0

Ostoskorisi on tyhjä

Hyaluronihapposeerumit - näin valitset sopivan

Hyaluronihapposeerumi kosteuttaa tehokkaasti

Jos ihosi on kuiva, on hyaluronihapposeerumi täydellinen täsmätuote buustaamaan ihon kosteutusta, ihosi tarpeeseen sopivan kasvoveden ja -voiteen, -öljyn tai balsamin ohella. Hyaluronihappo sitoo ja vapauttaa ihon käyttöön vesikosteutta ja tästä syystä se onkin pintakuivuuttaan kiristelevän ihon apu. 

Valikoimamme seerumeihin on pullotettu hyaluronihapon ohella muitakin tehokkaita raaka-aineita, joten valitse hyaluronihapposeerumi ihosi tarpeita kuunnellen:

  • Onko ihosi altis epäpuhtauksille? Essen klassikko hyaluronihapposeerumissa on lisäksi muun muassa salisyylihappoa, joka auttaa ennaltaehkäisemään haitallisten bakteereiden määrää iholla ja näin hillitsemään finnien ja mustapäiden syntymistä.
  • Onko ihosi ärtynyt? Kaipaako se kosteutuksen lisäksi rauhoitusta ja tasapainotusta? Valitse kotimainen Flow Cosmetics hyaluronihapposeerumi, joka sisältää lisäksi probiootteja, jotka suojaavat ihoa ulkoisilta tekijöiltä ja auttavat ylläpitämään ihon optimaalista bakteeritasapainoa ja rauhoittavat ihoa.
  • Onko ihosi herkkä? Asiakkaidemme kestosuosikki Evolven hyaluronihapposeerumi on sinulle nappivalinta. Aloe vera ja ruusuvesi rauhoittavat herkkää ihoa. Seerumin yksinkertaisen tehokas tuoksuton koostumus toimii herkimällekin iholle!
  • Onko ihosi samea ja kaipaako se kirkastusta? Kokeile kotimaista Pure=Beauty Hydra Booster hyaluronihapposeerumia. C-vitamiinirikas kuusenkerkkäuute tuo iholle hehkua samealle ja väsyneelle iholle.
  • Haluatko karistaa vuosia iholtasi? Aikuisen (+55v) ihon tarpeisiin vastaa Esse Intensity+ seerumi, jossa on hyaluronihapon lisäksi parakrassiuutetta, joka sisältää lihaksia rentouttavaa spilantolia. Yhdessä nämä raaka-aineet ovat oikea tehokaksikko ryppyjen ja juonteiden silottamiseen tehden ihosta kimmoisan ja pehmeän!

Mitä seuraavaksi: 

  1. Jos haluat tietää tarkemmin mihin hyaluronihapon toiminta perustuu, niin lue blogimme: Hyaluronihappo - ihosi tehokosteuttaja.
  2. Tutustu kaikkiin valikoimamme seerumeihin. Voit suodattaa tuotteita ihosi tarpeen mukaan. 
  3. Tilaathan jo uutiskirjettämme? Lähetämme kerran viikossa ideoita ja inspiraatiota ihosi hoitoon!

Kati Partanen
Kati Partanen

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista