Mikä on turvallista ja tehokasta kosmetiikkaa?

08. 03. 2019

Mikä on turvallista ja tehokasta kosmetiikkaa?

Viime viikolla julkaisimme podcastin aiheella "Miksi synteettistä ja luonnonkosmetiikkaa on järjetöntä verrata". Halusimme tällä podcastillä herättää keskustelua yleisesti liittyen kosmetiikkaan liittyvään mainontaan sekä kirjoitteluun.

Meille TwistBellä on todella tärkeää auttaa ihmisiä tarkastelemaan asioita moniulotteisesti, faktaperäisesti ja siten, että ymmärtää mikä asia on oleellisinta oman itsensä kannalta.

Tänään jatketaan podcastissä viimekertaisella aiheella, mutta tällä kertaa vuorossa on tarkastelu kosmetiikan turvallisuudesta ja tehokkuudesta. Voidaanko tässä teemassa verrata synteettistä ja luonnollista kosmetiikkaa ja jos, niin onko jompi kumpi parempi vaihtoehto ja miksi?

Tässä jaksossa haluamme antaa sinulle ajattelemisen aihetta siihen, mitä sinun kannattaa huomioida kosmetiikan ostopäätöksiä tehdessäsi.

  

Kaipaatko apua INCIen tutkintaan?

Haluatko tietää ovatko omat ihonhoitorutiinisi kunnossa? Tsekkaa tämä podcastissä mainittu palvelu Ihonhoitorutiinin analysointi.

Onko Kaikki ihonhoidosta -podcast sinulle uusi tuttavuus?

TwistBen sekä tämän podcastin takaa löydät kolme kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijaa. Me Veera, Kati ja Annina olemme opiskelleet kauppatieteitä, ihon biologiaa sekä kosmetiikan valmistusta. Me tiedämme mitä ihosi tarvitsee, mitkä raaka-aineet täyttävät tämän tarpeen, sekä sen mistä tuotteista sinun asiakkaana kannattaa maksaa saadaksesi omille rahoillesi parhaan vastineen.

Tätä tietoa haluamme jakaa sinulle podcastissä, nettisivuillamme sekä Uusi Alku Ihollesi -verkkovalmennuksessa.

Kirjoitukseen liittyvät tuotteet:

Ihonhoitorutiinin analysointi TwistBe 59,00 €
Uusi alku ihollesi -verkkovalmennus - 127,00 €

Lue myös:

Miksi synteettistä ja luonnonkosmetiikkaa on järjetöntä verrata?

Suomen ensimmäinen ihonhoidon podcast

Kirjoittaja:
Kati Partanen

Ihonhoidon asiantuntija, TwistBen perustaja ja markkinointijohtaja


Lisää kirjoituksia: TwistBe Blogi

Ihana iho -messut toivat piristystä poikkeusaikaan
Ihana iho -messut toivat piristystä poi...

22. 10. 2020

I love me -messujen siirryttyä tältä syksyltä ensi vuoteen päätimme järjestää TwistBellä omat messut poikkeusajan keskelle piristystä tuomaan: näin syntyi Ihana iho -hemmottelumessut!

Täs...

Lue lisää
Ihana iho hemmottelumessut 2020
Ihana iho hemmottelumessut 2020

12. 10. 2020

I love me -messut siirtyivät syksyyn 2021, mutta me TwistBellä päätimme järjestää oman messutapahtuman niiden tilalle: Ihana iho -hemmottelumessut.

Katso tästä koko ohjelma sekä verkkokau...

Lue lisää
Miten puhdistusöljyä käytetään?
Miten puhdistusöljyä käytetään?

06. 10. 2020

Laadukkaat puhdistusöljyt ja -balsamit ovat ihoystävällisimpiä ihon puhdistustuotteita. Niiden avulla voidaan tehdä perusteellinen kasvojen syväpuhdistus, joka ei kuitenkaan horjuta ihon omia to...

Lue lisää

Liity postituslistalle

Suomi