0

Ostoskorisi on tyhjä

Tee-se-itse: Mineraalimeikkivoide

Tee-se-itse: Mineraalimeikkivoide

Haluaisitko löytää juuri sinun ihollesi täydellisen meikkivoiteen? Näillä ohjeilla voit tehdä sen helposti itse!

Tällä hetkellä melko suuressa suosiossa ovat myös BB- ja CC -voiteet, joilla tavoitellaan kevyttä peittävyyttä ja meikkivoidetta parempaa hoitavuutta iholle. Näillä vinkeillä luot mineraalimeikkipuuterista oman BB- ja CC -voiteen, joka suojaa ja kosteuttaa ihoa, tasoittaa ihon sävyä sekä antaa mineraalimeikkipuuterin ansiosta voiteelle myös aurinkosuojakertoimen.

Tekemällä meikkivoiteesi itse voit helposti muunnella voiteen koostumusta ihosi tarpeen, vuodenaikojen ja päivittäisen meikkifiiliksesi mukaan. Pääset muuttamaan voiteen koostumusta, peittävyyttä ja tuntumaa käytännössä sekunneissa.

Valitse voiteen tekoo ihon sävyysi sopivan mineraalimeikkipuuteri sekä ihosi tarpeisiin sopiva kasvoöljy tai -voiden. Mikäli tarvitset apua oikean tuotteen valintaan voit aina olla meihin yhteydessä (letstalk (@) twistbe.fi tai Facebook sivumme kautta).

Halutessasi erityisen kosteuttavan meikkivoiteen valitse pohjaksesi ravitseva kasviöljy kuten argan-, jojoba- tai ruusunmarjaöljy. Tai useamman öljyn valmis yhdistelmä. Kevyen, sävyttävän päivävoiteen kaltaisen tuotteen suosittelemme valitsemaan laadukkaan kasvovoiteen, esimerkiksi Olivia Klein Hydra Lotion.

Irtopuuterin määrällä säädät oman täydellisen meikkivoiteesi peittävyyttä.Hoitava mineraalimeikkivoide
Ravitseva kasviöljy kuten argan, jojoba tai ruusunmarja
TAI
Ihollesi sopiva laadukas kosteusvoide

Puhdas irtopigmenttinen mineraalimeikkipuuteri

Tee näin:
Ripottele mineraalipuuteria kädellesi tai halutessasi pieneen astiaan. Lisää joukkoon ensin pieni määrä öljyä tai voidetta ja sekoita. Lisää ainesosia kunnes sinulla on sopiva määrä haluamanlaistasi meikkivoidetta. Levitä kasvoille.

Kiinnitä viimeistelypuuterilla. Me rakastamme Alima Puren upean hehkun antavia Olympia (vaaleammalle iholle) ja Augusta (päivettyneemmälle iholle) viimeistelypuutereita. Mikäli pidät enemmän mattaisesta lopputuloksesta sopii Lauren Brooken viimeistelypuuteri sinulle täydellisesti.

TÄSSÄ VINKKEJÄ OMAN TÄYDELLISEN MEIKKIVOITEEN RAAKA-AINEIKSI:

  Meikkivoiteeseen loistavasti sopivat kosteusvoiteet:

  Puhdaspigmenttiset irtomineraalipuuterit sävyksi, tässä esimerkkisävyjä:

  Viimeistelypuuterit meikin kiinnittämiseen:

  Veera Brückler
  Veera Brückler

  Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


  Tilaa uutiskirje

  Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista