0

Ostoskorisi on tyhjä

Kasvonaamio - Asiantuntijan vinkit ihon eri tarpeisiin

Paras kasvonaamio? Asiatuntijan vinkit ihon eri tarpeisiin

Kasvonaamio on loistava tuote tehostamaan jo muuten ihollesi sopivaa ihonhoitorutiinia. Naamiot ovat erinomaisia täydentäviä tuotteita ihonhoitoon vuodenaikojen vaihdellessa aivan kaikille sekä naisille iholla näkyvän hormonikierron vaikutuksia tasoittamaan.

Kokosimme tähän blogipostaukseen ihonhoidon asiantuntijoidemme toimivimmat kasvonaamiovinkit ja tuotesuositukset ihon erilaisiin tarpeisiin.

Parhaat kasvonaamiot epäpuhtaalle iholle

Epäpuhtaan ihon kanssa kamppaileva tarttuu herkästi voimakkaaseen kuorintaan ajatuksena kuoria epäpuhtaudet iholta pois. Tämä voi kuitenkin heikentää ihon kuntoa entisestään, sillä voimakas kuorinta horjuttaa ihon luonnollista suojamuuria.

Kuorinnoillakin on paikkansa ihonhoidossa, mutta mikäli ihosi on epäpuhtauksien ohella herkkä, panosta ennemmin laadukkaaseen, syväpuhdistavaan kasvonaamioon! Pääset sen avulla nopeammin haluamiisi tuloksiin.

3 tehokasta syväpuhdistavaa kasvonaamiota:

Parhaat kasvonaamiot kuivalle iholle

Useimmat suomalaiset kärsivät ihon pintakuivuudesta talvella kun ulkoilma kylmenee ja sisäilma kuivuu. Tällöin tehokosteuttava naamio on täydellinen valinta. Voit tehdä kosteuttavan naamion hyvin useammankin kerran viikossa kuuriluontoisesti, mikäli ihosi sitä kaipaa.

4 kosteuttavaa kasvonaamiota, jotka voit jättää hyvin iholle yön yli:

  • Antipodes Aura Manuka Honey kasvonaamio - Antibakteerinen hunaja sitoo kosteutta ihoon samalla auttaen nitistämään epäpuhtauksia, loistava valinta pintakuivalle iholle johon tulee epäpuhtauksia
  • c/o GERD Cloudberry Facial Mask - Kosteuttaa, kirkastaa ja tukee ihon nuorekkuutta, varma valinta kaikille ihotyypeille ihon pintakuivuuden karkoitukseen
  • by mukk Good Barrier Mask - Herkälle, reaktiivisella iholle tasapainottamaan ja vahvistamaan ihon luontaista suojamuuria
  • Esse Cream Mask - Kosteutuksen lisäksi vaalentaa maksaläiskiä ja suojaa ihoa ennenaikaisilta ikääntymismuutoksilta

Kasvonaamiot erilaisiin ihon ongelmatilanteisiin

Onko ihosi herkkä, reaktiivinen ja tulehtunut?

Kasvonaamioiden tai muiden tehohoitotuotteiden löytäminen herkälle, reaktiiviselle ongelmaiholle voi olla todella vaikeaa. Vaikka iholla olisi runsaastikin epäpuhtautta kaipaa herkästi ulkoisiin ärsykkeisiin ja kosmetiikkaan reagoiva iho rauhoitusta ja lempeyttä. Valitse tällaisessa tilanteessa naamioksi Nourish London probioottinen monimineraalinaamio, josta on saatavilla myös kahden käyttökerran pakkaus!

Onko ihosi samea, kuiva ja kärsit hieman epäpuhtauksista?

Kun iholla on monia eri tarpeita voi olla hankala päättää, minkä tuotteen valitsee. Kirkastusta, kosteutusta ja epäpuhtauksiin apua kaipaavalle Leahlani Mermaid Mask on täydellinen valinta. Se pursuaa toinen toistaan upeampia raaka-aineita, jotka auttavat monipuolisesti tasapainottamaan ihoa ja tuomaan sille upean hehkun!

Tuntuuko iho veltostuneelta ja roikkuvalta?

Ihoa napakoittava ja kollageenin tuotantoa boostaava by mukk Algae Peel Mask on valintasi! Tämä lempeä, mutta tehokas kuorintanaamio kirkastaa ihoasi ja tekee siitä tuntuvasti kiinteämmän oloisen heti ensimmäisen käytön jälkeen.

Oireileeko ihosi kasvomaskin käytöstä johtuen?

Kasvomaskin käytön aiheuttamat ongelmat iholla ovat lisääntyneet viime aikoina merkittävästi. Maskne -nimeä kantavaa ikävää vaivaa kannattaa ennaltaehkäisyn sekä maskin alla oikeanlaisten tuotteiden käyttämisen lisäksi hoitaa lempeällä, mutta tehokkaalla Olivia Kleinin Detox Masque kasvonaamiolla.

Tuntuuko ettet tiedä mitä tarpeita ihollasi on?

Tällaisessa tilanteessa kannattaa aina varmistaa ihonhoitorutiinien ja -tuotteiden sopivuus omalle iholle. Mikäli olet epävarma omasta tilanteestasi suosittelemme ihonhoidon asiantuntijalle sinulle tekemää ihotyyppianalyysia, josta saat täsmäsuositukset juuri sinun ihosi tarpeisiin.

Mitä seuraavaksi?

  1. Sinua saattaisi kiinnostaa myös suosittu blogauksemme: Laajentuneet ihohuokset - mikä avuksi? 5 täsmävinkkiä.
  2. Tutustu ihotyyppikohtaisiin suositustuotteisiin. Kun ostat 4 saman ihotyypin tuotetta, tarjoamme sinulle 10 % alennuksen.
  3. Olethan uutiskirjeemme tilaaja? Kerran viikossa lähettämämme uutiskirje on täynnä inspiraatiota ja vinkkejä ihonhoitoon. Lisäksi saat uutiskirjeen tilaajana erikoistarjouksia sekä webinaarikutsuja. Tilaa uutiskirje tästä - uutena tilaajana saat -10 % alekoodin.

Kirjoitukseen liittyvät tuotekokoelmat:

Kati Partanen
Kati Partanen

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista