Missä järjestyksessä ihonhoitotuotteet laitetaan?

Missä järjestyksessä ihonhoitotuotteet laitetaan?

Meille asiakkaan aidosti huomioiva asiakaspalvelu on kaikki kaikessa ja haluamme auttaa sinua parhaalla mahdollisella tavalla. Saamme paljon kysymyksiä ihonhoidosta ja kosmetiikatuotteista sähköpostitse, verkkokaupan chatissa ja eri somekanavissa. Myymälällämme autamme ihmisiä päivittäin erilaisten iho-ongelmien ja kysymysten kanssa.

Ihonhoitorutiinin -analyysi palvelumme ulkoisen ihonhoidon ja ravinnon puolelta ovat olleet supersuosittuja asiakkaidemme keskuudessa.

Parasta työssämme on saada palautetta säännöllisesti siitä kuinka “en voi uskoa, että ihonhoitorutiinini on yksinkertaisempaa, käytän vähemmän rahaa tuotteisiin ja ihoni on paremmassa kunnossa kuin ikinä”.

Kaikesta saamastamme palautteesta tiedämme, että työmme on onnistunut. Tämänkaltainen palaute on itseasiassa myös syy sille, miksi perustimme Uusi alku ihollesi -verkkovalmennuksemme, sillä halusimme, että kaikilla olisi mahdollisuus päästä käsiksi ihonhoitometodimme saloihin ja nauttimaan hyvistä tuloksista ihonsa kanssa.

Saamme paljon samankaltaisia kysymyksiä ihonhoitoon liittyen ja ajattelimme ryhtyä käsittelemään niitä täällä blogissamme.

Tervetuloa siis mukaan ihonhoidon UKK-sarjaan, jossa pureudumme aina johonkin spesifiin kysymykseen tai aiheeseen kerrallaan ja jonka avulla voit matkata kohti parempaa ihonhoitorutiinia :)

Ihon oikeaoppisesta puhdistuksesta olemme kirjoittaneet todella paljon. Blogistamme löydät muun muassa tietoa erilaisista öljypuhdistusaineista ja siitä miksi ne ovat iholle hellävarainen ja tehokas vaihtoehto, korealaisesta ihonhoitorutiinista tutusta kaksoispuhdistuksesta sekä miten välttää 3 suurinta virhettä ihon puhdistuksessa.

Tällä kertaa käydä läpi ohjeet oikeaoppisen ihon kosteutusrutiinin luomiseen.

Kysymys: Missä järjestyksessä ihonhoitotuotteet laitetaan?

Tämä rutiini on siitä kätevä, että voit muokata sitä täysin itsellesi sopivaksi sen mukaan miltä ihosi tuntuu ja mitä se kulloinkin tarvitsee. Jos kaipaat apua tuotteiden valinnassa, ole yhteydessä meihin tai tule asiakkaidemme rakastamaan ihonhoitorutiinin analyysiin, joka voidaan myös tehdä etänä.

Ihon kosteutus aamuisin

Aamulla kosteutus kannattaa aloittaa kasvovedestä, joka suihkutetaan ja painellaan puhtaalle iholle. (Jos vielä ajattelet, että kasvovesi on turha tuote, suosittelemme lukemaan UKK -sarjamme edellisen postauksen).

Kun iho on vielä kostea, levitetään kasvoille voide ja silmänympärysvoide.

Ihon omat puolustusmekanismit ovat aamulla vahvimmillaan, joten aamuisin ihoa ei ole useimmiten syytä tehohoitaa vaan ennemminkin kosteuttaa ja suojata päivän aikana vastaantulevilta haasteilta. Jos kärsit kuivasta ihosta (talvella tai muutenkin), voit käyttää aamulla kosteutukseen myös balsamimaisia tai öljymäisiä kosteutustuotteita.

Mikäli ihollasi on erityisiä tarpeita kuten voimakasta kuivuutta tai tulehdusta voit käyttää seerumia myös aamuisin, kasvoveden ja voiteet välissä.

Ihon kosteutus iltaisin

Iltaisin puhdistuksen jälkeen on jälleen kasvoveden vuoro. Samoin kuin aamullakin kannattaa iho suihkauttaa kosteaksi ja sitten levittää hoitotuotteet. Iltaisin iho on vastaanottavaisimmillaan, joten silloin kannattaa panostaa aktiivisiin tehoaineisiin. Kostealle iholle levitetään ensin silmänympärysvoide ja sitten kasvoöljy tai kasvovoide sekä lisäksi tarpeen mukaan hoitoseerumi. Voidemainen seerumi levitetään kasvoille ennen kasvovoidetta ja öljyseerumi kasvovoiteen jälkeen.

Yöksi voi käyttää myös tehokosteuttavia balsameita sellaisenaan.

Jos haluat perehtyä aiheeseen lisää, suosittelemme lataamaan ilmaisen ihonhoidon oppaamme tai tutustumaan Uusi alku ihollesi -verkkovalmennukseemme.

Pysy kuulolla ihonhoidon UKK-sarjasta seuraamalla meitä Facebookissa!

Tutustu asiantuntijoidemme suosituksiin:

Kirjoitukseen liittyvät tuotekokoelmat:

Lue myös:

Ihonhoidon UKK: Kaikki kirjoitukset

Näin teet oikeaoppisen kaksoispuhdistuksen

Ihon puhdistus - Miten vältän 3 suurinta virhettä?

Veera Brückler
Veera Brückler

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista