0

Ostoskorisi on tyhjä

Vieraana Beauty Snacks podcastissa

Vieraana Beauty Snacks podcastissa

Meillä oli ilo ja kunnia olla Eevis Liedeksen Beauty Snacks podcastissä vieraana. Podcastissä keskustelimme ihonhoidosta, kosmetiikka alan markkinoinnista, alan epäkohdista sekä muun muassa tuotteista, jotka ovat suosikkejamme.

Kuuntele podcast Spotifyssa tai täällä.

Veeran TOP 3 Beauty Snacksit

Marjat miten ja miksi? "Marjoja syödään kotonani päivittäin smoothien seassa tai Arctic Power Berries marjajauheita jogurtin päällä. Ne ovat huippuhyvä keino saada myös lapset syömään terveellistä ruokaa."

Mansikan ja vadelman sisältämä biotiini parantaa ihon, hiusten ja kynsien kuntoa

  • Mustaherukalla sekä karpalolla on anti-aging vaikutuksia ja myös ne parantavat ihon kuntoa
  • Mustikat sisältävät A, C, E ja K vitamiinia, jotka kaikki vaikuttavat ihomme hyvinvointiin. Ihosi tarvitsee myös sinkkiä, kuparia, kaliumia, magnesiumia sekä mangaania ja mustikoista saat myös näitä ravintoaineita

Levät miten ja miksi? "Nyt kylmillä ilmoilla rakastan syödä sosekeittoja. Spirulina rouske sopii täydellisesti ripoteltuna niiden päälle tuomaan lisämakua". Merilevien hämmästyttävä ravintoainepitoisuus ja kyky sitoa nestettä ovat tehneet niistä arvokkaita kosmetiikan raaka-aineita, mutta iho hyötyy merilevistä myös sisäisesti.

Merilevät sisältävät yli 30:a eri mineraalia ja vitamiinia luonnollisessa muodossa. Usealla näistä on myös antioksidanttisia eli ihon ennenaikaista vanhenemista ehkäiseviä, vaikutuksia. Jos rautavarastosi ovat niukat ja ihosi kalpea, voit auttaa raudan imeytymistä ottamalla merilevälisää!

Lue lisää levistä kauneusruokana.

Omenaviinietikka, miten ja miksi? Etikkahapolla on tutkitusti verensokeria tasoittava ja insuliinintuotantoa hillitsevä vaikutus. Pitkään jatkuneena korkea verensokeri aiheuttaa ihosolujen sokeroitumista, jolloin ne menettävät elastisuutensa ja altistavat ihon ennenaikaiselle vanhenemiselle.

Lue lisää omenaviinietikasta.

Katin TOP 3 Beauty Snacksit

Vihermehu tai -jauhe, miten ja miksi? "Nautin joka aamu viherjuoman, jonka teen vedestä ja Puhdistamon viherjauheesta tai Terranovan Life Drinkistä.

Vihermehu on mitä parhain tapa tarjota keholle sen tarvitsemia tärkeitä ravinteita helposti ja tehokkaasti. Se tukee myös kehon puhdistustoimintoja, jolloin iho pysyy puhtaampana ja kirkkaampana.

Elektrolyyttijauhe, miten ja miksi? "Ihoni ja kehoni kaipaavat todella paljon kosteutusta. Etenkin sisäinen kosteuden puute näkyy heti ihollani. Käytän Puhdistamon elektrolyyttijauhetta 2-4 kertaa päivässä ja huomaan sen vaikutukset ihollani selvästi."

Elektrolyytit ovat mineraaleja ja hivenaineita, jotka edistävät ihon ja koko kehon nestetasapainon ylläpitämistä. Ne osallistuvat lukuisiin kehossa tapahtuviin prosesseihin; lihassolujen supistumiseen, pH -tasapanon sääntelyyn, hiusten, kynsien ja ihosolujen rakentumiseen.

Parapähkinät, miten ja miksi?" Syön aina iltaisin 2-3 parapähkinää."

Parapähkinät sisältävät runsaasti esimerkiksi seleeniä, joka mm ylläpitää ihon, hiuksien ja silmien terveyttä. Antioksidanttina se myös neutralisoi vapaita radikaaleja ja näin ehkäisee ennenaikaista vanhenemista kuten ryppyjen syntymistä. Lisäksi seleenillä on tulehdusta lievittäviä ominaisuuksia, mistä on hyötyä tulehduksellisten iho-ongelmien hoidossa.

Veeran TOP 3 Kosmetiikkatuotteet

Veeralla on herkkä, atooppinen couperosaiho - posket punottavat helposti ja uudet kosmetiikkakokeilut ärsyttävät ihoa.

Tässä näet Veeran top 3 tämän hetken suosituinta tuotetta. Voit tsekata Veeran koko ihonhoitorutiinin blogipostauksesta "Miten ihonhoidon asiantuntija hoitaa omaa herkästi reagoivaa couperosaihoa?".

1. Flow kosmetiikan ruusuvesi

Tämä asiakkaidemmekin kestosuosikki kosteuttaa ihoa, rauhoittaa punoitusta ja on monen herkkä&kuivaihoisen vakiotuote.

2. Esse sensitive ja probiootti seerumit

Molemmat nämä Essen seerumit ovat vedetömiä tuotteita, jotka rauhoittavat ja ravitsevat ihoa. Molemmat Essen seerumit sisältävät yli miljardi elävää probioottia millilitraa kohti eli tarkoittaen 50 miljoonaa probioottia yhdessä pisarassa.

Essen Sensitive seerumi on uniikki tuote, joka on suunniteltu vahvistamaan ja rauhoittamaan ylireagoivaa ja yliherkkää ihoa.

Esse Probioottiseerumi puolestaan vahvistaa ihoa, hidastaa sen ikääntymisprosessia sekä on tehokas apu stressaantuneelle iholle. Tämä on siis jokaisen yrittäjän, äidin ja kiireisen ihmisen must-have tuote :D Esse Probioottiseerumi on myös ainutlaatuinen tuote epätasapainossa olevan ihon hoitoon.

3. Neal's Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm

Riittoisa tuote, joka toimii kosteuttavana naamiona, yövoiteena, todella kuivan ihon päivävoiteena sekä naamiona suojaamassa herkästi punoittavaa ihoa saunan lämmöltä!

Katin TOP 3 Kosmetiikkatuotteet

Katilla on helposti tukkeutuva sekaiho ja tässä ovat hänen tämän hetken top 3 suosikkituotetta.

1. BYBI Mega Mist

Tällä supersuositulla tehokosteuttavalla kasvovedellä on yli 70 ylistävää arviota verkkokaupassamme. Tuote kuuluu myös meikkaaja Miia Johanssonin suosikkeihin <3

2. Flow Cosmetics Detox Mask

Rauhoittava ja syväpuhdistava kasvonaamio, joka on täydellinen epäpuhtaalle sekaiholle viikottaiseen käyttöön.

3. Apeiron Jojoba teepuuöljy

Tämä huikea tuote tulisi löytyä jokaisen naisen kylppärin kaapista. Apeiron jojoba-teepuuöljyllä on jo yli 240 ylistävää arvostelua. Tätä ilman ei voi enää elää sen jälkeen kun sen on löytänyt :D Toimii finneihin kasvoille ja koko vartalolle sekä tulehtuneiden karvatuppien hoitoon. Voi käyttää paikallishoitona tai myös koko kasvoille.

Molempien Veeran ja Katin BONUS-suosikki on Flow kosmetiikan Hyaluronihappo-Probiootti seerumi.

Tämän seerumin sisältämät probiootit ylläpitävät muun muassa hyvänlaatuista bakteeritasapainoa iholla, joka edesauttaa merkittävästi ihon hyvää kuntoa. Probiotit auttavat lisäksi kehoa torjumaan haitallisten mikrobien vaikutuksia: Iho pysyy helpommin kirkkaana ja kuulaana eikä finnejä esiinny iholla niin helposti.

Kati Partanen
Kati Partanen

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista