Näin loihdit itsellesi upean pikkujoulumeikin

24. 11. 2015

Näin loihdit itsellesi upean pikkujoulumeikin

Juhlakausi on taas täällä!


Kaiken shoppailun, lahjojen käärimisen (tosin muista, että TwistBe:llä shoppaillessa voit jättää paketoinninkin meidän vastuulle!) ja kiireisen aikataulun keskellä monilla meistä on useammat kuin yhdet juhlat ennen rauhoittumista joulun viettoon. Niin mukavia kuin ne juhlat ovatkin, meillä naisilla on tapana stressata tulevien juhlien mekoista, kengistä ja meikeistä!

Mutta ei hätää, nyt saat ainakin yhden näistä stressitekijöistä viivattua yli. Haluan näyttää sinulle miten teet upean, katseita kääntävän juhlameikin helposti.

Käytin koko meikin tekoon TwistBen valikoiman luonnonkosmetiikan meikkejä. Tuotteiden raaka-aineet ovat korkealaatuisia ja puhtaita, joten ne eivät ärsytä ihoa eivätkä sisällä haitallisia kemikaaleja.

Koska kyse on juhlameikistä, teen silmistä vahvat. Tämän vuoksi aloitan juhlameikin teon aina silmistä, sillä jos tummaa luomiväriä varisee silmien alle, sen saa helposti pyyhittyä pois enkä näin ollen pilaa vaivalla tehtyä pohjameikkiä.

SILMÄMEIKIN POHJUSTUS

Aloitan silmämeikin tekemällä vahvan rajauksen Bohon mustalla rajauskynällä sekä ylä- että alaluomelle. Tämän jälkeen pohjustan koko luomen Lily Lolon silmämeikinpohjistusaineella.TUMMAN SILMÄMEIKIN LUOMINEN

Tähän tummaan ja kohtalokkaaseen juhlalookiin käytin seuraavia sävyjä ja tuotteita:
 

Silmien tumman pohjustuksen työstön aloitan mustalla INIKA Organic silmänrajauskynällä. Vaikka tuote on periaatteessa silmien rajausta varten, saa sillä tehtyä myös hyvän silmämeikin. Työstä tummaa väriä koko liikkuvalle luomelle kuitenkin jättäen silmänurkka paljaaksi. Tämän jälkeen painele siveltimellä Alima Pure kimalteleva irtoluomiväri sävyssä Paris mustan värin päälle saadaksesi kimalteleva lopputulos. Käytä isohkoa luomivärisivellintä (esim. tämä silkkinen Alima Puren sivellin) häivyttääksesi tumma luomiväri niin ettet näe selvää rajaa mustan ja pohjalla olevan vaalean luomivärin välillä. Lisää lopuksi silmänurkkaan sekä luomen yläluulle Highlighter korostuspuuteri Olympiaa.

Lisää ripsiin vielä voluumia antavaa, erittäin hyvin pysyvää Inika Bold Lash tuuheuttavaa ripsiväriä

ja näin silmämeikkisi on valmis!

Halutessasi voit vielä laittaa irtoripsiä/et tuomaan silmiin syvyyttä ja dramatiikkaa, kuten minä käytin tässä meikissä.

Mikäli haluat tämän kauden trendin mukaiset, erityisen kimaltavat luomet, voit levittää luomivärin aavistuksen kostealla siveltimellä korostaen sen metallinhohtoista kimallusta.TÄYDELLINEN MEIKKIPOHJA KRUUNAA MEIKIN

Silmämeikin tehtyä siirryn pohjustukseen. Hyvä ja kestävä meikkipohja on kaiken A ja O. Meikkipohjaan kannattaa paneutua kunnolla jos haluat ihostasi kuultavan, virheettömän sekä koko pitkän illan pysyvän!

Mahdolliset tummat silmän aluset saa hyvin peittoon Concealer peitepuuterilla. Mallillamme käytin sävyä Linen.

Meikkipuuterin sävyksi valitsin mallillemme Satin matte Foundation värin Beige 4. Tämä mineraalimeikkipuuteri on helppo levittää ja se jättää ihon satiinisen pehmeäksi ja luonnollisen siloiseksi. Mineraalimeikkipuuteria levitetään isolla ja napakalla siveltimellä (esim. Alima Puren upea meikkipuuterisivellin), sivellen tai pyörittäen sivellintä koko kasvot ympäri. Mitä peittävämmän lopputuloksen haluat, sitä enemmän voit lisätä meikkipuuterikerroksia ilman pelkoa paakkuisesta meikistä. Itse kävin kaksi kertaa kasvot kauttaaltaan läpi. Alima Puren Radiant Finishing viimeistelypuuteri on ehkä mahtavin keksintö mitä tulee pysyvää ja kuulaaseen meikkiin. Valitsin Augusta sävyn, jota levitin ohuen kerroksen koko kasvoille. Lopputulos on kirkas, hehkeä ja säteilevän kaunis iho!

Aurinkopuuterilla saat kasvoille syvyyttä sekä paljon kaivattua päivetystä näin kaamos aikaan. Lisäsin isohkolla siveltimellä Miami Beach sävyä poskiluiden alle sekä hiusrajaan aina korvista otsalle saakka sekä leukaluun alle. Itse rakastan poskipunia enkä voi ymmärtää miten joku Ei käytä poskipunaa! Poskipunalla saat luotua raikkaan, nuorekkaan hehkun iholle. Poskipunan ei tarvitse olla iso punainen läiskä poskissa: pieni sipaisu riittää antamaan hehkua. Kun haluat korostaa luonnollista punakkuutta poskissa, hipaise poskipunaa poskipäille ja häivytä se poskiluuta pitkin korviin päin. Mallillamme käytin Lily Lolon Lie De Vin kiinetää poskipunaa.


STROBING

Tämän hetken ”se juttu” meikkaamisessa on Strobing. Strobing on itse asiassa ollut käytössä jo niin kauan kuin muistan meikanneeni, mutta nyt se on vaan saanut tämän uuden nimen! :) Kyse on siis kasvojen tiettyjen piirteiden (eli niiden piirteiden johon valo heijastuu) korostamisesta. Alima Puren Highlighter Lumina on Strobing:iin mitä mainion tuote! Sipaise korostupuuteria nenäluulle aina kulmakarvojen väliin saakka, poskipäille, silmien kulmaluulle sekä silmien sisänurkkaan sekä ylähuulen yläreunaan nenän alle.

HUULET

Lopuksi sipaise huuliin kostettavaa huulirasvaa tai nuden väristä huulikiiltoa. Kun silmät ovat näin tummat, huulimeikiksi sopii luonnollinen look.

Ja näin tsadaa, juhlameikkisi on valmis!

Toivottavasti postauksestani oli sinulle hyötyä ja sait inspiraatiota juhlameikkaamiseesi. Muista pitää hauskaa ja käyttää luovuuttasi kun meikkaat. Sen ei tarvitse olla turhan vakavaa!

Happy Holidays!

XOXO,
Jenni

Kuvat Jennin luomasta ihanasta pikkujoulumeikistä otti luottokuvaajamme Dominika, DMK Photography.

SHOPPAILE PIKKUJOULUMEIKIT MEILTÄ:

Lue myös:

Bohon valikoima

INIKA Organic valikoima

Lauren Brooke Cosmetiques valikoima

Lily Lolo valikoima

Kirjoittaja:
Veera Brückler

Ihonhoidon asiantuntija, TwistBen perustaja ja toimitusjohtaja


Lisää kirjoituksia: TwistBe Blogi

Ihana iho hemmottelumessut 2020
Ihana iho hemmottelumessut 2020

12. 10. 2020

I love me -messut siirtyivät syksyyn 2021, mutta me Twistbellä päätimme järjestää oman messutapahtuman niiden tilalle: Ihana iho -hemmottelumessut.

Katso tästä koko ohjelma sekä verkkoka...

Lue lisää
Miten puhdistusöljyä käytetään?
Miten puhdistusöljyä käytetään?

06. 10. 2020

Laadukkaat puhdistusöljyt ja -balsamit ovat ihoystävällisimpiä ihon puhdistustuotteita. Niiden avulla voidaan tehdä perusteellinen kasvojen syväpuhdistus, joka ei kuitenkaan horjuta ihon omia to...

Lue lisää
Maskne eli kasvomaskien aiheuttamat iho-ongelmat
Maskne eli kasvomaskien aiheuttamat iho...

30. 09. 2020

Kasvomaskien käytön myötä ovat kysymykset ja murheet niiden tuomista iho-ongelmista niin ikään nousseet pinnalle.

On syntynyt myös uusi käsite - maskne.

Löydät oppaastamme ohjeet m...

Lue lisää

Liity postituslistalle

Suomi