0

Ostoskorisi on tyhjä

Ihonhoidon makein raaka-aine: Hunaja

Hunaja on monipuolinen raaka-aine ihonhoidossa

Hunaja on todellinen superfood iholle! Se on erityisen monipuolinen raaka-aine täynnä vitamiineja ja entsyymejä, joista ihosi hyötyy. Tässä blogissa kerromme, millaisia hyötyjä hunaja tuo ihonhoitorutiinisi ja vinkkaamme lopuksi herkulliset tuotetärpit valikoimastamme.

Kenen iho hyötyy hunajasta?

Hunaja sopii käytännössä katsoen kaikille ihotyypeille ja on todellinen raaka-aineiden jokapaikan höylä! Erityisen tehokkaasti se palvelee tarpeitasi, jos sinulla on:

  • Epäpuhdas iho: Hunajan antibakteeriset ja antimikrobiset ominaisuudet puhdistavat ihoa, auttavat pitämään epäpuhtaudet kurissa ja tasapainottavat ihoärsytyksiä.
  • Kuiva ja kosteusköyhä iho: Hunaja auttaa kosteuttamaan ja sitomaan kosteutta iholle. 
  • Samea iho: Hunaja sisältää luonnostaan myös mietoja AHA-happoja, jotka ihoa kevyesti kuorimalla tasoittavat sen sävyä ja kirkastavat sitä. 

Makeimmat tärpit valikoimastamme: 

Antipodes - ravinnerikasta Manuka hunaja Uudesta-Seelannista

Manuka hunaja on ainutlaatuinen raaka-aine, sillä se on normaalia hunajaa ravinnerikkaampi. Sen lisäksi, että se tunnetaan ihon tehokosteuttajana, auttaa se myös kirkastamaan ja puhdistamaan ihoa. Manuka hunajaa löydät useista Antipodes tuotteista, kuten Aura Manuka Honey kasvonaamiosta, Manuka Honey kasvovoiteesta ja Manuka Honey silmänympärysvoiteesta. Käytä naamiota kerran viikossa ja nappaa silmänympärysvoide mukaan rutiiniin talveksi huolehtimaan ihon monipuolisesta kosteutuksesta. Manuka Honey Kasvovoide puolestaan on yksi suosikeistamme, sillä se sopii hyvin kaikille ihotyypeille, myös helposti tukkeutuvalle iholle ja toimii loistavasti meikin alla. 

Leahlani - raakahunajaa Havaijilta

Hunaja on yksi Leahlani-sarjan suosikkiraaka-aineista ja sitä käytetäänkin pohjana kaikissa sarjan huumaavan tuoksuisissa kasvonaamioissa: kuorivassa Honey Love 3-in-1 kasvonaamiossa, kosteuttavassa Meli glow kasvonaamiossa sekä puhdistavassa Mermaid Mask kasvonaamiossa. Käytä Leahlanin kuorivia naamioita kerran viikossa. Leahlanin naamiot sopivat loistavasti kotona tehtävän spa-hoitoon Antipodesin Manuka Honey kasvonaamion pariksi! Tee siis ensin valitsemasi Leahlanin naamio, huuhtele se pois ja viimeistele hoito Antipodesin naamiolla, jonka voit myös jättää ihollesi yön yli. 

Fiini Naturally - tehohoitoa suomalaisesta hunajasta

Fiinin tuotteet valmistetaan Isossakyrössä ja ne sisältävät kotimaista erittäin laadukasta hunajaa. Asiakkaidemme rakastama Kaura-hunajabalsami on Fiinin valikoimista atooppisen ja kuivan ihon unelmatuote! Monikäyttöinen balsami hoitaa koko perheen kuivaa ihoa hellävaraisesti. Tämä balsami kannattaa löytyä etenkin jokaisen lapsiperheen kylpyhuoneen kaapista, sillä sen avulla voit hoitaa lasten talvisin rohtuvat huulet ja nenän aluset, naarmut ja kuivat ihon kohdat sekä tehdä iltaisin rentouttavan hieronnan. Fiinin balsami on yhtälailla luottotuote myös monelle herkkäihoiselle aikuiselle!

Mitä seuraavaksi? 

  1. Tiesitkö, että löydät valikoimastamme Suomessa valmistettua Twistbe Beauty hunajaa? Nauti sisäisesti tai taio siitä käden käänteessä naamio, kuorinta tai täsmähoito finneille! Lue näppärät ohjeet blogistamme: DIY-reseptejä Twistbe Beauty hunajasta.
  2. Hunaja on todellinen kauneusruoka - tutustu sen hyötyihin blogissamme: Top10 kauneusruoat: nro 7 hunaja.
  3. Tutustu myös INCIt haltuun -verkkovalmennukseemme, joka on myynnissä 16.11.2021. Alla olevalla lomakkeella voit tilata lisätietoa ja alekodin valmennukseen.

TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi
TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista