Kasvonaamio - Asiantuntijan vinkit ihon eri tarpeisiin

Paras kasvonaamio? Asiatuntijan vinkit ihon eri tarpeisiin

Kasvonaamio on loistava tuote tehostamaan jo muuten ihollesi sopivaa ihonhoitorutiinia. Naamiot ovat erinomaisia täydentäviä tuotteita ihonhoitoon vuodenaikojen vaihdellessa aivan kaikille sekä naisille iholla näkyvän hormonikierron vaikutuksia tasoittamaan.

Kokosimme tähän blogipostaukseen ihonhoidon asiantuntijoidemme toimivimmat kasvonaamiovinkit ja tuotesuositukset ihon erilaisiin tarpeisiin.

Parhaat kasvonaamiot epäpuhtaalle iholle

Epäpuhtaan ihon kanssa kamppaileva tarttuu herkästi voimakkaaseen kuorintaan ajatuksena kuoria epäpuhtaudet iholta pois. Tämä voi kuitenkin heikentää ihon kuntoa entisestään, sillä voimakas kuorinta horjuttaa ihon luonnollista suojamuuria. Kuorinnoillakin on paikkansa ihonhoidossa, mutta etenkin mikäli ihosi on epäpuhtauksien ohella herkkä, panosta ennemmin laadukkaaseen, syväpuhdistavaan kasvonaamioon! Pääset sen avulla nopeammin haluamiisi tuloksiin.

3 tehokasta syväpuhdistavaa kasvonaamiota:

Halo Mud Mask kasvonaamio 

Esse Clay Mask kasvonaamio - sopii hyvin myös erityisen herkälle iholle

Flow Cosmetics Detox Mask

Oireileeko ihosi kasvomaskin käytöstä johtuen?

Kasvomaskin käytön aiheuttamat ongelmat iholla ovat lisääntyneet viime aikoina merkittävästi. Maskne -nimeä kantavaa ikävää vaivaa kannattaa ennaltaehkäisyn sekä maskin alla oikeanlaisten tuotteiden käyttämisen lisäksi hoitaa lempeällä, mutta tehokkaalla Olivia Kleinin Detox Masque kasvonaamiolla.

Parhaat kasvonaamiot kuivalle iholle

Useimmat suomalaiset kärsivät ihon kuivuudesta talvella kun ulkoilma kylmenee ja sisäilma kuivuu. Tällöin tehokosteuttava naamio on täydellinen valinta. Voit tehdä kosteuttavan naamion hyvin useammankin kerran viikossa kuuriluontoisesti, mikäli ihosi sitä kaipaa.

3 kosteuttavaa kasvonaamiota, jotka voit jättää hyvin iholle yön yli:

Antipodes Manuka Honey kasvonaamio 

NUORI Supreme Moisture Mask 

Esse Cream Mask

Kasvonaamiot erilaisiin ihon ongelmatilanteisiin

Onko ihosi herkkä, reaktiivinen ja tulehtunut?

Kasvonaamioiden tai muiden tehohoitotuotteiden löytäminen herkälle, reaktiiviselle ongelmaiholle voi olla todella vaikeaa. Vaikka iholla olisi runsaastikin epäpuhtautta kaipaa herkästi ulkoisiin ärsykkeisiin ja kosmetiikkaan reagoiva iho rauhoitusta ja lempeyttä. Valitse tällaisessa tilanteessa naamioksi Nourish London probioottinen monimineraalinaamio,  josta on saatavilla myös kahden käyttökerran pakkaus!

Onko ihosi samea, kuiva ja kärsit hieman epäpuhtauksista?

Kun iholla on monia eri tarpeita voi olla hankala päättää, minkä tuotteen valitsee. Kirkastusta, kosteutusta ja epäpuhtauksiin apua kaipaavalle Eco by Sonya Purple Power Mask on täydellinen valinta. Se on laadukkaiden raaka-aineiden yhdistelmä ja hoitaa ihon tarpeita monipuolisesti. 

Onko ihosi tulehtunut ja rasvoittuva?

Tällaisessa tilanteessa kannattaa aina varmistaa ihonhoitorutiinien ja -tuotteiden sopivuus omalle iholle.

Mikäli omassa rutiinissa ei ole käytössä mitään mikä kuormittaisi ihoa ja aiheuttaisi epäpuhtaudet ja rasvoittuvuuden niin loistava lisä rutiiniin tällaisessa tilanteessa on Esse Refining Cleanser. Se on loistava tuote käytettäväksi muutaman kerran viikossa hoitamaan mustapäitä, kirkastamaan ihoa ja hillitsemään ihon rasvoittuvuutta. Kokeile myös kunnon hikitreenin jälkeen ihon syväpuhdistukseen!

Tarvitsetko lisää vinkkejä kasvonaamion valintaan?

Juuri tähän tarkoitukseen julkaisemme nyt vielä tänä vuonna tiiviin uutuusverkkokurssin, jossa opastamme sinua käytännönläheisesti miten hoidat ihoasi oikein, et kompastu turhiin virheisiin ja opit löytämään parhaat tuotteet juuri sinun ihollesi!

Jätä alle yhteystietosi, mikäli haluat kuulla kurssista lisää ensimmäisenä!

Liityt samalla Twistben uutiskirjeen tilaajaksi, jonka kautta saat ihonhoitovinkkejä ja parhaat tarjoukset suoraan sähköpostiisi kerran viikossa. Voit poistua listalta helposti halutessasi.

Kirjoitukseen liittyvät tuotekokoelmat:

Lue myös:

Maskne eli kasvomaskien aiheuttamat iho-ongelmat

Herkän ja tulehtuneen ihon unelmatuotteet

TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi
TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista