Herkän ja tulehtuneen ihon unelmatuotteet

13. 01. 2020

Herkän ja tulehtuneen ihon unelmatuotteet

Valikoimiimme saapui vuoden alussa uutuksia Neal's Yard Remediesiltä. Meillä on ollut jo jonkun aikaa etsinnässä erityisesti herkän ja reaktiivisen ihon tarpeisiin tuotteita ja kun Neal's Yard Remedies lanseerasi uuden Sensitive sarjan, otimme tietenkin tuotteet testiin :)

Jos sinulla on herkkä, kuiva, helposti reagoiva tai tulehtunut iho, niin suosittelemme tutustumaan näihin valikoimamme uutuksiin.

Neal's Yard Remediesillä herkälle ja tulehtuneelle iholle tarkoitetut tuotteet on jaettu kahteen eri linjaan: Sensitive ja Soothing starflower.

Sensitive -linjan tuotteet

Tuotelinja on luotu tehokosteuttamaan herkkää ihoa. Valitse Sensitive-linja jos ihosi on herkkä, se kaipaa tehokosteutusta tai ihosi on herkästi reagoiva.

Tuotteet sisältävät rauhoittavaa kaurauutetta, joka tekee ihosta tasaisen ja sileän tuntuisen. Hyaluronihappo puolestaan sitoo kosteutta iholle ja tekee ihosta pehmeän tuntuisen. Kuivuuden aiheuttamat pienet juonteet silottuvat ihon kosteustasapainon parantuessa.

1) Neal's Yard Remedies Sensitive Comfort + Hydrate Micellar -Puhdistusaine

Jos olet etsinyt kevyttä puhdistustuotetta, jolla voisi helposti pyyhkäistä kasvot meikittöminä päivinä tai viimeistellä puhdistuksen tekemättä kaksoispuhdistusta niin Neal’s Yard Remedies Sensitive Comfort + Hydrate Micellar -puhdistusaine voi hyvinkin olla etsimäsi tuote. Se on hellävarainen, hajusteeton ja todella hyvä herkälle iholle.

Ihon puhdistukseen suunniteltu geelimäinen misellivesi puhdistaa ihon hellävaraisesti jättäen sen puhtaan ja kosteutetun tuntuiseksi.

Neal’s Yard Remedies Sensitive Comfort + Hydrate Micellar-puhdistusaineen avulla on helppoa ja vaivatonta puhdistaa kasvot ärsyttämättä ihoa! Se on tarkoitettu erittäin herkälle iholle rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. Meikinpuhdistukseen suosittelemme kuitenkin Starflower-linjan puhdistusmaitoa yhdessä konjac-sienen kanssa. Löydät puhdistusmaidon selaamalla sivua alaspäin.

2) Neal's Yard Remedies Sensitive Restore + Smooth seerumi, 30ml

Neal's Yard Remedies Sensitive Restore + Smooth on kevyt, öljytön seerumi herkälle, reaktiiviselle ja kosteusköyhälle iholle. Se vähentää ihon punaisuutta ja auttaa tutkitusti vähentämään kuivuudesta johtuvia juonteita sekä kiinteyttämään ihoa 30 päivän käytön jälkeen.

Plussaa on, että tämä imeytyy nopeasti ja tehokkaasti jättäen ihon välittömästi rauhoittuneen ja kosteutetun oloiseksi. Tämä tuote on siis hyvä, jos kaipaat herkälle ihollesi "vesikosteutusta". Suihkuta seerumin alle esimerkiksi rauhoittava probiotti-kamomillavesi tai jos ihosi on myös punoittava, niin laadukas ruusuvesi.

Kun kasvot ovat vielä hieman kosteat kasvovedestä, levitä päälle tämä seerumi.

3) Neal's Yard Remedies Sensitive Replenish + Balance kasvovoide, 50ml

Tämä on todella hyvä kasvovoide herkälle, reaktiiviselle ja kosteusköyhälle iholle. Sensitive Replenish + Balance kasvovoide tehokosteuttaa ihoa jopa 12 tunnin ajan samalla vahvistaen ja korjaten ihon omaa luonnollista tasapainoa ja suojamuurin toimintaa.

Sensitive Replenish + Balance kasvovoide kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa, rauhoittaa ihoa, tukee ihon kollageenin toimintaa ja tasapainottaa ihoa.

Käytä tätä yllämainitun seerumin päällä. Halutessasi voit myös yhdistää yllämainitut kasvovedet tämän voiteen kanssa eli suihkuta kasvovesi kasvoille ja kun kasvot ovat vielä hieman kosteat,levitä päälle voide.

Jos tämä voide ei yksinään tunnu riittävän, kokeile voiteen päällä esimerkiksi laadukasta kylmäpuristettua arganöljyä.

Neal's Yard Remedies Soothing Starflower -linja

Tämän linjan tuotteet sisältävät viilentävää aloe veraa, suojaavaa alppitähtiuutetta sekä rauhoittavaa lakritsinjuuriuutetta, jotka kaikki ravitsevat, suojaavat ja vahvistavat herkkää ihoa.

Soothing Starflower tuotteiden idea on sammuttaa ihon tulehdusta eli tuotteet sopivat esimerkiksi rosacean, PODin tai aknen hoitoon.

Näissä tuotteissa eri raaka-aineiden määrä on melko pieni, jolloin raaka-aineita on tuotteissa kunnon pitoisuuksia. Tämä on muutenkin vahvasti TwistBen valikoiman ideologia.

Linjan tuotteet eivät sisällä eteerisiä öljyjä.

1) Neal's Yard Remedies Soothing Starflower puhdistusmaito, 185ml

Neal's Yard Remedies puhdistusmaito on hellävarainen ja sopii kaikille ihotyypeille. Aivan erityisesti se sopii herkälle iholle, jopa perioraalidermatiitista (POD) kärsivälle.

Soothing Starflower puhdistusmaito puhdistaa ihon lempeän tehokkaasti ja jättää sen pehmeä tuntuiseksi.

2) Neal's Yard Remedies Soothing Starflower kasvovoide, 100ml

Neal's Yard Remedies Soothing Starflower kasvovoide on ravitseva ja suojaava voide herkälle iholle. Se sopii erinomaisesti sekä päivä- että yökäyttöön ja myös meikin alle.

Yhdistä voiteen kanssa saman sarjan seerumi tai jos ihosi tuntuu kaipaavan öljykosteutta, niin kokeile myös finneihin tehoavaa jojoba-teepuuöljyä.

3) Neal's Yard Remedies Soothing Starflower Daily seerumi, 30ml

Neal's Yard Remedies Sensitive Soothing Daily Serum on öljytön seerumi, joka kosteuttaa ja rauhoittaa herkkää ja ärtynyttä ihoa.

Tämä seerumi on ihanteellinen tulehtuneelle ruusufinnille, perioraalidermatiitille ja jopa akneiholle.

Se sopii sekä päivä- että yökäyttöön ja myös meikin alle. Imeytyy nopeasti ja tehokkaasti ihoon. Käytä tätä samaan tyyliin kuin Sensitive-linjan seerumia, eli yhdistä ihosi tarpeisiin sopivan kasvoveden kanssa.

Onko sinulla herkkä iho, joka reagoi helposti?

Suosittelemme sinua tutustumaan myös seuraaviin blogipostauksiimme: Aiheutatko itsellesi iho-ongelmia? ja Mitä tehdä kun kosmetiikka ei auta iho-ongelmiin?

Näiden lisäksi hyvä paikka lähteä liikkeelle korjaamaan perusasioita on esimerkiksi ladata meidän ilmainen ihonhoidon opas, jossa opetamme välttämään 3 suurinta virhettä ihonhoidossa. Jos tuntuu liian hankalalle edetä herkän ja reaktiivisen ihon hoidon kanssa yksin, voit aina kääntyä meidän puoleen esimerkiksi ihonhoitorutiinin analyysin merkeissä.

Toivottavasti näistä vinkeistä oli sinulle apua! Meihin voi aina olla yhteydessä tuotteiden valintaan sekä ihonhoidossa askarruttaviin kysymyksiin liittyen sivumme alareunasta löytyvällä chatillä, puhelimella, sähköpostilla, tai tulemalla käymään myymälällämme.

Kirjoitukseen liittyvät tuotekokoelmat:

Lue myös:

Aiheutatko itsellesi iho-ongelmia?

Mitä tehdä, kun kosmetiikka ei auta iho-ongelmiin?

Ilmainen ihonhoidon opas

Kirjoittaja:
Veera Brückler

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Suomi