0

Ostoskorisi on tyhjä

Miten saada apua iho-ongelmiin?

Olemme auttaneet tuhansia ihmisiä saamaan ennennäkemättömiä tuloksia ja tiedämme, että voimme auttaa myös sinua. Kanssamme sinun on mahdollista saada tuloksia nopeasi niin, että tulokset säilyvät!

Mielestämme jokainen ansaitsee hyvinvoivan ihon jota rakastaa. 

Miltä kuulostaisi jos voisit saada seuraavanlaisia tuloksia?

Tässä kuva joka kertoo enemmän kun tuhat sanaa. Ensimmäinen kuva on otettu tänään ja toinen toissa talvena kun atooppinen ihoni oli pahimmillaan. Tänä syksynä ja talvena en ole enää tarvinut lääkevoiteita ja iho on pysynyt hyvänä oikealla hoidolla ja ruokavaliolla. Toinen ongelmistani on hormonaalinen akne jonka olen myös saanut kuriin ruokavaliolla. Onneksi löysin teidät 💜 - Reetta -

Nuoruudesta asti olen kärsinyt seborreasta ja yliherkästä ihosta joka reagoi lähes kaikkeen kosmetiikasta ruokavalioon ja ilmaston muutoksiin. Voin käsi sydämellä sanoa, että kaikkea maan ja taivaan väliltä olen kokeillut. Olin jo lähes luovuttanut ja hyväksynyt, että oireiden kanssa on vaan elettävä. Löysin sattumalta Twistben Podcastin ja jäin täysin koukkuun siellä olevaan inspiroivaan materiaaliin. Sitä kautta saamillani neuvoilla sain kipinän kokeilla vielä kerran josko nyt olisi löytynyt reitti, jolla saan vaivoihini apua. Tilasin lisäksi Ihonhoito Haltuun -verkkovalmennuksen. Sen perusteella tein tuotehankinnat ja kahdessa viikossa sekä kasvojeni iho että päänahkani olivat paremmassa kunnossa kuin ikinä! Nyt takana on muutama kuukausi Twistben neuvoilla ja tilanne vaan parantunut entisestään. 🤩  Olen saanut niin uskomattoman ammattitaitoista ja henkilökohtaista apua etten voi kuin suuresti kiittää lopputuloksesta jonka en uskonut edes olevan mahdollista. - Johanna -

Olen murrosiästä lähtien saanut kerran kuukaudessa mojovan hormoninäpyn leukaani jolloin puoli leukaa oli turvoksissa. Lapsen syntymä sekoitti hormonitoimintani ja pamautti aknen. Kamppailin ongelman kanssa vuosia enkä kosmetologi opinnoistani huolimatta saanut ihoani kuntoon. Yritin nitistää aknea marketti- ja apteekkien akne-tuotteilla, mutta ne vain pahensivat ihoni oireita ja ihoni kuivui todella paljon. Kun löysin Twistben ihonhoidon verkkovalmennuksen valaistuin ja heräsin raaka-aine-asioihin. Laitoin oman ihonhoidon täysin päälaelleen ja sain ihoni huomattavasti parempaan kuntoon jo kahdessa viikossa! Viimeisimmän silauksen ihon kuntoon saamiseen teki konsultaatio Twistben ravintoneuvojan kanssa, josta sain sopivat ravintolisät ihon kunnon tukemiseen sisäisesti. Tuosta ravintolisien aloituksesta on nyt kulunut aikaa 1,5 kuukautta ja ero ihossa on järisyttävä! - Kaisa -

Miten iho-ongelma vaikuttaa sinun elämääsi?

Tiedämme, että iho-ongelman kanssa kamppaileminen voi tuntua todella turhauttavalta. Se voi vaikuttaa itsetuntoon, sosiaaliseen kanssakäymiseen ja jopa rajoittaa elämää sekä sitä mitä haluat omassa arjessasi tehdä. 

Pahimmillaan sitä jättää tekemättä asioita, koska iho on huonossa kunnossa. Iho-ongelmasta kärsiminen voi tarkoittaa, että ei halua meikata, koska iho näyttää huonolle tai vaihtoehtoisesti kokee joutuvansa “pakkomeikkamaan”, koska ei kehtaa olla ihmisten ilmoilla ilman meikkiä. 

Eikö olisi ihanaa kun voisit lopettaa ihostasi murehtimisen?

Miltä tuntuisi kun voisit mennä ilman meikkiä kauppaan? Katsoa ihoasi peilistä hymy huulilla? Ottaa itsestä valokuvia, pyytää itsevarmana treffiseuraa tai esiintyä hyvillä mielin töissä sillä iho näyttää hyvälle? 💜

Tuntuuko, että olet kokeillut aivan kaikkea eikä mikään auta?

Yleisin asia mitä kuulemme kun iho-ongelmia lähdetään hoitamaan on, että “olen jo kokeillut aivan kaikkea”. Kuitenkin kun ihonhoitorutiinia ja elämäntapoja lähdetään tarkastelemaan näemme, että on todella paljon asioita, joita ei ole vielä kokeiltu.

Systemaattisuuden ja tiedon puute oman ihon tarpeista aiheuttavat tuotteista toiseen sinkoilua ja väärien asioiden tekemistä jolloin tuloksia ei saada.

Olemme pystyneet auttamaan ihmisiä haastavissakin iho-ongelmissa näiden 3 vinkin avulla:

  • Systemaattisuus ja oikeiden asioiden tekeminen - Ihonhoitorutiinista poistetaan ihoasi kuormittavat tekijät ja valitaan tilalle ihosi tarpeita vastaavat tuotteet
  • Ihonhoidon kokonaisvaltaisuus - Iho-ongelmista noin puolet johtuu elintavoista ja ruokavaliosta. Nämä huomioimalla ihonhoitoon saadaan aivan uudenlainen vaihde.
  • Juurisyyn löytäminen - Selvitämme aina mistä iho-ongelma alunperin johtuvat sen sijaan että keskittyisimme laastaroimaan oireita. Näin saamme sinulle pysyviä tuloksia.

Ihonhoidon ei tarvitse olla monimutkaista, aikaavievää tai kallista saadakseen tuloksia - kun tietää mitä tekee. 

Tästä voit lähteä liikkeelle:

Jos sinulla on kysyttävää, voit aina laittaa meille viestiä sivun alareunasta löytyvässä chatissä myymälämme aukioloaikoina, lähettää sähköpostia, kysyä neuvoa puhelimitse tai tulla käymään myymälällemme.

Olemme mullistaneet jo kymmenien tuhansien suomalaisten ihonhoidon - saammeko auttaa myös sinua? 

Sinun tehtäväksi jää vain miettiä mitä haluat tehdä kun ihosi näyttää hyvinvoivalta! 💜