0

Ostoskorisi on tyhjä

Missä järjestyksessä ihonhoitotuotteet laitetaan?

Missä järjestyksessä ihonhoitotuotteet laitetaan?

Tänä päivänä kauppojen hyllyt on täytetty mitä erilaisimmilla ihonhoitotuotteilla: seerumeilla, voiteilla, hoitonesteillä, öljyillä, öljyseerumeilla....Ei siis ole ihme jos välillä tuntuu hankalalta miettiä missä järjestyksessä ihonhoituotteet laitetaan.

Tässä blogissa esittelemme sinulle missä järjestyksessä eri tuotteet kannattaa iholle levittää aamulla ja illalla.

Ohjeet ovat siitä kätevät, että voit muokata niitä täysin itsellesi sopivaksi sen mukaan miltä ihosi tuntuu ja mitä se kulloinkin tarvitsee.

Jos kaipaat apua tuotteiden valinnassa, ole yhteydessä meihin tai tule asiakkaidemme rakastamaan ihotyyppianalyysiin, joka voidaan myös tehdä etänä.

Levitä tuotteet tässä järjestyksessä aamuisin

Aamulla kosteutus kannattaa aloittaa kasvovedestä, joka suihkutetaan ja painellaan puhtaalle iholle. (Jos vielä ajattelet, että kasvovesi on turha tuote, suosittelemme lukemaan UKK -sarjamme edellisen postauksen).

Kun iho on vielä kostea, levitetään kasvoille voide ja silmänympärysvoide.

Ihon omat puolustusmekanismit ovat aamulla vahvimmillaan, joten aamuisin ihoa ei ole useimmiten syytä tehohoitaa vaan ennemminkin kosteuttaa ja suojata päivän aikana vastaantulevilta haasteilta. Jos kärsit kuivasta ihosta (talvella tai muutenkin), voit käyttää aamulla kosteutukseen myös balsamimaisia tai öljymäisiä kosteutustuotteita.

Mikäli ihollasi on erityisiä tarpeita kuten voimakasta kuivuutta tai tulehdusta voit käyttää seerumia myös aamuisin, kasvoveden ja voiteet välissä.

Levitä tuotteet tässä järjestyksessä iltaisin

Iltaisin puhdistuksen jälkeen on jälleen kasvoveden vuoro. Samoin kuin aamullakin kannattaa iho suihkauttaa kosteaksi ja sitten levittää hoitotuotteet.

Iltaisin iho on vastaanottavaisimmillaan, joten silloin kannattaa panostaa aktiivisiin tehoaineisiin!

Kostealle iholle levitetään ensin silmänympärysvoide ja sitten kasvoöljy tai kasvovoide sekä lisäksi tarpeen mukaan hoitoseerumi. Voidemainen seerumi levitetään kasvoille ennen kasvovoidetta ja öljyseerumi kasvovoiteen jälkeen.

Yöksi voi käyttää myös tehokosteuttavia balsameita sellaisenaan.

Veera Brückler
Veera Brückler

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista