Uutuus: Eco by Sonya itseruskettavat

30. 03. 2017

Uutuus: Eco by Sonya itseruskettavat

Moni haaveilee kauniisti päivettyneestä ihosta ympäri vuoden, mutta Suomen olosuhteissa se on luonnollisin keinoin ollut käytännössä mahdotonta. Ei myöskään ole iholle hyväksi olla jatkuvan auringonoton kohteena.

Tämän vuoksi otimmekin todella innoissamme testiin 100% luonnolliset ja ihoystävälliset Eco by Sonya itseruskettavat. Ja ihastuimme niihin! Valikoimastamme löytyy nyt monta huippulaadukasta itseruskettavaa, sekä asteittain ruskettavia versioita että nopeasti syvempää rusketusta antavia tuotteita:

   Edellytyksenä tuotteiden testaamiselle oli tietenkin tuotteiden ehdotus turvallisuus ja luonnollisuus. Käytössä tuotteet kuitenkin myös lunastivat lupauksensa tahmaamattomuudesta ja sotkemattomuudesta. Niiden antama päivetys on kauniin luonnollinen. Etenkin kasvoilla asteittainen ruskettuminen on suuri plussa, jotta voi hyvin säädellä rusketuksen tasoa.

  Eco by Sonya Before and After

  Voidemainen Eco by Sonya itseruskettava sopii myös kasvoille vartalon lisäksi ja on omiaan mikäli haluaa (tai tarvitsee) nopeita tuloksia. Näitä itseruskettavia voi levittää iholle aamulla tai yötä vasten. Tuotteiden vaikutus näkyy noin 8 tunnin jälkeen, jonka vuoksi illalla käyttäminen tuntui meistä hyvältä. On hyvä kuoria iho ennen itseruskettavan käyttöä, mieluiten jo edellisenä päivänä.

  Tässä muutamia hyviä vartalokuorintoja:

  Eco by Sonya tuotteiden tarina alkoi, kun australialaisen Sonya Driverin sisko sairastui melanoomaan vain 30-vuotiaana. Kaunis rusketus on Australiassa naisille keskeinen kauneusseikka, josta Driverin siskoksetkin halusivat pitää kiinni.Markkinoiden itseruskettavavalikoimaan pettyneenä Sonya päätyi käyttämään tuhansia tunteja turvallisen ja luonnollisen vaihtoehdon kehittämiseen.

  Eco by Sonya teki historiaa saadessaan ensimmäisenä itseruskettavana ihonhoitosarjana Australian Organic Food Chain luomusertifikaatin. Australiassa sarja on luonnollisten itseruskettavien numero 1. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja valikoimamme tuotteet ovat myös vegaaneja.

  Lue myös:

  Hyvä paha aurinko - opas fiksumpaan auringonottoon

  Tee se itse: Vartalokuorinta

  Kirjoittaja:
  Veera Brückler

  Ihonhoidon asiantuntija, TwistBen perustaja ja toimitusjohtaja


  Lisää kirjoituksia: TwistBe Blogi

  Paras kasvonaamio? Asiatuntijan vinkit ihon eri tarpeisiin
  Kasvonaamio - Asiantuntijan vinkit ihon...

  28. 10. 2020

  Naamiot ovat erinomaisia täydentäviä tuotteita ihonhoitoon vuodenaikojen vaihdellessa aivan kaikille.

  Kokosimme tähän blogipostaukseen ihonhoidon asiantuntijoidemme toimivimmat kasvonaami...

  Lue lisää
  Ihana iho -messut toivat piristystä poikkeusaikaan
  Ihana iho -messut toivat piristystä poi...

  22. 10. 2020

  I love me -messujen siirryttyä tältä syksyltä ensi vuoteen päätimme järjestää TwistBellä omat messut poikkeusajan keskelle piristystä tuomaan: näin syntyi Ihana iho -hemmottelumessut!

  Täs...

  Lue lisää
  Ihana iho hemmottelumessut 2020
  Ihana iho hemmottelumessut 2020

  12. 10. 2020

  I love me -messut siirtyivät syksyyn 2021, mutta me TwistBellä päätimme järjestää oman messutapahtuman niiden tilalle: Ihana iho -hemmottelumessut.

  Katso tästä koko ohjelma sekä verkkokau...

  Lue lisää

  Liity postituslistalle

  Suomi