0

Ostoskorisi on tyhjä

Kauneushoitola Helsingin keskustassa

Kauneushoitola Helsingin keskustassa

Etsitkö kosmetologia tai kasvohoitoa, joka auttaisi sinua saamaan parempia tuloksia ihosi hoidossa? Tai kaipaatko hemmottelua tai pakoa arjen rutiineista? Jos vastasit kyllä, on Twistbe hoitola Helsingin keskustassa paras kauneushoitola sinulle!

Kauneushoitolamme palvelut Helsingissä

Kasvohoidoissamme saat näkyvien tuloksien lisäksi vaikutuksia koko kehollesi. Mottonamme on, että kosmetologimme kädet eivät koskaan jätä asiakasta. Hoidamme ihoasi ja kehoasi koko hoidon ajan.

Hoidon jälkeen kosmetologimme auttaa sinua valitsemaan rauhassa juuri sinulle sopivat tuotteet halutessasi ja saat samalla kysyä lisää tuotteista tai kotihoidossa.

Varaa siis heti aika elämäsi parhaaseen kasvohoitoon!

Varaa aika hoitoon

Varaa sinulle sopiva aika alla olevasta ajanvarauksesta, puhelimitse +358 40 1969 604 tai Timmasta. Soitathan, jos sinulla on mitään kysyttävää tai et löydä toivomaasi aikaa.

Hoidon voit maksaa hoitolalla tai ostamalla hoidon verkkokaupassa – kumpi vain sinulle paremmin sopii!

Muistathan perua aikasi vähintään 24 tuntia ennen hoitoaikaa mikäli olet estynyt. Peruuttamattomista ajoista perimme 50% hoidon hinnasta.

Kauneushoitolallamme käytössä olevat sarjat

Teemme hoitoja kolmella upealla ja toisistaan poikkeavalla tuotesarjalla, joilla pystytään targetoimaan tehokkaasti erilaisia ihon tarpeita. Kaikissa sarjoissa yhdistyy kuitenkin laatu, tehokkuus sekä aidosti ihoasi hoitavat raaka-aineet.

Voit valita Essen, Antipodesin tai Leahlanin kasvohoidosta sinua kiinnostavimman, tai pyytää kosmetologiamme auttamaan valinnassa sivun alareunasta löytyvän chatin kautta.

Hoitoon tullessasi sinun ei tarvitse kuitenkaan tietää mitä ihosi tarvitsee. Jokaisessa kasvohoidossa analysoidaan aina ensin huolellisesti ihosi, sekä sen erityistarpeet.

Kosmetologi valitsee sinulle parhaiten sopivan hoitokokonaisuuden sekä tuotteet, joita hoidossa käytetään.

Kasvohoitoja on saatavilla kauneushoitolassamme 60 ja 90 minuutin kestoisina.

Näitä hoitoja kauneushoitolassamme tehdään

💜 Esse kasvohoito taipuu aivan kaikkiin ihon tarpeisiin. Kosmetologimme saavat aikaan osaavien käsien ja Essen tuotteiden avulla näkyviä ja tuntuvia tuloksia mm. aknen, ruusufinnin, atooppisen ihon ja ikääntyvän ihon hoidossa. Esse tunnetaan korkealaatuisista probioottisista tuotteistaan. Sarjan taustalla on vahva tieteellinen näkökulma, jonka pohjalta koko tuotesarja on luotu korjaamaan ihomme mikrobiomia sekä tasapainottamaan sitä.

💜 Antipodes Pro-lifting kasvohoito liftaa ja kiinteyttää kasvojasi sekä kirkastaa ilmettä välittömästi. Hoito on ihanteellinen sinulle, joka haluat ennaltaehkäistä tai hoitaa ihon ikääntymismuutoksia iästä riippumatta. Antipodesin tuotteiden teho on tieteellisesti todistettu tehostavat kollegeenin ja elastaanin tuotantoa.

💜 Leahlani Pako tropiikkiin kasvo- ja vartalohoidossa saat irtioton arjesta karatessasi huumaavien trooppisten tuoksujen maailmaan. Hoito tuo ihollesi kirkkautta sekä mielelle lepoa. Hoito on suunniteltu kokonaisvaltaista hemmottelua kaipaavalle. Hoito rentouttaa sekä kehoa, että mieltä. Kaikki Leahlanin tuotteet valmistetaan käsin Havajilla ja ne ovat todellista luksusta ihollesi.

Hemmotteluun löydät meiltä vartalon klassista hierontaa, kuumakivihierontaa, intialaista päähierontaa sekä palauttavaa kokovartalohierontaa lymfakasvohoidolla.

Tarjoamme myös lymfahoitoja sekä kasvoille että vartalolle. Lymfahoidoissa laitamme nestekierron kuntoon. Tämä sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti samealle, turvonneelle ja lievästi couperoottiselle tai punoittavalle iholle. Lisäksi teemme sokerointeja kainaloille, reisille, säärille sekä bikinirajalle laadukkailla ja 100% luonnollisilla Alexandrian sokereilla.

Hoitoon ystävän tai puolison kanssa yhdessä?

Jos haluat tulla kauneushoitolaan ystävän tai puolison kanssa, voi toinen nauttia rentouttavasta LED-valohoidosta tai Neurosonic-hoidosta, toisen rentoutuessa kasvohoidossa tai hieronnassa.

Lämpimästi tervetuloa kauneushoitolallemme, löydät meidät osoitteesta Lapinlahdenkatu 7, 00180 Helsinki.

Tilaa kauneushoitolamme edut ja tapahtumat sähköpostiisi

Haluaisitko kuukausittain vaihtuvia etuja ja tiedon Twistbe hoitolan ja myymälän tapahtumista ensimmäisten joukossa?

Mitä seuraavaksi?

  1. Jos olet kiinnostunut ihosi hyvinvoinnista ja ostat kosmetiikkatuotteita, kannattaa ehdottomasti olla meidän kanta-asiakas! Kanta-asiakkaanamme saat edun jokaiseen ostokseesi tai hoidossa käynnin yhteydessä, jopa ensimmäisellä kerralla!  Pääset lukemaan lisää ja liittymään kanta-asiakkaaksi täällä.
  2. Haluatko apua ihosi hoidossa, mutta et pääse paikalle kauneushoitolallemme? Tutustu siinä tapauksessa meidän ihonhoidon digiklinikan palveluihin, esimerkiksi ihotyyppianalyysiin, jonka avulla asiakkaamme ovat saaneet upeita tuloksia ihonsa hoidossa kotoa käsin sekä löytäneet juuri itselle sopivat tuotteet ihon hoitoon. 
  3. Kaipaatko apua itsellesi sopivan tuotteiden löytämisessä? Kysy ihonhoidon asiantuntijoiltamme sivun alareunasta löytyvän chatin kautta.

Twistbe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi
Twistbe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista