0

Ostoskorisi on tyhjä

Twistbe talviboxin 2022 sisältö esittelyssä

Twistbe talvibox

Twistbe box on saavuttanut suuren suosion asiakkaidemme keskuudessa ja halusimme tänäkin talvena ilahduttaa asiakkaitamme ajankohtaisella boxilla.

Talviboxi 2022 olikin järjestyksessään kolmas ja sen teemana oli talvi-ihon tehokosteuttaminen ja suojaaminen.

Boxiin olimme tuttuun tapaan tehneet tuotteista videotutoriaalit, joilla esittelemme jokaisen boxissa olevan tuotteen ja opastamme yksityiskohtaisesti ihon kosteutusrutiineissa, joilla saadaan parhaat hyödyt irti kaikista boxissa olevista tuotteista.

Lisäksi kerroimme mikä on oleellista talvi-ihon hoidossa ja mitä muutoksia ihonhoitorutiiniin kannattaa tehdä, jotta iho pysyisi hyvinvoivana läpi kylmien talvipakkasten.

Näiden vinkkien ja neuvojen avulla haluamme taata boxin ostaneille kattavan tietopaketin talvi-ihon hoitoon.

Talviboxin tuotteilla ja tutoriaalien ohjeilla on helppo vastata talven mukanaan tuomiin muutoksiin ja haasteisiin. Boxissa olevilla tuotteilla on mahdollista rakentaa koko ihonhoitorutiini tai vaihtoehtoisesti täydentää boxin tuotteilla jo olemassa olevaa rutiinia - juuri oman ihon tarpeita kuunnellen!

Nyt on aika paljastaa tämänvuotisen talviboxin sisältö!

Talviboxissa oli mukana seuraavat tuotteet

Pure=Beauty Hydra Booster+ Hyaluronihapposeerumi (matkakoko)

“Seerumi on paras tähän asti kokeilluista ja menee ehdottomasti jatkoon. Riittoisa, kosteuttaa ja tekee ihosta kimmoisan. Ei kuitenkaan jätä ihoa tahmaiseksi vaan imeytyy hyvin. Oma ihoni on sekaiho ja tätä tuotetta voin suositella.”

Pure=Beauty Hydra Booster+ Hyaluronihapposeerumi tarjoaa iholle rutkasti vesikosteutta, jota usein talven kuivattama iho kipeästi kaipaa. Seerumi on loistava lisä tehostamaan päivittäistä ihonhoitorutiinia ja sillä voi merkittävästi parantaa ihon kosteustasapainoa, jota talven pureva pakkanen ja viima usein horjuttavat.

Talvella kylmä ulkoilma ja kuiva sisäilma aiheuttavat iholle haasteita, kuten kuivuutta. Ilmankosteuden ollessa alhaisempi iholla ei myöskään ole oikein kosteutta mitä hyödyntää. Tähän Hydra Booster+Hyauronihapposeerumin kaltainen ihoa tehokkaasti kosteuttava seerumi on loistava tuote ja sen vuoksi halusimme sen mukaan boxiin.

Seerumi sisältää hyaluronihappoa kahdessa koossa ja tuo iholle sen kaipaamaa vesikosteutta tehden ihosta pehmeän ja kimmoisan.

Tähän seerumiin ei voi olla ihastumatta!

Antipodes Avokado Pear yövoide (matkakoko)

“Ihanan pehmeä ja ylellinen yövoide. Kosteuttaa kunnolla.”

Antipodes Avokado Pear yövoide on täyteläisen runsas ja kermainen voide, joka sitoo iholle tehokkaasti kosteutta ja vähentää kuivuudesta johtuvaa karheaa tunnetta.

Nimestään huolimatta voide sopii erinomaisesti käytettäväksi niin aamulla, kuin illallakin.

Mikä parasta, voiteen on myös tieteellisesti todistettu stimuloivan kollageenin tuotantoa ja on näin ollen erinomainen tuote ihon ikääntymismuutosten hoitoon.

Antipodes Avokado Pear yövoide on erityisen hyvä talvi-ihon kosteuttaja ja sopii ihan kaikille ihotyypeille, myös epäpuhtauksien kanssa kamppaileville. Se on myös loistava pari boxissa olevan Pure=Beauty Hydra Booster+ Hyaluronihapposeerumin kanssa.

Seerumi tuo iholle vesikosteutta ja voide puolestaan hoitaa ihoa ravitsevilla kasviöljyillä.

BYBI Babe Balm kasvobalsami (täysikokoinen tuote)

“Huippu!!! Auttoi pintakuivaan ihoon. Syksyllä ja talvella minulla tulee kuivia läiskiä naamaan jotka erityisesti meikin alla korostuvat. Nyt läiskät ovat poissa. Sopii todella hyvin mineraalipuuterin alle. Käytän aamuin illoin. Eikä sekaihoni rasvoitu liikaa. Talven pelastus!!”

BYBI Babe Balm on yksi rakastetuimmista tuotteistamme ja ihon superfoodia parhaimmillaan. Se on kevyt, laadukkaista ja aktiivisista raaka-aineista valmistettu Must have! tehotuote ihon kosteutukseen ja suojaamiseen varsinkin talvisin. Balsamit nimittäin sitovat iholle perinteistä voidetta tehokkaammin kosteutta ja samalla ravitsevat ihoa.

Me Twistbellä rakastamme balsameita ja halusimme sellaisen ehdottomasti talviboxiin, sillä ei ole vertaansa vailla olevaa talvi-ihon pelastajaa.

BYBI Babe Balm on ollut ollut alkuajoista lähtien valikoimassamme ja yksi bestseller tuotteistamme. Se sopii ihan kaikille ihotyypeille, on todella monikäyttöinen ja loistava tuote, jolla saa talvi-ihon kuivuuden katoamaan ja ihon hehkumaan.

NUORI Supreme Moisture Mask kasvonaamio (täysikokoinen tuote)

“Hintansa arvoinen tuote. Ainut naamio, joka ei pistele herkällä ihollani. Laitan usein saunaan mennessä ja joskus jätän vaikuttamaan yön ajaksi.”

NUORI Supreme Moisture Mask on kasvonaamioiden aatelistoa ja yksi tehokkaimmin kosteuttavista kasvonaamioista joihin olemme törmänneet.

Se on upeista raaka-aineista koostuva naamio, joka tehokosteuttaa kuivaa ja stressaantunutta ihoa ja toimii myös loistavasti yön yli naamiona.

Nuori Supreme Moisture Mask on erinomainen tuote myös niille, jotka ovat allergisoituneet tai herkistyneet kosmetiikan säilöntäaineille. Naamio on nimittäin formuloitu ilman varsinaisia säilöntäaineita ja pakattu innovatiiviseen ilmatiiviiseen pakkaukseen.

Tänä vuonna halusimme yllättää asiakkaamme luxus tuotteella ja valitsimme NUORI Supreme Moisture Mask naamion mukaan boxiin. Useat asiakkaamme ovat sitä jo pitkään halunneet kokeilla, mutta korkeamman hinnan vuoksi eivät ole raaskineet ostaa.

Me Twistbellä olemme tähän super kosteuttavaan ja hoitavaan naamioon hullaantuneet ja tänä vuonna myös talviboxin tilanneet pääsivät sillä ihoa hellimään:)

Talvi boxissa oli mukana seuraavat näytteet

Nourish London Argan Skin Rescue Tehotiiviste

“Todella tehokas. Käytän tuotetta iltaisin ja aamulla iho on ihanan sileä ja pehmeä. Kosteuttaa hyvin ja on auttanut epäpuhtauksiin. Kiva tuoksu.”

Nourish London Argan Skin Reacue on ärtyneen, intensiivistä kosteutta kaipaavan ja epätasapainoisen ihon tehotuote.

Tämä öljypohjainen tehotiiviste silottaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa ja on loistava valinta tehostamaan ihon kosteutusrutiinia niin herkälle, intensiivistä kosteutta kaipaavalle, kuin epäpuhtaalle ihollekin.

Argan Skin Rescue sisältää monipuolisesti ihoa hoitavia ja ravitsevia raaka-aineita, kuten arganöljyä, lehtikaalia ja inkivääriä.

Valitseimme boxiin mukaan Nourish London Argan Skin Rescue tehotiivisteen, koska se yksinkertaisesti on yksi talven luottotuotteista silloin, kun tuntuu, että iholle ei tunnu oikein mikään kosteus riittävän tai se tuntuu olevan kriisissä.

Argan Skin Rescue vastaa monenlaisiin ihon haasteisiin ja yksi asiakkaidemme kesto suosikeista talvi-ihon hoidossa.

Esse Cream Cleanser puhdistusmaito

“Ihana tuote! Tekee juuri sen mitä pitääkin, puhdistaa meikin ja lian kasvoilta, mutta iho jää hyvin pehmeän tuntuiseksi. Pienet näppylät kasvoissa vähentyneet selkeästi tämän tuotteen käytön myötä. Toinen pullo menossa!”

Esse Cream Cleanser puhdistusmaito on hellävarainen ja ihon luontaista tasapainoa tukeva puhdistusmaito. Se puhdistaa iholta lempeästi meikin, lian ja ilmansaasteet mietojen pinta-aktiivisten aineiden avulla samalla rauhoittaen ja tasapainottaen ihoa.

Puhumme paljon ihon oikeaoppisen puhdistuksen tärkeydestä, joten halusimme valita boxiin näytteen hyvästä puhdistustuotteesta.

Ihon oikeaoppinen ja hellävarainen puhdistus on keskeinen tekijä ihon hyvinvoinnin kannalta ihan kaikkina vuodenaikoina, mutta etenkin talvella, kun iho on alttiimpi kuivumiselle.

Liian tehokkaat ja liian usein toistuva puhdistus yhdistettynä talven kylmään ja kuivaan ilmaan voivat horjuttaa ihon uloimman kerroksen toimintaa, joka voi johtaa ihon kuivumiseen, ärtymiseen, hilseilyyn tai epäpuhtauksien lisääntymiseen. Tämän vuoksi lempeä ja ihon luontaista tasapainoa tukeva puhdistustuote on erityisen tärkeä osa talvi-ihon hoitoa.

Mitä seuraavaksi?

  1. Tutustu myös Twistbe kesäboxin 2021 sisältöön.
  2. Lue lisää mitä mieltä asiakkaamme ovat olleet Twistbe boxista.
  3. Haluaisitko saada Twistbe Boxin edullisempaan hintaan ja ilmoituksen, kun se tulee taas myyntiin? Liity uutiskirjeemme tilaajaksi niin saat tiedon, kun seuraava boxi tulee myyntiin. Lisäksi saat kerran viikossa inspiraatiota ihosi hoitoon, tiedon ensimmäisenä tarjouksista ja uutuuksista sekä etuja vain uutiskirjeen tilaajille. Tästä pääset liittymään uutiskirjeen tilaajaksi.

Twistbe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi
Twistbe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista