0

Ostoskorisi on tyhjä

Ihana iho -messut toivat piristystä poikkeusaikaan

Ihana iho -messut toivat piristystä poikkeusaikaan

I love me -messujen siirryttyä tältä syksyltä ensi vuoteen päätimme järjestää TwistBellä omat messut poikkeusajan keskelle piristystä tuomaan: näin syntyi Ihana iho -hemmottelumessut!

Tapahtuma sai asiakkailtamme paljon positiivista palautetta ja selvästi hemmottelu, kohtaamiset ja hyväntuulinen ohjelma olivat asioita, joita on kaivattu vastapainoksi kuluneen vuoden tapahtumille.  

Messuohjelma on katsottavissa vielä jatkossakin, löydät sen sekä TwistBen IGTVstä että Facebookista.

Messujen suosio yllätti meidätkin

Olimme varautuneet messutarjouksiin mahdollisimman hyvin. Tästä huolimatta kysyntä joidenkin tarjousten osalta oli enemmän, kuin osasimme ennakoida. Tapahtuma oli kuitenkin myös meille ensimmäinen laatuaan.

Etenkin Olivia Klein-kampanjan suosio yllätti meidät, ja otimmekin heti sunnuntai-aamuna kuuman linjan auki Olivialle kun näimme, että kampanjatuotteet tulevat loppumaan kesken.

Olivian tiimi ryhtyi vielä samana sunnuntaina etiketoimaan meille uutta kaupanpäälliserää, ja ei muuta kuin aikaisin maanantai-aamuna ensin koukkaus Olivian varastolla, ja sitten auton nokka kohti Tamperetta, jossa verkkokauppavarastomme nykyisellään sijaitsee.

Veera ajoi, Kati hoiti pelkääjän paikalta puhelimitse joka maanantaista tiimipalaveriamme. Näin kaikki asiakkaat pääsivät hyödyntämään kampanjan vielä maanantainakin. Hauska yrittäjähenkinen päätös messuille jotka tulemme varmasti muistamaan pitkään <3

Messujatkot vielä 26.10.2020 asti!

Osaa tarjouksista saimme kuitenkin vielä pidennettyä, ja löydätkin ne kootusti tarjouskategoriastamme.

Tarjoamme messujen jatkotarjouksena myös yli 120€ tuotetilauksiin Antipodesin Worship Antioxidant seerumin kaupan päälle! Kampanja on voimassa 26.10. 2020 asti.

Pysy kuulolla parhaista tarjouksistamme ja ihonhoitovinkeistä

Muutakin uutta ihanaa pian tulossa! Meillä on nyt jo taas useita mahtavia ideoita kehitteillä toiveidenne pohjalta. Jos et vielä tilaa uutiskirjettämme, suosittelemme tilaamaan sen. Uutiskirjeen tilauslomake löytyy jokaisen sivun alalaidasta. Laita halutessasi myös somekanavamme (Facebook & Instagram) seurantaan. Näin saat ensimmäisenä tiedon kaikesta uudesta ja jännittävästä, jota teille kehitämme!

Emme halua spämmätä sinua, vaan lähettää ainoastaan hyödyllistä tietoa ja tarjouksia. Jos joulukalenterimme meni sinulta tänä vuonna ohi, pysy erityisesti kuulolla. Tulossa on vielä loppuvuodelle ihana yllätyksellisellinen kokonaisuus, jollaista moni on meiltä pyytänyt ;) 

Keväällä messuillaan jälleen

Palaute messuista oli niin kannustavaa, että suunnittelemme jo seuraavia messuja keväälle! Tulemme huomioimaan kaiken saamamme palautteen tulevien messujen järjestelyissä ja kysymään myös teiltä toiveita tulevaan ohjelmaan! <3

Kirjoitukseen liittyvät tuotekokoelmat:

TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi
TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista