0

Ostoskorisi on tyhjä

Herkän ja tulehtuneen ihon unelmatuotteet

Herkän ja tulehtuneen ihon unelmatuotteet

Valikoimiimme saapui vuoden alussa uutuksia Neal's Yard Remediesiltä. Meillä on ollut jo jonkun aikaa etsinnässä erityisesti herkän ja reaktiivisen ihon tarpeisiin tuotteita ja kun Neal's Yard Remedies lanseerasi uuden Sensitive sarjan, otimme tietenkin tuotteet testiin :)

Jos sinulla on herkkä, kuiva, helposti reagoiva tai tulehtunut iho, niin suosittelemme tutustumaan näihin valikoimamme uutuuksiin.

Neal's Yard Remediesillä herkälle ja tulehtuneelle iholle tarkoitetut tuotteet on jaettu kahteen eri linjaan: Sensitive ja Soothing starflower.

Sensitive -linjan tuotteet

Tuotelinja on luotu tehokosteuttamaan herkkää ihoa. Valitse Sensitive-linja jos ihosi on herkkä, se kaipaa tehokosteutusta tai ihosi on herkästi reagoiva.

Tuotteet sisältävät rauhoittavaa kaurauutetta, joka tekee ihosta tasaisen ja sileän tuntuisen. Hyaluronihappo puolestaan sitoo kosteutta iholle ja tekee ihosta pehmeän tuntuisen. Kuivuuden aiheuttamat pienet juonteet silottuvat ihon kosteustasapainon parantuessa.

1) Neal's Yard Remedies Sensitive Comfort + Hydrate Micellar -Puhdistusaine

Jos olet etsinyt kevyttä puhdistustuotetta, jolla voisi helposti pyyhkäistä kasvot meikittöminä päivinä tai viimeistellä puhdistuksen tekemättä kaksoispuhdistusta niin Neal’s Yard Remedies Sensitive Comfort + Hydrate Micellar -puhdistusaine voi hyvinkin olla etsimäsi tuote. Se on hellävarainen, hajusteeton ja todella hyvä herkälle iholle.

Ihon puhdistukseen suunniteltu geelimäinen misellivesi puhdistaa ihon hellävaraisesti jättäen sen puhtaan ja kosteutetun tuntuiseksi.

Neal’s Yard Remedies Sensitive Comfort + Hydrate Micellar-puhdistusaineen avulla on helppoa ja vaivatonta puhdistaa kasvot ärsyttämättä ihoa! Se on tarkoitettu erittäin herkälle iholle rauhoittamaan ärtynyttä ihoa. Meikinpuhdistukseen suosittelemme kuitenkin Sensitive Soothing puhdistusmaitoa yhdessä konjac-sienen kanssa. Löydät puhdistusmaidon selaamalla sivua alaspäin.

2) Neal's Yard Remedies Sensitive Replenish + Balance kasvovoide, 50ml

Tämä on todella hyvä kasvovoide herkälle, reaktiiviselle ja kosteusköyhälle iholle. Sensitive Replenish + Balance kasvovoide tehokosteuttaa ihoa jopa 12 tunnin ajan samalla vahvistaen ja korjaten ihon omaa luonnollista tasapainoa ja suojamuurin toimintaa.

Sensitive Replenish + Balance kasvovoide kosteuttaa ja kiinteyttää ihoa, rauhoittaa ihoa, tukee ihon kollageenin toimintaa ja tasapainottaa ihoa.

Käytä tätä yllämainitun seerumin päällä. Halutessasi voit myös yhdistää yllämainitut kasvovedet tämän voiteen kanssa eli suihkuta kasvovesi kasvoille ja kun kasvot ovat vielä hieman kosteat,levitä päälle voide.

Jos tämä voide ei yksinään tunnu riittävän, kokeile voiteen päällä esimerkiksi laadukasta kylmäpuristettua arganöljyä.

Neal's Yard Remedies Sensitive Soothing -linja

Tämän linjan tuotteet sisältävät viilentävää aloe veraa, suojaavaa alppitähtiuutetta sekä rauhoittavaa lakritsinjuuriuutetta, jotka kaikki ravitsevat, suojaavat ja vahvistavat herkkää ihoa.

Sensitive Soothing tuotteiden idea on sammuttaa ihon tulehdusta eli tuotteet sopivat esimerkiksi rosacean, PODin tai aknen hoitoon.

Näissä tuotteissa eri raaka-aineiden määrä on melko pieni, jolloin raaka-aineita on tuotteissa kunnon pitoisuuksia. Tämä on muutenkin vahvasti Twistben valikoiman ideologia.

Linjan tuotteet eivät sisällä eteerisiä öljyjä.

1) Neal's Yard Remedies Sensitive Soothing puhdistusmaito, 185ml

Neal's Yard Remedies puhdistusmaito on hellävarainen ja sopii kaikille ihotyypeille. Aivan erityisesti se sopii herkälle iholle, jopa perioraalidermatiitista (POD) kärsivälle.

Soothing Starflower puhdistusmaito puhdistaa ihon lempeän tehokkaasti ja jättää sen pehmeä tuntuiseksi.

2) Neal's Yard Remedies Sensitive Soothing kasvovoide, 100ml

Neal's Yard Remedies Sensitive Soothing kasvovoide on ravitseva ja suojaava voide herkälle iholle. Se sopii erinomaisesti sekä päivä- että yökäyttöön ja myös meikin alle.

Yhdistä voiteen kanssa saman sarjan seerumi tai jos ihosi tuntuu kaipaavan öljykosteutta, niin kokeile myös finneihin tehoavaa jojoba-teepuuöljyä.

Onko sinulla herkkä iho, joka reagoi helposti?

Suosittelemme sinua tutustumaan myös seuraaviin blogipostauksiimme: Aiheutatko itsellesi iho-ongelmia? ja Mitä tehdä kun kosmetiikka ei auta iho-ongelmiin?

Näiden lisäksi hyvä paikka lähteä liikkeelle korjaamaan perusasioita on esimerkiksi ladata meidän ilmainen ihonhoidon opas, jossa opetamme välttämään 3 suurinta virhettä ihonhoidossa. Jos tuntuu liian hankalalle edetä herkän ja reaktiivisen ihon hoidon kanssa yksin, voit aina kääntyä meidän puoleen esimerkiksi ihonhoitorutiinin analyysin merkeissä.

Toivottavasti näistä vinkeistä oli sinulle apua! Meihin voi aina olla yhteydessä tuotteiden valintaan sekä ihonhoidossa askarruttaviin kysymyksiin liittyen sivumme alareunasta löytyvällä chatillä, puhelimella, sähköpostilla, tai tulemalla käymään myymälällämme.

Veera Brückler
Veera Brückler

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista