0

Ostoskorisi on tyhjä

Kauniin kesäihon salaisuus-webinaari tulossa!

Kauniin kesäihon salaisuus

Kesä tulee - tiedätkö mikä on kauniin kesäihon salaisuus? Haluaisitko hoitaa ihoa vaivattomasti myös kesällä saaden ihon näyttämään kosteutetulta ja hehkuvalta?

Oletko kyllästynyt tahmaiseksi ja ihon valkoiseksi jättäviin aurinkovoiteisiin sekä tuskailuun, että miten ja missä järjestyksessä tuotteita oikein pitäisi käyttää iholle?

Jos vastasit johonkin näistä kyllä, tule kuuntelemaan 13.4. klo 18 Kauniin kesäihon salaisuus - 3 vinkkiä, jotka sinun tulisi tietää  -webinaarimme.

Twistben ihonhoidon webinaarien aikana unohdetaan ihonhoidon hankaluus, monimutkaisuus sekä isot purkkikasat ja tällä kertaa jaamme parhaat vinkkimme kesäajan ihonhoitoon!

Webinaarissa esiintyvät Twistben perustajat ja kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijat Kati ja Veera.  Esityksen jälkeen sinulla on myös mahdollisuus kysyä mieltäsi askarruttavista ihonhoitoon liittyvistä kysymyksistä.

Webinaarissa 13.4. klo 18 sinä opit:

  • Miten saada iho näyttämään hyvältä kesällä ilman monimutkaisia rutiineja ja isoa kasaa tuotteita
  • Mitä jokaisen tulisi tietää ihosta ja auringosta - tämä tieto helpottaa sinua oikeiden tuotteiden valinnassa!
  • Kolme kesäihon hoitovinkkiä, jotka jokaisen kannattaa hyödyntää ihotyypistä riippumatta

Vastamme myös kysymyksiin suuren suosion saavuttaneesta Twistbe Boxista, josta on tulossa myyntiin seuraavaksi Kesäbox 🤩

Jos siis olet hukassa kesäajan ihonhoidon kanssa, sinulla on kysymyksiä kesäajan ihonhoitoon liittyen, tai haluat kuulla lisää Twistben Kesäboxista, nyt kannattaa tulla mukaan kuuntelemaan!

Webinaari on maksuton ja avoin kaikille, mutta paikkoja on rajoitettu määrä, joten nyt kannattaa ilmoittautua mukaan!

Lämpimästi tervetuloa! Ilmoittaudu 13.4. klo 18 pidettävään webinaariin:

Saamiamme palautteita edellisestä webinaaristamme:

“Kiitos kiitos kiitos! Olen positiivisesti yllättynyt kuinka paljon tästä tuli uutta tietoa vaikka olen teidän kirjan ja podcastin sekä pari valmennustakin jo käynyt läpi”

“Paras anti oli se usko, että tästä vielä noustaan siihen pisteeseen et iho tulee kuntoon. Motivoiduin webinaarin myötä nyt panostamaan entistäkin enemmän ihonhoitoon!

“Ootte mahtavia tyyppejä, ihanaa kuunnella kun ootte noin energisiä! Parasta oli tää kunnon paatos asian suhteen!🤣 Sain monipuolisia vinkkejä - kiitos!

Käytännön asioita ja osallistumisohjeet:

Kun olet jättänyt yhteystietosi ylläolevaan ilmottaumislomakkeeseen, saat meiltä vahvistusviestin sähköpostiisi. Jos viestiä ei kuulu, tarkistathan myös roskapostisi. Löydät vahvistusviestistä linkin webinaariin. Muista merkata aika kalenteriin!

Vahvistusviestin lisäksi tulet saamaan seuraavien päivien aikana muutaman infoviestin webinaariin liittyen sekä muistutuksen webinaarin alkamisesta

Jos et ole vielä uutiskirjeemme jäsen, lisäämme sinut uutiskirjelistallemme, jolta voit poistua halutessasi milloin vain

Tämä webinaari on maksuton ja paikkoja on rajoitettu määrä

Liveosallistujat saavat 2 yllätystä, lisäksi kaikille ilmoittautuneille on luvassa erikoisetu

Webinaarin lopuksi on mahdollisuus kysyä Veeralta ja Katilta ihonhoidosta

 Osallistuminen ei vaadi erillisen sovelluksen asentamista, vaan voit katsoa webinaarin sinulle sopivimmalta laitteelta klikkaamalla webinaarikutsussa olevaa linkkiä.

Mikäli et pääse paikalle livenä, lähetämme sinulle tallenteen webinaarin päätyttyä.

P.s. Tilaa myös uutiskirjeemme, saat tiedon tuoteuutuuksistamme ja tarjouksistamme ensimmäisenä, sekä asiakasetuja:

TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi
TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista