hiukset sileiksi.

Kun kysyimme asiakkailtamme mitä he haluaisivat tietää auringolta suojautumisesta, nousi hiusten suojaaminen yhdeksi kysytyimmistä aiheista. Tämän vuoksi kesäboxiin valikoitui Innersense Hair Prep Love Spray lämpösuojasuihke.

Innersense Hair Prep Love Spray on salonkilaatuinen, monikäyttöinen hiustenhoitotuote. Se ravitsee ja hoitaa hiusta luonnollisten ainesosien avulla sekä suojaa hiusta hiustenkuivaajan, suoristusraudan ja kihartimen lämmöltä mutta, mikä parasta myös auringon UV-säteiltä. Lisäksi se antaa hiuksille muotoiltavuutta, pitoa ja rakennetta ilman raskasta tai tahmaista tunnetta.

Innersense Hair Prep Love lämpösuojasuihke sopii ihan kaikille hiuslaaduille ja jättää hiukset silkkisen pehmeiksi.

LUONKOS Freedom Body Cleansing Milk Cake vartalon puhdistuskakku (matkakoko)

Aurinkovoide tulisi aina poistaa iholta huolellisesti ja paras tapa siihen on öljypohjainen puhdistustuote, kuten boxissa oleva LUONKOS Freedom Body Cleansing Milk Cake.

Tämä hellävarainen puhdistuskakku puhdistaa vartalon ihon tehokkaasti, mutta lempeästi ja liuottaa iholta myös aurinkovoiteen kuormittamatta sen luonnollista toimintaa tai kuivattavaa tunnetta. Hajusteettoman koostumuksensa ansiosta se sopii koko perheen hellävaraiseen ihon puhdistukseen ja on turvallinen valinta myös tuoksuherkille.

LUONKOS tuotteille tuttuun tapaan tämänkin puhdistuskakku on pakattu kierrätettävään kartonkipakakkaukseen ja valmistettu biohajoavista ja ympäristöystävällisistä ainesosista.

Laboratoires de Biarriz Sport After Sun vartalovoide (matkakoko)

Erittäin helposti levittyvä ja imeytyvä, ihana tuoksu! Hinta-laatusuhde kohdillaan, en voi muuta kun suositella 💜

Ihoa kannattaa hoitaa myös auringossa oleilun jälkeen ja tähän ihoa rauhoittava, kosteuttava ja antioksidanttipitoinen after sun tuote on loistava vaihtoehto.

Tämän vuoden kesäboxista löytyikin ihastuttava Alga Maris eli Laboratoires de Biarriz Sport After Sun voide, joka oli myös boxi exclusive tuote. Laboratoires de Biarriz ja Alga Maris ovat samaa brändiä ja juuri meneillään olevan nimen vaihdon myötä löydät pakkauksesta vielä molemmat nimet.

Laboratoires de Biarriz Sport After Sun voide on kevyt ja nopeasti imeytyvä voide, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa auringossa oleilun jälkeen sekä edesauttaa rusketuksen kestoa.

Laboratoires de Biarriz After Sun voide sisältää Alga Mariksen aurinkosuojien tapaan antioksidanttisen alga-gorria yhdisteen sekä sopii käytettäväksi niin kasvojen-, kuin vartalonkin iholle. 

Pure=Beauty vartaloöljy selection (matkakoko)

Tämän vuoden kesäboxiin valikoitui kaksi upeaa ihoa hoitavaa ja kosteuttavaa vartaloöljyä, joista osa sisälsi Pure=Beauty Monoi Dry Oil with Argan kuivaöljyn ja osassa boxeja oli puolestaan Pure=Beauty porkkanaöljy.

Kesäihon hoidossa vartaloöljyt ovat loistotuotteita. Ne sitovat tehokkaasti kosteuden ihoon, ravitsevat ihoa ja hoitavat sitä auringossa oleilun jälkeen.

Pure=Beauty Monoi Dry Oil with Argan

Aiempiin käyttämiini ihoöljyihin verrattuna imeytyy paremmin, ei tarvitse odotella vaatteiden pukemisen kanssa ikuisuutta. Tuntuu tehokkaalta, koska rutikuiva ihonikin tuntuu vähän pehmeämmältä seuraavana aamuna. Tuoksu on miellyttävä!

Pure Beauty Monoi Dry Oil with Argan kuivaöljy antaa iholle välittömän kesäfiiliksen ja on varsinainen monitoimituote. Kuivaöljyä voi käyttää niin ihon hoitoon, hiusten kosteutukseen, kuin rentouttavaan hierontaan.

Se levittyy iholle vaivatta, kuivuu nopeasti ja jättää iholle sekä hiuksille silkkisen, pehmeän tunteen ja huumaavan trooppisen tuoksun.

Tähän tuotteeseen ei voi olla ihastumatta!

Pure=Beauty Porkkanaöljy

Kesän ehdoton hitti! Toi ihanan syvyyden auringon tuomalle rusketukselle. Pullo melkein tyhjeni kesän aikana, sain jopa miehenikin sitä käyttämään - innostui, kun luin ainesosat...ei mitään ylimääräistä ;) Talvella tuo varmasti kivaa lämpöä vaalealle hipiälle. Suosittelen!

Pure=Beauty porkkanaöljy on kesän must have - tuote!

Porkkanaöljyn vahvasti antioksidanttinen koostumus on ihanteellinen tuote suojaamaan ihoa auringon haitallisilta vaikutuksilta, kuten ihon ennenaikaiselta ikääntymiseltä. Se auttaa ylläpitämään ihon nuorekkuutta, parantaa ja nopeuttaa ruskettumista sekä antaa iholle kosteutusta ja kaunista hehkua.

Kesäboxissa oli mukana seuraavat näytteet

Lily Lolo SPF15 Mineraalimeikkipuuteri 

Jo monta vuotta olen vannonut mineraalipohjan nimeen. Tämä nyt teini-ikäiselle ensimmäinen mineraalipohja ja hän on myös tykännyt. Hiukan valitteli, että ihon kuivat kohdat näkyy tämän kanssa, mutta eiköhän sekin korjaannu, kun saadaan kuivuus kuriin.

Lily Lolo mineraalimeikkipuuteri antaa iholle luonnollisen ja kuulaan meikkipohjan sekä SPF15 suojakertoimen. Sen silkkisen pehmeä ja valoa heijastava koostumus levittyy iholle vaivatta ja jättää kuulaan ja luonnollisen lopputuloksen.

Mineraalimeikkipuuterilla saa luotuoa kevyen meikkipohjan ja peittävämmän lopputuloksen saamiseksi voi tuotetta huoletta kerrostaa. Laajasta sävyvalikoimasta löytyy varmasti jokaiselle täydellinen sävy:)

INIKA SPF25 Mineraalimeikkipuuteri

Ihanan kevyt mutta peittävä koostumus. Silottaa hyvin isot ihohuokoset ja tasoittaa punakkuuteen taipuvaisen ihon sävyä. Kestää hyvin koko päivän. En suostu muuta enää käyttämään kun olen tämän löytänyt!

INIKA SPF25 mineraalimeikkipuuteri on super helppo käyttöinen meikkipuuteri ja ehdottomasti yksi asiakkaidemme kestosuosikkeja. Sen avulla saa kasvoille loihdittua kestävän, kauniin ja kuulaan meikkipohjan, joka pysyy kasvoilla koko päivän. Lisäksi se suojaa ihoa auringon UV-säteiltä SPF25 suojakertoimen avulla.

Mineraalimeikit ovat loistavia tuotteita, sillä ne sopivat ihan kaikille. Olipa ihosi sitten herkkä, helposti reagoiva tai epäpuhtauksiin taipuvainen saa meikkipuuterilla viimeistellyn ja luonnollisen meikkipohjan, joka ei ärsytä tai tuki ihoa.

Esse SPF30 Meikkivoide

Maailman paras meikkivoide. Ei suotta kehuttu, onneksi ostin!! Tämä todellakin maailman paras meikkivoide, niin luonnollinen ja kaunis lopputulos iholla, ja miten hyvältä tuntuu!!! IHANA

Esse SFF 30 meikkivoide on noussut yhdeksi rakastetuimmista tuotteistamme, eikä syyttä. Meikkivoiteen avulla saa luotua kauniin ja kestävän meikkipohjan, joka samalla hoitaa ja suojaa ihoa laajakirjoisen SPF30 suojakertoimen avulla.

Esse meikkivoiteessa on puolipeittävä, samettinen koostumus, joka levittyy iholle vaivatta ja antaa luonnollisen sekä kuulaan lopputuloksen. Meikkivoiteesta ainutlaatuisen tekee myös se, että se sisältää ihon luontaista mikrobiomia tukevia pro- ja prebiootteja.

Esse meikkivoide on koko Twistbe tiimin luotto tuote ja halusimme, että boxin ostaneet pääsevät myös sitä kokeilemaan!

Alga Maris SPF30 sävyttävä aurinkosuojavoide kasvoille

Sävyttää kevyesti ihoa. Imeytyy hyvin ja pysyy kasvoilla koko päivän. Hyvä suojakerroin ja ihon sävytys samassa. Helppo käyttää kesällä. Iho hehkuu.

Alga Maris SPF30 sävyttävä aurinkovoide on loistotuote kesään! Se antaa tehokkaan, fysikaalisen suojan niin auringon UVA- kuin UVB-säteitäkin vastaan ja sävytetyn koostumuksensa ansiosta se tuo iholle kevyttä peittoa sekä kauniin päivettyneen ilmeen.

Alga Maris SPF30 aurinkovoide sopii loistavasti myös meikin alle. Sen voi helposti yhdistää mineraalipuuterin kuten Inikan tai Lily Lolo kanssa.

Mitä seuraavaksi?

  1. Tutustu myös Twistbe talviboxin 2022 sisältöön.
  2. Haluaisitko saada Twistbe Boxin edullisempaan hintaan ja ilmoituksen, kun se tulee taas myyntiin? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi niin saat tiedon, kun seuraava boxi tulee myyntiin. Lisäksi saat kerran viikossa inspiraatiota ihosi hoitoon, tiedon ensimmäisenä tarjouksista ja uutuuksista sekä etuja vain uutiskirjeen tilaajille. Tästä pääset liittymään uutiskirjeen tilaajaksi.
  3. Olethan jo luonut asiakastilin? Saat henkilökohtaisia ja vaihtuvia etuja jokaisesesta ostoksestasi.

Tutustu asiantuntijoidemme suosituksiin:

Alga Maris aurinkovoide SPF 30, suihkutettava 100ml Fysikaalinen aurinkosuoja, 100% luonnollinen & turvallinen
28,50 €
Innersense Hair Love Prep lämpösuojasuihke, 2 kokoa Suojaa lämmöltä sekä UV-säteiltä! Tuuheutta ja muotoiluvuutta!
12,90 €
Lily Lolo mineraalimeikkipuuteri SPF 15 Unelmankevyt koostumus, helppo tapa lisätä aurinkosuojaa iholle
2,90 €
INIKA Organic Mineraalimeikkipuuteri SPF 25 Virheettömän näköinen iho ja koko päivän kestävä meikki!
55,90 €
Alga Maris sävyttävä aurinkovoide kasvoille SPF 30, 50ml Kuin BB voide, useita eri sävyjä!
27,90 €
Maria Palosaari
Maria Palosaari


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista