Kirjoittaja: Kati Partanen 16. 10. 2015
Hunaja auttaa sisäisesti nautittuna ylläpitämään kirkasta ja hehkuvaa ihoa korkean antioksidanttipitoisuutensa ja antibakteerisien ominaisuuksiensa ansiosta.
Tämä silmänräpäyksessä valmistuva herkku sopii niin aamupalapöytään, välipalaksi kuin jälkiruoaksikin. Sen salaisuus on syntisen herkullinen itävaltalainen Hinterhauser luomukermahunaja, jota voisi lusikoida suoraan purkistakin.
Hunajahan on luonnostaan todella terveellistä, minkä vuoksi tämän herkun nauttimisesta ei myöskään tarvitse potea huonoa omaatuntoa. Hunaja torjuu säännöllisesti käytettynä flunssaa sekä tutkitusti vähentää sydän- ja verisuonisairauksien riskiä. Tutkimusten mukainen käyttösuositus riskin alentamiseen on n. 3 kukkurallista teelusikallista päivässä, juuri täydellinen annostus tähän herkkuun. Koska hunaja on myös sokeria makeampaa, mutta 20% vähäkalorisempaa, on se mitä mainioin makeuttaja leivontaan ja ruoanlaittoon.
Hunaja-jogurttiherkku
Hunajaa
Täyteläistä luonnonjogurttia
Lempimarjojasi, yrttejä tai vaikka marjajauheita
Annostele oman makusi, mielesi ja luovan näkemyksesi mukaan. Istu mukavasti ja nauti!
SHOPPAILE RESEPTISSÄ KÄYTETTYJÄ TUOTTEITA:
Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista