0

Ostoskorisi on tyhjä

Mikä on turvallista ja tehokasta kosmetiikkaa?

Mikä on turvallista ja tehokasta kosmetiikkaa?

Julkaisimme viime viikollapodcastin aiheella "Miksi synteettistä ja luonnonkosmetiikkaa on järjetöntä verrata". Halusimme tällä podcastillä herättää keskustelua yleisesti liittyen kosmetiikkaan liittyvään mainontaan sekä kirjoitteluun.

Meille Twistbellä on todella tärkeää auttaa ihmisiä tarkastelemaan asioita moniulotteisesti, faktaperäisesti ja siten, että ymmärtää mikä asia on oleellisinta oman itsensä kannalta.

Tänään jatketaan podcastissä viimekertaisella aiheella, mutta tällä kertaa vuorossa on tarkastelu kosmetiikan turvallisuudesta ja tehokkuudesta. Voidaanko tässä teemassa verrata synteettistä ja luonnollista kosmetiikkaa ja jos, niin onko jompi kumpi parempi vaihtoehto ja miksi?

Tässä jaksossa haluamme antaa sinulle ajattelemisen aihetta siihen, mitä sinun kannattaa huomioida kosmetiikan ostopäätöksiä tehdessäsi.

  

Kaipaatko apua INCIen tutkintaan?

Haluatko tietää ovatko omat ihonhoitorutiinisi kunnossa? Tsekkaa tämä podcastissä mainittu palvelu Ihonhoitorutiinin analyysi.

Onko Kaikki ihonhoidosta -podcast sinulle uusi tuttavuus?

TwistBen sekä tämän podcastin takaa löydät kolme kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijaa. Me Veera, Kati ja Annina olemme opiskelleet kauppatieteitä, ihon biologiaa sekä kosmetiikan valmistusta. Me tiedämme mitä ihosi tarvitsee, mitkä raaka-aineet täyttävät tämän tarpeen, sekä sen mistä tuotteista sinun asiakkaana kannattaa maksaa saadaksesi omille rahoillesi parhaan vastineen.

Tätä tietoa haluamme jakaa sinulle podcastissä, nettisivuillamme sekä Uusi Alku Ihollesi -verkkovalmennuksessa.

Kati Partanen
Kati Partanen

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista