0

Ostoskorisi on tyhjä

Mistä apua oireilevaan ihoon? Heidin tarina

Mistä apua oireilevaan ihoon? Heidin tarina

Kosmetiikan raaka-aineiden ja ihon biologian tuntemuksemme ansiosta moni iho-oireiden kanssa kamppaileva kääntyy puoleemme kun omat keinot ja suositukset loppuvat kesken. Erikoisalaamme on selvittää iho-oireiden syyt ja hoitaa ihoa mahdollisimman kokonaisvaltaisesti, jotta et vain laastaroi ongelmaa ja aiheuta ongelmakierrettä itsellesi. Toisinaan syy ihon oireiluun voi olla vain kosmetiikassa tai vaikkapa ruokavaliossa, monesti kuitenkin useamman asian summa.

Ihana asiakkaamme Heidi halusi jakaa tarinansa, sillä pitkien kokeilujen jälkeen ja kaikkea kokeilleena hän sai apua iho-oireisiinsa meiltä. Päästämme sinut seuraavaksi Heidin tarinan pariin. 

Heidin tarina

Reilu vuosi sitten ihoni meni todella huonoon kuntoon. Sitä punoitti, kirveli, kuumotti ja kiristeli. Kokeilin monia luonnonkosmetiikan tuotteita, mutta mistään en saanut helpotusta. Messengerissä kerroin TwistBen tytöille ihoni ongelmat ja tuotteet mitä olin kokeillut. He tutkivat käyttämäni tuotteet ja mikä niissä mahdollisesti aiheuttivat iholleni ongelmia.

Kun oikeat tuotteet löytyivät, tilauksestani tuotteet tulivat Postiin vuorokaudessa. Aloitin tuotteiden käytön heti ja jo viikossa ihoni alkoi voimaan paremmin. Punoitus hävisi ja ihoni oli kosteutettu ja sitä ei enää kiristellyt.

Iltaisin puhdistan kasvoni kaksi kertaa evolven cleansing meltillä. Heti suihkun jälkeen kerrostan Olivia Kleinin Sensitive Spray Toneria käsillä hellästi painellen ihoon. Vanulappua en käytä. Teen tämän vaiheen noin viisi kertaa, jotta saan iholleni vesikosteutta mitä se tarvitsee. Päälle laitan kaksi tippaa Balm Balmin Rosehip seerumia kevyesti painellen. Myös Apeironin uudistavan kasvovoiteen painelen hellästi iholle. Vielä muutama tippa ruusunmarjaöljyseerumia. Aamuisin sama rutiini, mutta ilman puhdistusta. Meikkinä käytän Flown mineraalimeikkiä, koska se sisältää vain neljää raaka-ainetta ja sen takia on hellä iholleni, eikä näin ihoärsytystä pääse tapahtumaan.

Heidi, 37v

Iho-oireiden moninaiset syyt

Heidin iho oli erittäin kuiva ja reagoi lisäksi lähes kaikkeen. Ne tuotteet joihin iho ei reagoinut eivät tuoneet kuitenkaan helpotusta. Vaikutti, että ongelma liittyi vahvasti vain Heidin käyttämään kosmetiikkaan. Kuivuus aiheutti jatkuvaa, epämiellyttävää kiristystä, jonka vuoksi tahto kokeilla mahdollisimman tehokkaita tuotteita oli suuri. Herkkä iho aiheuttaa kuitenkin aina omat rajoitteensa, joten haasteenamme oli löytää tuotteet, jotka tuovat apua, mutta eivät aiheuta uusia reaktioita.

"Purimme" Heidin käyttämät tuotteet raaka-ainetasolle ja etsimme yhdistäviä tekijöitä löytääksemme ongelmalliset raaka-aineet. Tuotteet, joita Heidi oli käyttänyt olivat laadukkaita, mutta eivät hänelle sopivia. Tämä on myös asia, joka jokaisen meistä on hyvä muistaa kosmetiikan tuotesuosituksia kysyessämme. Se mikä on toiselle hyvä ei välttämättä ole sinulle toimiva mikäli tarpeenne ei ole sama.

Kiristävä kuiva iho kaipaa tehokasta vesikosteutusta ja herkkä iho mahdollisimman yksinkertaisia tuotteita. Heidin tapauksessa päätimme vältellä kaikkia erilaisia happoja, myös mm. kuivalle iholle monesti pelastusta tuovaa hyaluronihappoa ja valitsimme Heidinkin yllä mainitsevat ja tässä alla näkyvät tuotteet. Reilusti rauhoittavaa ja kosteuttavaa aloe veraa ja ruusuvettä kasvoveden muodossa, kevyehkö rauhoittavaa kamomillaa ja ihoa uudistavaa Q10 sisältävä kasvovoide sekä nopeasti imeytyvä öljyseerumi valikoituivat tarkan harkinnan jälkeen ihon kosteutustuotteiksi, joiden uskoimme auttavan Heidiä.

Kaipaatko sinä apua ihonhoidossa?

Me autamme! <3 Saat meiltä apua henkilökohtaisesti Kampin myymälältämme, tämän sivun oikeasta alareunasta löytyvän chatin kautta, sähköpostilla (letstalk (at) twistbe.fi), Facebook sivumme kautta tai vaikkapa puhelimella (040 1969604).

Opi hoitamaan ihoasi oikein verkkokurssillamme

Olemme myös koonneet kaikista tärkeimmän kokonaisvaltaiseen ihonhoitoon liittyvän tietomme Uusi alku ihollesi -verkkokurssimme muotoon. Teimme valmennuksen, jotta sinulla on mahdollisuus oppia ymmärtämään ihoasi ja sen tarpeita, oppia ostamaan oikeasti sinulle sopivaa kosmetiikkaa ja nauttia terveestä ja kauniista ihosta. Lue lisää valmennuksesta täällä ja lähde mukaan! Lupaamme, että et tule pettymään <3

Veera Brückler
Veera Brückler

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista