Uutuus: Eco by Sonya itseruskettavat

30. 03. 2017

Uutuus: Eco by Sonya itseruskettavat

Moni haaveilee kauniisti päivettyneestä ihosta ympäri vuoden, mutta Suomen olosuhteissa se on luonnollisin keinoin ollut käytännössä mahdotonta. Ei myöskään ole iholle hyväksi olla jatkuvan auringonoton kohteena.

Tämän vuoksi otimmekin todella innoissamme testiin 100% luonnolliset ja ihoystävälliset Eco by Sonya itseruskettavat. Ja ihastuimme niihin! Valikoimastamme löytyy nyt monta huippulaadukasta itseruskettavaa, sekä asteittain ruskettavia versioita että nopeasti syvempää rusketusta antavia tuotteita:

   Edellytyksenä tuotteiden testaamiselle oli tietenkin tuotteiden ehdotus turvallisuus ja luonnollisuus. Käytössä tuotteet kuitenkin myös lunastivat lupauksensa tahmaamattomuudesta ja sotkemattomuudesta. Niiden antama päivetys on kauniin luonnollinen. Etenkin kasvoilla asteittainen ruskettuminen on suuri plussa, jotta voi hyvin säädellä rusketuksen tasoa.

  Eco by Sonya Before and After

  Voidemainen Eco by Sonya itseruskettava sopii myös kasvoille vartalon lisäksi ja on omiaan mikäli haluaa (tai tarvitsee) nopeita tuloksia. Näitä itseruskettavia voi levittää iholle aamulla tai yötä vasten. Tuotteiden vaikutus näkyy noin 8 tunnin jälkeen, jonka vuoksi illalla käyttäminen tuntui meistä hyvältä. On hyvä kuoria iho ennen itseruskettavan käyttöä, mieluiten jo edellisenä päivänä.

  Tässä muutamia hyviä vartalokuorintoja:

  Eco by Sonya tuotteiden tarina alkoi, kun australialaisen Sonya Driverin sisko sairastui melanoomaan vain 30-vuotiaana. Kaunis rusketus on Australiassa naisille keskeinen kauneusseikka, josta Driverin siskoksetkin halusivat pitää kiinni.Markkinoiden itseruskettavavalikoimaan pettyneenä Sonya päätyi käyttämään tuhansia tunteja turvallisen ja luonnollisen vaihtoehdon kehittämiseen.

  Eco by Sonya teki historiaa saadessaan ensimmäisenä itseruskettavana ihonhoitosarjana Australian Organic Food Chain luomusertifikaatin. Australiassa sarja on luonnollisten itseruskettavien numero 1. Tuotteita ei ole testattu eläimillä ja valikoimamme tuotteet ovat myös vegaaneja.

  Kirjoita kommentti

  Kommentit hyväksytään ennen julkaisua.

  Lisää kirjoituksia: TwistBe Blogi

  Neurosonic hoito - keino parantaa palautumista, unen laatua ja omaa hyvinvointia
  Neurosonic hoito - keino parantaa palau...

  17. 07. 2020

  Suomalaisesta Neurosonic innovaatiosta saa apua unen laadun parantamiseen, rauhoittumiseen, palautumiseen sekä akuutteihin pää- ja lihassärkyihin!

  Tervetuloa kokeilemaan TwistBen hoitolal...

  Lue lisää
  7 tapaa vähentää selluliittia
  7 tapaa vähentää selluliittia

  15. 07. 2020

  Selluliitti ei lähde muutamassa viikossa; tilanteen paranemiseen voidaan tarvita jopa vuosia.

  Älä kuitenkaan lannistu, sillä kun hyviä asioita ja toimintamalleja lisää arkeen pikkuhiljaa,...

  Lue lisää
  Meikki ja aurinkosuojat
  Meikki ja aurinkosuojat

  08. 07. 2020

  Meiltä kysytään varsinkin kesäaikaan paljon sitä, miten parhaiten yhdistää meikki ja aurinkosuojatuotteet.

  Valikoimissamme näitä on monia, ja joissa erityisen...

  Lue lisää

  Liity postituslistalle

  Suomi