0

Ostoskorisi on tyhjä

Aknearpien hoito - vinkit arpien häivyttämiseen

Aknearpien hoito - vinkit arpien häivyttämiseen

Jos mietit miten häivyttää aknen aiheuttamia arpia ja hoitaa ihoa, niin lue tämä. Tässä artikkelissa kerromme, miten hoitaa aknearpia kotona, mitkä tuotteet toimivat parhaiten arpien hoitamiseen ja miten voit halutessasi tehostaa aknearpien hoitamista.

Jos aknesi on tällä hetkellä aktiivinen, niin lue artikkelimme: Akne - Kaikki mitä sinun tulisi tietää tai tutustu ihonhoidon asiantuntijoidemme suosittelemiin aknen hoitotuotteisiin.

Paras hoito aknearville on yrittää ennaltaehkäistä niiden muodostumista. Akneihon hoidossa kannattaa muiden tekijöiden ohella kiinnittää erityisesti huomiota ihonhoitotottumuksiin. Tue ihon suojamekanismin toimintaa ja vältä liian peseviä tuotteita - suosi mieluummin maitomaista tai voidemaista puhdistustuotetta. Kasvoveden ja seerumin valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota tasapainottaviin ja rauhoittaviin ominaisuuksiin. Kasvovoiteeksi suosittelemme kevyttä voidetta. 

Aknen hoidossa on olennaista ottaa huomioon myös sisäiset tekijät - lue kattava artikkelimme hormonaalisesta aknesta, jos kaipaat vastauksia aknen hoitoon ja sen myötä aknearpien ennaltaehkäisyyn. Jos kaipaat apua ihosi hoidossa, niin tule meille ihonhoitorutiinin analyysiin, jossa ihonhoitosi katsotaan kuntoon ja tutustu akneihon suositustuotteisiin.

Jos akne on kuitenkin jo päässyt arpeuttamaan ihoa, voi sitä yrittää hoitaa sekä kotikonstein että ammattilaisen avulla. Aknearpien kotihoidon kulmakiviä ovat pitkäjänteisyys ja laadukas kasvoöljy. Halutessasi voit tehostaa ihon paranemista erilaisilla hoitomenetelmillä, joiden tarkoitus on tukea ihon paranemista. Muistathan, että pahin tulehdus kannattaa hoitaa ensin kuntoon, ennen arpien hoidon aloittamista.

Parhaat tuotteet aknearpien hoitoon:

Esse Repair Oil

Esse Repair Oil on yksi valikoimamme tehokkaimmista tuotteista arpien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn. Se sopii kasvojen lisäksi täsmätuotteeksi myös muualle kehoon - kokeile esim. selän aknearpiin! Tuote sopii loistavasti kaikille ihotyypeille.

Huipputuote, olen tähän täysin koukussa. Mikään muu ei korjaa ihoa näin hyvin. Häivyttää arvet näpyistä, korjaa voimakkaan kuivuuden, ehkäisee tehokkaasti värivirheitä ja tekee ihosta silkkisen. Neljäs pullo tilattu.” Tiia

Leahlani Aqua A Retinoid Renewing retinoliseerumi

Leahlani Aqua A on aivan poikkeuksellinen, uudenajan retinoliseerumi, joka silminnähden parantaa ihon kuntoa jo päivissä. Innovatiisen, ihoystävällisen HPR-retinolin ja lukuisien aktiivisten kasviöljyjen ja uutteiden kombinaatio kiinteyttää ja uudistaa ihoa monipuolisesti. Täydellinen valita aknearpien ja ihon ikääntymismuutosten hoitoon.

Seerumien seerumi! Nyt löytyi tuote joka todella toimii! Iho on sileämpi kuin koskaan! Käytän jatkossakin, vaikka hinta kirpaiseekin” JK

Flow Cosmetics Rosehip Intensive Treatment Oil

Flown ruusunmarjaöljy edistää vaurioituneen ihon ja arpien paranemista tehokkaasti. Tuote on ihanteellinen ikääntyvälle, kuivalle, herkälle tai helposti punoittavalle iholle couperosaiholle.

Loistava öljy, joka rauhoittaa ihoa ja on tasoittanut aknearpien jälkiä.” -Leea

BYBI Bakuchiol Booster

Bakuchiol on kasviperäinen, 100% luonnollinen vaihtoehto A -vitamiinille eli retinolille ja myös sen vaikutukset ovat hyvin samankaltaiset: ihoa silottavat ja uudistavat.

Iho on kirkastunut jo parin viikon säännöllisellä käytöllä ja tuntuu, että aknearvetkaan eivät ole enää niin näkyvät. Jättää ihon ihanan pehmoiseksi.” -Henna

Esse Resurrect Serum

Esse Resurrect seerumi nopeuttaa ihon paranemista, hillitsee tulehdusta ja tehokosteuttaa. Se on ihanteellinen valinta herkälle ja ikääntyneelle iholle.

Seerumi jättää ihon aivan ihanan kosteutuksi ja pehmeäksi. Seerumissa on hieman makeahko, ei liian voimakas, ihana tuoksu. Edelleen aamulla iholla on sama pehmeyden tunne kuin illallakin. Ihossani oli joitain epäpuhtauksia alkaessani käyttää tuotetta ja olin hämmästynyt kuinka paljon tuote rauhoitti epäpuhtauksista ärtynyttä ja couperosaa ihoani. Todella laadukas tuote, jonka käyttöön jää koukkuun!” -Tiina

Näin tehostat aknearpien hoitoa kotona

Arpien häivyttämistä voi tukea erilaisten kasvohierontamenetelmien, esimerkiksi kuivakuppauksen ja gua shan avulla.

Näin tehostat aknearpien hoitoa hoitolassamme

Jos haluat tehostaa aknearpien hoitoa, suosittelemme tutustumaan LED-valohoitoon, lymfahoitoon sekä kosmettiseen gua shaan. Saat parhaat hyödyt, kun käyt hoidoissa säännöllisesti.

LED-valohoito

LED-valohoito on kaikille ihotyypeille sopiva turvallinen, tehokas ja luonnollinen ihonhoitoa tukeva hoitomuoto. LED-valohoito on täysin kivuton ja hellävarainen, eikä se vahingoita ihoa. Laitteesta löytyy yhdeksän eri valopituutta eli yhdeksän eri väriä, joilla jokaisella on oma hoitotarkoitus. Aknearpiin tehoaa parhaiten oranssi väri. Yhteen hoitoon voidaan yhdistää kolme väriä, ja värit valitaan paikan päällä ihosi tarpeen mukaan. Tarjoamme ensimmäisen käynnin tutustumishintaan 25 euroa (norm. 60 €). Parhaat tulokset saat sarjakäyntien avulla.

Lymfahieronta kasvoille

Lempeän tehokas lymfahieronta poistaa turvotusta, rentouttaa, rauhoittaa herkkää ihoa sekä ja madaltaa pintajuonteita. Hoitoon kuuluu ihon pintapuhdistus, kasvonaamio sekä loppuvoiteet.

Varaa aika

Varaa sinulle sopiva aika alla olevasta ajanvarauksesta, puhelimitse +358 40 1969 604 tai Timmasta. Soitathan, jos sinulla on mitään kysyttävää tai et löydä toivomaasi aikaa.

Hoidon voit maksaa hoitolalla tai ostamalla hoidon verkkokaupassa – kumpi vain sinulle paremmin sopii!

Muistathan perua aikasi vähintään 24 tuntia ennen hoitoaikaa mikäli olet estynyt. Peruuttamattomista ajoista perimme 50% hoidon hinnasta.

Mitä seuraavaksi aknearpien hoidossa?

  1. Kaipaatko apua itsellesi sopivan tuotteiden löytämisessä - Kysy ihonhoidon asiantuntijoiltamme sivun alareunasta löytyvän chatin kautta.
  2. Haluatko asioida meillä paikan päällä? - Myymälämme yhteydestä löydät hoitolan. Voit varata suoraan ajan kasvohoitoon sähköisestä ajanvarauskalenteristamme tai tulla myymäläämme shoppailemaan tuotteita. Osaava henkilökuntamme tarjoaa sinulle henkilökohtaista palvelua.
  3. Onko Twistbe sinulle uusi tuttavuus? Jos olet kiinnostunut ihosi hyvinvoinnista ja ostat kosmetiikkatuotteita, kannattaa ehdottomasti olla Twistbe kanta-asiakas! Kanta-asiakkaanamme saat edun jokaiseen ostokseesi, mutta se ei velvoita sinua mihinkään. Pääset lukemaan lisää täältä!

Kati Partanen
Kati Partanen

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista