Akne hoitotuottet

Akne

Akne on krooninen, tulehduksellinen iho-ongelma, jonka hoitotuotteita valitessa on tärkeää ymmärtää ihon toimintaa ja tarpeita.

Akne kumpuaa usein kehon sisäisistä epätasapainotiloista kuten hormonitoiminnan tai suolistobakteerien epätasapainosta. Aknelle voikin altistua kuka tahansa ja sitä voi esiintyä eri ikäisillä.

Etenkin murrosiässä lisääntynyt sukupuolihormonien tuotanto saattaa aiheuttaa talin liikatuotantoa. Tämä voi tukkia talirauhasen tai hiustupen ja aiheuttaa aknea.

Hormonaalinen aikuisiän akne puhkeaa tyypillisimmin hormonaalisten muutosten kuten hormonaalisen ehkäisyn käytön, raskauden, imetyksen tai liiallisen arjen kuormittavuuden seurauksena.

Aknen hoito

Aknen syntyyn voivat vaikuttaa myös vääränlaiset ihonhoitotottumukset. Hoidossa onkin tärkeää vahvistaa ihon omia suojamekanismeja ja tukea terveen mikrobiomin hyvinvointia iholla, mikä tarkoittaa liian pesevien ja hankaavien tuotteiden välttämistä.

Aivan liian moni kyseisen iho-ongelman kanssa kamppaileva sortuu käyttämään hoitotuotteita, jotka heikentävät ihon omia luontaisia mekanismeja ja näin joko pahentaa akneihon tilannetta tai koukuttaa ihon kosmetiikan antaman keinotekoisen suojan kierteeseen.

Selaamalla sivua alaspäin löydät ihonhoidon asiantuntijoidemme Veeran ja Katin valitsemat aknen hoidon täsmätuotteet, sekä vinkkejä niiden käyttöön.

Säästä ostamalla tuotesetti aknen hoitoon

Osta kerralla vähintään 4 akneihon hoitotuotetta, saat 10% alennuksen syöttämällä kassalla koodin: Akne