Laadukkaat ja toimivat kosmetiikka- & kauneusruoat parhaalla hinta-laatusuhteella. Nopea toimitus, postikulut vain 4,90€ (yli 100€ tilaukset 0€).

Haluatko terveen ja kauniin ihon? 

4 viikon valmennuksemme kertoo sinulle kaiken oleellisen ihonhoidosta!
Opi hoitamaan ihoasi oikein loppuelämäsi ajan

Uusi alku ihollesi -verkkovalmennus kertoo kaiken oleellisen, mitä sinun tulee tietää ihostasi, kosmetiikasta ja kokonaisvaltaisesta ihonhoidosta. Neljän viikon valmennus koostuu innostavista teksteistä ja lyhyistä videotietoiskuista, jotka katsot itsellesi sopivimpaan aikaan, sekä suljetusta Facebook-ryhmästä, jossa voit kysyä valmentajilta lisätietoja ja seurata muiden ryhmäläisten kysymyksiä.


Saat helpolla ja hauskalla tavalla muun muassa:

1. Ymmärryksen välttää itseaiheutetut iho-ongelmat ja hoitaa kroonisia iho-oireita


Onko ihosi pintakuiva, erityisen herkkä, couperoottinen vai rasvoittuva? Tai tuntuuko, että ihosi on yhdistelmä useita ihotyyppejä etkä oikein tiedä miten sitä hoitaisit? Tiesitkö, että suurin osa ihmisten iho-ongelmista on vahingossa itse aiheutettuja? Oikealla hoidolla ja oikeilla tuotteilla useimmat pääsevät iho-ongelmistaan eroon lopullisesti. Valmennuksessa annamme sinulle myös iho-tyyppikohtaiset hoito-ohjeet ja jatkuvan henkilökohtaisen avun.

2. Opit säästämään rahaa kosmetiikkaostoksilla ja käyttämään rahasi fiksummin


Haluamme, että kosmetiikkaa ostaessasi maksat laadusta ja tuotteen sisällöstä. Markkinoilla näkee aivan liikaa tuotteita, joissa asiakas maksaa turhasta. Ajatellaan vaikkapa, että maksaisit jäävuorisalaatista 50€. Se on liikaa vaikka tuote olisi luomua, lähiruokaa ja eettisesti valmistettu. Kun tiedät, mitä ihosi tarvitsee ja miten tunnistat laadukkaat tuotteet, voit tehdä ainoastaan oikeita täsmäostoksia, eivätkä hutiostokset enää kerry kylpyhuoneen kaappiin. Valmennuksemme avulla säästät paitsi ihoasi, myös hermojasi ja rahaa.

3. Opit hoitamaan ihoasi myös elintavoillasi


Ihonhoito on paljon enemmän kuin vain käyttämäsi kosmetiikka. Yksi kokonainen viikko valmennuksesta on omistettu ravinnon, unen, stressin ja liikunnan osuudelle ihonhoidossa. Mukana elintapa viikollamme ovat alansa huippuasiantuntijat Annika Havaste, Annina Francioso, Riina Laaksonen ja Annamari Seilola. 

"Juuri kävin kosmetologillani, joka on hoitanut ihoani n. 7v. Hän sanoi, ettei ihoni ole ikinä ollut niin tasainen kuin nyt on. Helppoa, kun purkkikasat pienenevät ja rahaa säästyy vaikkei oikeasti luovu yhtään mistään."

Heli 55v, 3kk valmennuksen käymisen jälkeen


Tämä valmennus on sinua varten jos tunnistat itsesi seuraavista asioista:

 • Haluat oppia ostamaan juuri sinulle sopivaa kosmetiikkaa.
 • Haluat oppia hoitamaan ihoasi oikein ja päästä eroon mm. finneistä, kuivuudesta tai liiallisesta rasvaisuudesta.
 • Haluat ymmärtää ihonhoitoa kokonaisvaltaisesti myös ruokavalion ja muiden elintapojen kautta.
 • Haluat tietää lisää kosmetiikan raaka-aineista ja oppia tulkitsemaan raaka-aineluetteloita.
 • Olet kyllästynyt käyttämään rahasi kosmetiikkatuotteisiin, jotka eivät kuitenkaan tee, mitä mainoslauseet lupaavat (tai vain pahentavat tilannetta)
 • Haluat oppia välttämään suurimmat virheet ihonhoidossa, joita kuluttajat ympäri maailmaa tekevät päivittäin
 • Haluat säästää rahaa ja oppia tunnistamaan, mistä juuri sinun kannattaa maksaa.

"Jos et halua enää kulkea mainostajien talutushihnassa loputtomasti testaillen omalle iholle sopivia tuotteita, niin tässä on ratkaisu."
Valmennuksen osallistuja, kevät 2017


Yli 300 suomalaista on käynyt valmennuksemme,
99% heistä koki valmennuksen hyödylliseksi


"Ehdottomasti hintansa arvoinen; maksaa varmasti itsensä takaisin jatkossa, ihan huippu! Hyvin rakennettu kokonaisuus ja ammattilaiset materiaalin takana."


"Mikäli olet kiinnostunut ihosi hyvinvoinnista ja haluat oppia mitkä tuotteet tekevät hyvää ihollesi, suosittelen valmennukseen osallistumista. Valmennuksessa oppii myös jonkin verran ymmärtämään tuotteiden sisältöä ja pistää miettimään ovatko ne käyttämäsi tuotteet todella niitä jotka soveltuvat omalle ihollesi."


"Sanoisin että tuumasta toimeen. Rahat eivät todella mene hukkaan! Tämä voi muuttaa koko elämän, eikä vain sen suhteen että oppii ostamaan aidosti laadukkaita ihonhoitotuotteita. Itselleni se toi mielenrauhan ja opin hyväksymään itseni juuri sellaisena kuin olen."


Eroon kuivuudesta ja ihon punoituksesta

"Olen koittanut koko ikäni saada ihoa hyvään kuntoon, se on aina ollut tosi punainen ja kuiva. Nyt on ensimmäinen kerta, kun ihoni on kunnossa. Couperosan aihettaman punoituksen sain hillittyä todella nopeasti oikealla hoidolla ja noin 2-3kk kuluessa uusien ihonhoitorutiinien aloittamisesta mun iho oli ihan toista maata."

Emmi, 26v.

Eroon kuivuudesta ja couperosasta 

Eroon turhasta, itseaiheutetusta iho-ongelmasta

"Olen monesti harmitellut kasvojeni ihoa ja käyttänytkin rahaa erilaisiin purkkeihin. Olen ilmeisesti käyttänyt vääränlaisia tai liian vahvoja tuotteita minkä takia ongelmia on ilmentynyt. Sain jonkun reaktion ja otsa oli aivan kuiva ja pikkuisia näppylöitä täynnä. Yritin hoitaa kuivuutta parilla eri tuotteella tuloksetta, onnekseni huomasin valmennuksen ja päätin kokeilla.

Valmennus todella avasi silmäni positiivisesti ja opetti aivan uuden tavan huolehtia ja hoitaa ihoani eikä vanhaan ole enää paluuta. Lisäksi valmennus avasi silmäni kaikelle muulle mitä ihonhoitoon liittyy, mm. ruoka mitä syön ja stressi. Valmennuksen jälkeen ymmärrän paremmin millaisia aidosti hoitavia tuotteita löytyy ja ihonhoito on nykyään ihana pysähdyshetki arjen kiireessä.

Tästä on hyvä jatkaa, nyt osaan jatkossa pitää ihostani parempaa huolta. Voin lämpimästi suositella valmennusta!"

Eeva, 33v.

Eeva 33v eroon turhasta itseaiheutetusta iho-ongelmasta


Valmennuksen sisältö:

Mikäli pystyt sijoittamaan terveen ihosi tulevaisuuteen 15 minuuttia kolme kertaa viikossa neljän viikon ajan saat jo valmennuksen hyödyt käyttöösi. Mikäli haluat syventyä valmennukseen tarjoamme siihen runsaasti bonusmateriaalia, tehtäviä ja pohdittavaa. 

Viikko 1: Mitä sinun olisi aina pitänyt tietää ihonhoidosta ja mistä iho-ongelmasi johtuvat

 • Tiesitkö tämän ihostasi? 3 tärkeintä asiaa, mitkä sinun on pakko ymmärtää.
 • Mullista suhtautumisesi ihonhoitoon (ja kosmetiikkaan)
 • Onko olemassa eri ihotyyppejä?

Viikko 2: Käytännön vinkit miten ihon kuntoon voi vaikuttaa elämäntapavalinnoilla ja päästä eroon iho-ongelmista

 • Annamari Seilola kertoo miten ravinto vaikuttaa ihosi kuntoon ja kuinka pidät yksinkertaisilla valinnoilla ihostasi huolta
 • Annina Francioso avaa unen ja stressin vaikutusta ihoosi (todella silmiä avaava luento)
 • Riina Laaksonen kertoo miksi liikunta on ihon kunnon kannalta oleellista ja miten sitä kannattaa harjoittaa
 • Annika Havaste käy läpi miksi suoliston hyvinvointi on tärkeää ihonhoidon kannalta ja miten siihen voi vaikuttaa

Viikko 3: Opi ostamaan kosmetiikka oikein ja säästä rahaa. 

 • Syötätkö ihollesi roskaruokaa?
 • Vältä nämä yleisimmät sudenkuopat kosmetiikkaa ostaessasi
 • Näillä yksinkertaisilla vinkeillä, osaat ostaa kosmetiikkasi aina oikein
 • Mitä on laadukas kosmetiikka ja miten osaat ostaa sellaista

Viikko 4: Opi hoitamaan ihoasi oikein ja vältä itseaiheutetut iho-ongelmat

 • Miten puhdistat ihosi oikein ja vältät yleisimmät virheet
 • Ihon kosteutus - mistä tiedät onko ihosi nälkäinen vai janoinen?
 • Uudenlainen ajattelu meikkien valintaan
 • Näkökulma: Kuumat ja kiistellyt aiheet kosmetiikassa


“Mullistaa varmasti lähes kaikkien käsityksen ihonhoidosta ja siitä, mitä iho oikeasti tarvitsee”

Ensimmäisen valmennuksen kävijä

Valmentajat:

Me olemme Susanna, Kati ja Veera. Aidosti vaikuttavaan ihonhoitoon keskittyvän TwistBe verkkokaupan ja tämän valmennuksen perustajat.

Olemme käyttäneet vuosia kartuttaaksemme tietoa ihonhoidosta ja kosmetiikasta, jotta sinun ei tarvitsisi käydä samaa opiskelurumbaa läpi.

Olemme opiskelleet kosmetiikan valmistusta, ihon biologiaa sekä kosmetiikassa käytettävien raaka-aineiden ominaisuuksia. Kartutamme jatkuvasti osaamistamme perehtymällä alan tieteellisiin tutkimuksiin ja kriittisesti tarkastelemalla kauneusalan kehitystä ja uusimpia trendejä. Työskentelemme päivittäin kosmetiikan ja ihonhoidon parissa Kampin TwistBe myymälällämme sekä tämän verkkokauppamme välityksellä.

Uusimpia trendejä tutkiessa mietimme aina, mikä on ihon biologian kannalta oleellisinta ja unohdamme markkinointilauseet ja myyntipuheet.

Autamme päivittäin asiakkaita iho-ongelmien selättämisessä, oikeiden tuotteiden valinnassa, sekä sen selvittämisessä, tekeekö joku tuote oikeasti sitä mitä se lupaa.

Me haluamme auttaa sinua saamaan ihosi parempaan kuntoon.Valitettavan moni kosmetiikkatuote lupaa mainoslauseillaan vaikka mitä, mutta kun tutkii tuotteen ainesosalistoja niin ne eivät pidä paikkaansa. Ihonhoidon ongelmat eivät myös välttämättä ratkea yhdellä tuotteella, vaan yleensä on hyvä tarkastella ihonhoitorutiineja kokonaisuutena sekä huomioida muut elintavat.

Me haluamme, että aidosti opit ymmärtämään mistä ihosi hyvinvointi koostuu. Meidän opeillamme sinä opit tunnistamaan tekijät, jotka vaikuttavat ihosi kuntoon sekä valitsemaan oikeat tuotteet juuri itsellesi. Opit ymmärtämään ihoasi tarpeita sekä pitämään siitä huolta koko loppuelämäsi.

Tämä valmennus ei ole ihmekikka, jolla kaikki iho-ongelmat taianomaisesti katoavat. Tämä valmennus on faktoihin ja asiakastyössä saatuun kokemukseen sekä ihon biologiaan ja kehon fysiologiaan perustuva kokonaisuus, joka on paketoitu sinulle helposti ymmärrettävään ja opiskeltavaan muotoon.


Lisäksi valmennusta ovat olleet rakentamassa seuraavat hyvinvoinnin huippuammattilaiset:

Annika Havaste flt ravintovalmentajaAnnika Havaste on FLT (funktionaalinen lääketiede) Ravintovalmentaja®, jonka ravintovalmennus kunnioittaa FLT periaatteiden mukaisesti ihmisen yksilöllisyyttä, etsitään sairauden syitä oireiden lääkitsemisen sijaan ja painotetaan terveen suoliston, ruuansulatuksen ja ravinnon merkitystä terveyden ylläpidossa ja palauttamisessa. Annika on myös kirjoittanut kattavan ja inspiroivan Virtaa ravinnosta -kirjan. 

 
Annina Francioso diplomiravintoneuvojaAnnina Francioso
 on koulutukseltaan Diplomiravintoneuvoja (Suomen Terveysopisto Salus) sekä Hallintotieteiden maisteri (Tampereen yo.). Kiinnostus ravitsemukseen heräsi hänen työskennellessä EU-virkamiehenä Madridissa, jossa uusi työ ja täydellinen elämänrytmin muutos haastoivat jaksamista. Työssään muutosjohtamisen tehtävissä Annina on tottunut, että suunnitelmien toteutumista seurataan ja tuloksia mitataan. Tavoitteellisuus lisää motivaatiota ja motivaatio edistää tuloksellisuutta. Tätä Annina hyödyntää myös auttaessaan asiakkaitaan kohti terveellisempiä elintapoja.

 
Annamari Seilola ravintoterapeuttiAnnamari Seilola 
on koulutukseltaan Ravintoneuvoja (Dip NT, Premier Training, Lontoo, UK, mBANT ). Annamarin opit perustuvat hänen uskomukselle ja kokemukselle siitä, että ihmisen hyvinvointi pohjautuu luonnolliseen, mahdollisimman prosessoimattomaan ravintoon sekä terveellisiin elämäntapoihin, joihin kuuluu riittävä lepo, fyysinen harjoite ja stressin hallinta. Annamari on itse kärsinyt kiusallisista suolisto-oireista ja migreeneistä, joista kumpusi hänen kiinnostuksensa parempaa ruokavaliota kohtaan ja halu auttaa muita.

 
Riina Laaksonen hyvinvointivalmentajaRiina Laaksonen on koulutukseltaan ekonomi, Personal Trainer,  Ravintovalmentaja ja Life Coach. Riina aloitti ryhmäliikunnanohjaajana vuonna 2000 ja on sen jälkeen ohjannut monipuolisesti erilaisia tunteja lihaskunnosta spinningiin, joogaan ja kehonhuoltoon. Lisäksi hän on valmentanut pienryhmiä, tehnyt yritysvalmennuksia ja toiminut liikunta-alan kouluttajana. Riina vetää Helsingissä Hyvinvointistudio Lupausta.

 
Jäikö jokin vielä mietityttämään sinua?

Voit lisäksi olla meihin yhteydessä tämän sivun oikeasta laidasta löytyvän chatin kautta tai laittaa meille viestiä Facebook sivujemme tai sähköpostin välityksellä (letstalk@twistbe.fi).

Saat meidät kiinni myös puhelimitse numerosta +35840 1969 604, jossa valmentajista Susanna vastaa mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.


Valmennus maksaa itsensä takaisin nopeasti:

1. Vältä yksikin tyyriimpi hutiostos ja valmennus on jo maksanut itsensä takaisin

2. Kosmetologikäynti maksaa 70-150€. Näitäkin tarvitaan, mutta yhden kerran vaihtaminen valmennukseemme antaa SINULLE koko loppuelämäksi eväät ihonhoitoon

3. Kärsitkö iho-ongelmista? Monet valmennuksen käyneet ovat saaneet ihonsa kuntoon oppiessaan hoitamaan ihoaan oikein ja oikeilla tuotteilla

4. Valmennuksen osallistujat saavat myös -20% alehinnat TwistBe verkkokauppaan valmennuksen päättyessä

5. On myös paljon asioita kuten ennenaikaisen vanhenemisen ja itseaiheutettujen iho-ongelmien välttäminen, joille on vaikea määrittää hintaa, mutta jotka voi valmennuksen avulla välttää

Uusi alku ihollesi täysi rahat takaisin takuu
Sadat suomalaiset ovat käyneet valmennuksemme. Heiltä saamamme palautteen perusteella olemme varmoja, että tulet hyötymään valmennuksesta. Siksi lupaamme, että jos et ole tyytyväinen hankintaasi mistä tahansa syystä, voit pyytää rahasi takaisin 4 viikon ajan valmennuksen alkamisesta ja ne palautetaan tilillesi.

Tee elämäsi paras sijoitus ihonhoitoosi.

Anna Uusi Alku Ihollesi.


Seuraava valmennus alkaa tammikuussa 2018. Liity alta uutiskirjeemme tilaajaksi saadaksesi ensimmäisien joukossa tiedon valmennuksesta sekä alennuskoodin osallistumisesta!tai varaa henkilökohtainen, tarpeisiisi tarkkaan räätälöity konsultaatio: