0

Ostoskorisi on tyhjä

Tiedätkö mitä ihonhoitotuotteesi sisältää?

Tiedätkö mitä ihonhoitotuotteesi sisältää?

Osaatko tunnistaa laadukkaan kosmetiikkatuotteen? Mitä sinulle tarkoittaa laatu tai luksus? Kosmetiikkaa ostetaan helposti fiilisten mukaan: se mikä tuntuu hyvälle, näyttää hyvälle tai tuoksuu hyvälle. Sinulla saattaa myös olla mielikuva jostain tuotteesta ja sen laadukkuudesta.

Oletko koskaan pysähtynyt pohtimaan miksi miellät jonkun tuotteen laadukkaaksi?mmärrätkö tarkkaan mitä ostamasi tuotteet sisältävät?

Luetko sinä kosmetiikkatuotteen ainesosalistan läpi ennen ostamista?

Jos et, niin mistä tiedät mitä ostamasi tuote sisältää? Mistä tiedät sisältääkö se tarpeeksi markkinointuja raaka-aineita?

Maksatko todella saamastasi laadusta vai luoko tuote vain illuusion toimivuudesta aivan kuten pikaruoka täyttää vatsan, mutta ei aidosti ravitse kehoasi ja edistä hyvinvointiasi?

Voiko tuote sisältää jotain mikä kuormittaa kehoasi esim. nanomuoveja tai hormonihäirikköjä? Entä voiko tuote olla haitallinen ihosi kuntoa ajatellen? Esimerkiksi sisältää ihon pH tasapainoa kuormittavia tai liian peseviä raaka-aineita, jotka aiheuttavat finnejä, kuivumista tai ihon liiallista rasvoittuvuutta?

Ainoa tapa tietää, onko kosmetiikkatuote sitä mitä se lupaa, on lukea ainesosalista läpi.

Tiedämme, että monikaan ihminen ei osaa tai jaksa lukea tuotteiden ainesosalistoja läpi. Tiedämme myös että tutkimis- ja vertailutyö hyvien ihonhoitotuotteiden löytämiseksi on todella aikaavievää eikä välttämättä ollenkaan helppoa. Joka kerta kun ostaa tuotteen “sokkona” riskeeraa sen, että tuote ei ole järkevä kukkaron eikä ihon kunnon kannalta.

Me olemme tehneet tämän tutkimistyön SINUN puolestasi <3

Olemme kuratoineet TwistBen valikoiman todella tarkasti, keräten ympäri maailmaa parhaat tuotteet sinun ihon hyvinvointia varten! Ihon biologian, kosmetiikan valmistuksen, ravintotieteiden, hyvinvoinnin sekä kauppatieteiden opintojen ansiosta tiedämme:

  • Mitä ihosi tarvitsee
  • Mitkä raaka-aineet täyttävät tämän tarpeen
  • Mistä tuotteista sinun asiakkaana kannattaa maksaa saadaksesi omille rahoillesi parhaan vastineen
  • Mitkä raaka-aineet ja minkä tyyliset tuotteet kuormittavat ihoasi aiheuttaen iho-ongelmia kuten finnejä, kuivuutta ja liiallista rasvoittuvuutta

Jos haluat lukea aiheesta lisää, kannattaa tutustua blogipostaukseemme Kosmetiikan ainesosat, miksi sinun tulisi perehtyä niihin sekä kuuntelemaan podcastimme Aiheutatko itsellesi iho-ongelmia?

Mielestämme ihonhoidon tulisi olla vaivatonta, yksinkertaista eikä sen tulisi maksaa maltaita eikä se saisi kuormittaa meidän kehoa, ihoa tai ympäristöä. Jos sinä haluat ihonhoitosi olevan tällaista olemme täällä apunasi <3

Oletko kiinnostunut oppimaan tunnistamaan laadukkaat tuotteet itse?

Jos olet, niin suosittelemme sinua tutustumaan Uusi alku ihollesi -verkkovalmennukseemme. Kurssilla käydään läpi esimerkiksi INCI-listojen lukeminen, jotta sinun on helppo tunnistaa tuotteet, jotka ovat aidosti parhaaksi sinun ihollesi. Asiakkaidemme palautteiden perusteella kurssin avulla saa ihon parempaan kuntoon, käyttää vähemmän rahaa ostoksiin ja ihonhoitorutiini on yksinkertaisempi.

Uusi alku ihollesi -verkkovalmennus sisältää kaiken mitä sinun olisi aina pitänyt tietää ihonhoidosta ja kosmetiikasta!

"Jokaisen kosmetiikkaa käyttävän pitäisi käydä tämä kurssi! Enää ei tarvitse ostaa sikaa säkissä!"

Kati Partanen
Kati Partanen

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista