DIY-reseptejä Twistbe Beauty -hunajasta

DIY-reseptejä Twistbe Beauty -hunajasta

Twistbe Beauty Honey on kotimainen korkealaatuinen, mehiläisystävällinen hunaja täynnä ravintoaineita ja makua. Se auttaa sisäisesti nautittuna ylläpitämään kirkasta ja hehkuvaa ihoa korkean antioksidanttipitoisuutensa ja antibakteerisien ominaisuuksiensa ansiosta. Se on myös erinomainen kosteuttaja ja finnien nitistäjä ulkoisesti käytettynä.

Tiesitkö, miten monikäyttöinen tuote hunaja onkaan? Keräsimme sinulle kuusi helppoa, ja ekologista tee-se-itse -vinkkiä hunajan käyttöön.

1. POHJA JAUHEMAISILLE NAAMIOILLE

Twistbe Beauty Honey on erinomainen pohja kaikille jauhemaisille naamioille. Beauty hunaja auttaa kosteuttamaan ja sitomaan kosteutta iholle. Lisäksi antibakteerisena se on erityisen hyvä raaka-aine myös epäpuhtauksille. Kokeile Beauty -hunajaa korkealaatuisen Flow Cosmetics Entsyymikuorintanaamion kanssa näin:

Ota 1-2tl Beauty hunajaa kämmenelle ja anna sen hieman lämmetä. Lisää naamiojauhetta noin puolet hunajan määrästä ja sekoita sormella. Levitä sitten kasvoille ja anna vaikuttaa naamion käyttöohjeen mukaan.

2. KOSTEUTTAVA JA KIRKASTAVA NAAMIO

Luo ilmettä kirkastava ja ihoa kosteuttava kevyen entsymaattisen kuorinnan antava kasvonaamio helposti kolmesta raaka-aineesta!

RAAKA-AINEET
1 rkl Twistbe Beauty Honey
1 rkl luonnonjogurtti
1/4 avokado

Sekoita kaikki raaka-aineet, levitä kasvoille ja anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Pyyhi pois kostealla vanulla (jonka voit heittää bioroskikseen) ja huuhtele kasvot. Tästä ohjeesta tulee yksi runsas naamio ja suosittelemmekin sinua tekemään vain heti käyttöön menevän määrän, jotta sinun ei tarvitse murehtia naamion säilyvyydestä.

3. TÄSMÄHOITO FINNEIHIN

Beauty Honey on luontaisesti antibakteerinen ja sopii sen vuoksi finnien täsmähoitoon sellaisenaan. Lisää puhtain käsin finneihin ja anna vaikuttaa 10-15 minuuttia ennen poishuuhtelua. Extraboostin tähän täsmähoitoon saat sekoittamalla hunajaan 1-3 tippaa korkealaatuista teepuun eteeristä öljyä.

RAAKA-AINEET
1 rkl Twistbe Beauty Honey
1-3 tippaa Flow Cosmetics eteerinen öljy teepuu

4. HELLÄVARAINEN KASVOKUORINTA

Tee helppo hellävarainen kasvokuorinta sekoittamalla 2 osaa hunajaa ja 1 osa kaurajauhoja tai ruokasoodaa (tai 1/2 osaa molempia). Levitä kasvoille ja anna vaikuttaa 10 minuuttia ja pyörittele sitten hellävaraisesti pyörivin liikkeen. Näin saat naamiosta myös kosteuttavan ja rauhoittavan hyödyn sekä hellävaraisen entsymaattisen kuorinnan mekaanisen kuorinnan lisäksi.

RAAKA-AINEET
2 osaa Twistbe Beauty Honey
1 osa kaurajauhoja tai ruokasoodaa

5. KYNSINAUHAHOITO

Hemmottele kuivia kynsinauhoja vaikkapa lempi TV -ohjelmaasi katsoessasi sekoittamalla Beauty -hunajaan omenasiiderietikkaa ja kookosöljyä. Hiero tahnaa kynsinauhoille ja anna vaikuttaa 10-15 minuuttia. Pyyhi enimmät pois ja huuhtele sitten kädet.

RAAKA-AINEET
1 tl Twistbe Beauty Honey
1 tl Foodin Omenasiiderietikka
1 tl Puhdistamo luomukookosöljyä

6. AURINGONPOLTTAMIIN

Beauty Honey sopii hyvin myös auringonpolttamien ensihoitoon sillä se auttaa kosteuttamaan ihoa. Sekoita hunajaan aloe vera geeliä suoraan aloe vera kasvin lehdestä tai hyödynnä laadukasta, runsaasti aloe veraa sisältävää tuotetta ihoa rauhoittamaan. Sekoita yksi osa hunajaa kahteen osaan aloe veraa.

RAAKA-AINEET
1 osa Twistbe Beauty Honey
2 osaa Olivia Klein Aloe Berry Jellyä

Voit nauttia hunajaa myös sellaisenaan! Pieni lusikallinen hunajaa tyydyttää helposti makeannälän. Hunaja on ihana makeuttaja myös teessä. Me Twistbellä rakastamme Beauty -hunajaa varsinkin aamiaisherkkuna.

Nauti luonnonjogurtin, marjojen ja siemenien kanssa saadaksesi ravitsevan, immuniteettia tukevan ja energisoivan boostin päivääsi! 1 ruokalusikallinen on sopiva päiväannos.

Kati Partanen
Kati Partanen

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista