0

Ostoskorisi on tyhjä

Salisyylihappo - apu rasvoittuvalle iholle ja finneihin

Salisyylihappo - apu rasvoittuvalle iholle ja finneihin

Salisyylihappo, josta olet kenties kuullut puhuttavan myös nimellä BHA tai betahydroksihappo, on epäpuhtaalle, rasvoittuvalle ja sekaiholle sopiva ihoa kuoriva raaka-aine, joka auttaa pitämään ihohuokoset puhtaana. Kyseessä on öljyliukoinen raaka-aine, joka liottaa tehokkaasti ihohuokosiin syntyvää talia ja poistaa kuollutta ihosolukkoa. Se onkin erinomainen täsmäapu helposti tukkeutuvalle iholle sekä musta- että valkopäihin. Lisäksi se on antibakteerinen, tulehdusta hillitsevä raaka-aine, mikä tekee siitä loistavan raaka-aineen myös akneen taipuvaisen ihon hoidossa.

Löydät salisyylihapon inci-listalta nimellä salisylic acid. Salisyylihappoa saadaan muun muassa pajunkuori-uutteen (salix alba bark extract) sisältämästä salisiinista, joten se on täten yleisesti käytetty luonnollinen salisyylihapon lähde. Pajunkuori-uutetta pidetään itse asiassa hieman hellävaraisempana vaihtoehtona, kuin synteettistä salisyylihappoa. Se sisältää lisäksi polyfenoleita ja flavonoideja, joten sillä on myös antioksidanttisia ominaisuuksia.

Näin otat salisyylihapon osaksi ihonhoitorutiinia - 3 askelta

  1. Varmista sopivuus omalle iholle - Ennen kuin aloitat salisyylihapon käytön, varmista raaka-aineen sopivuus omalle ihollesi. Herkkäihosille raaka-aine saattaa nimittäin aiheuttaa ärsytystä, vaikka se onkin hellävaraisempi raaka-aine, kuin sisarensa AHA-hapot. 
  2. Panosta kosteutukseen ja suojaamiseen - Pidä huoli, että rutiinissasi on ihotyypillesi sopiva kasvovesi, jolla lisäät ihollesi vesikosteutta sekä kasvovoide tai -öljy, jolla lukitset vesikosteuden iholle. Suosi esimerkiksi hyaluronihappoa sisältäviä tuotteita. 
  3. Vältä näitä raaka-aineita: Kiinnitä huomiota myös muihin käyttämiisi tehotuotteisiin. Esimerkiksi retinolia ei välttämättä kannattaa käyttää samaan aikaan kuin salisyylihappoa, koska myös sillä on ihoa uudistavia ominaisuuksia. Myös AHA-happoja sisältävien tuotteiden kanssa kannattaa olla tarkkana, jottei tule kuorineeksi ihoa liikaa. 

Näistä tuotteista löydät salisyylihappoa:

Salisyylihappo pääsee oikeuksiinsa erityisesti seerumeissa, ihonhoidon täsmätarpeisiin tarkoitetuissa tehotuotteissa. Löydät valikoimastamme tehokkasti epäpuhtauksiin pureutuvia seerumeita, joissa kaikissa on hyödynnetty luonnollista salisyylihapon lähdettä, pajunkuoriuutetta. Lisäksi seerumit ovat täynnä ihon eri tarpeita palvelevia raaka-aineita:

  • GGs Spot Remover on öljytön tehohoitotuote epäpuhtauksiin, joka sisältää 2% valkopajun kuoresta saatua luonnollista salisyylihappoa. Valikoimamme tehokkain täsmätuote epäpuhtauksiin!
  • Rauhoittavaa seljankukkaa sisältävä ja ihoon kosteutta sitova hyaluronihappoa sisältävä GGs Salicylic Acid + HA salisyylihapposeerumi on todellinen monitoimiseerumi sekaiholle.
  • Pure=Beautyn Balance Boosterin sisältämä merileväuute tasapainottaa ihoa ja kotimainen koivunmahla rauhoittaa. Kevyt öljytön koostumus on omiaan helposti tukkeutuvalle iholle.
  • Essen hyaluronihapposeerumi on cocktail probiootteja, prebiootteja, hyaluronihappoa ja salisyylihappoa. Kuivan ja epäpuhtaan ihoa must-have-tuote! 

Salisyylihappoa sisältävät kasvonaamiot syväpuhdistavat ihoa tehokkaasti, joten ne ovat epäpuhtaan ihon luottotuotteita kylppärin kaapissa. Kuten mikä tahansa ihonhoitotuote, valitse myös kasvonaamio ihosi muutkin tarpeet silmällä pitäen:  

Mitä seuraavaksi?

  1. Tutustu valikoimamme kaikkiin seerumeihin ja kasvonaamioihin. Voit suodattaa tuotteita ihosi tarpeet silmällä pitäen. 
  2. Olethan jo luonut asiakastilin? Saat henkilökohtaisia ja vaihtuvia etuja jokaisesesta ostoksestasi.
  3. Tilaa uutiskirjeemme - näin saat tiedon uutuuksista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa.

Jenni Ylisirniö
Jenni Ylisirniö


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista