Sekaiho - Yhtä aikaa kuiva ja rasvainen ihotyyppi

Sekaiho

Sekaiho on ihotyyppi, joka on samaan aikaan kuiva sekä rasvainen. Sekaihoisella niin sanottu T-alue (otsa, nenä ja leuka) on muuta kasvojen ihoa rasvoittuvampi ja ihohuokoset näkyvät selkeämmin. T-alueelle kertyy usein myös herkemmin epäpuhtauksia.

Sekaihon haasteet syntyvät monesti ihon oman tasapainon ja suojamekanismin häiriintymisestä. Tämä voi johtua mm. vääränlaisista puhdistustottumuksista, ruokavaliosta, stressistä sekä yhtälailla ihon ylihoitamisesta.

Miten sekaihoa kannattaa hoitaa?

Ihotyypin hoidossa on oleellista tasapainottaa ihon uloimman kerroksen toimintaa, ennaltaehkäistä finnien syntymistä ja kosteuttaa ihoa tarpeeksi. Etenkin vahvasti peseviä tuotteita, kuten puhdistusvaahtoja ja -geelejä kannattaa välttää, sillä ne saattavat nimenomaan agitoida ihoa tuottamaan talia entistä enemmän. Ne myös kuivattavat ihoa heikentäen sen uloimman kerroksen suojamekanismeja.

Selaamalla sivua alaspäin löydät ihonhoidon asiantuntijoidemme Veeran ja Katin valitsemat sekaihon täsmätuotteet, sekä vinkkejä niiden käyttöön.

Jos tarvitset apua tuotteiden valinnassa ja maksaläiskien hoidossa, kysy rohkeasti ihonhoidon asiantuntijoiltamme verkkokaupan chatin kautta, tai tule pistäytymään myymälällemme.

Verkkokauppamme on 100% suomalainen 🇫🇮 ja saat meiltä tuotteet sekaihon hoitoon nopeasti postissa 1-3 päivässä tai heti noutamalla ne myymälältämme.