0

Ostoskorisi on tyhjä

Iho jota rakastat

Kokonaisvaltainen ihonhoidon opas nyt myynnissä!

Tuntuuko sinusta, että kosmetiikkamaailma on kuin viidakko, jonne olet eksynyt korkkarit jalassa ilman karttaa ja machete-veistä? Oletko törmännyt tilanteeseen, jossa joudut miettimään, tekeekö sinulle markkinoitu tuote sitä mitä lupaa? Etkö saa iho-ongelmiisi helpotusta, vaikka kaappi on täynnä erilaisia purnukoita?

Kirjoitimme tämän kirjan oppaaksesi kosmetiikkaviidakon läpi seikkailemiseen.

Kirjan luettuasi tiedät, että ihonhoidon ei tarvitse olla uusimpien ihmetuotteiden metsästämistä, monimutkaisia ja aikaa vieviä kymmenen kohdan ihonhoitorutiineja tai jatkuvaa taistelua iho-oireita vastaan.

Tämä kirja on sinulle, joka haluat tehdä parempia valintoja oman ihosi, kehosi, kukkarosi ja ympäristön kannalta. Saat asiantuntijoiden toimivat vinkit pitkäjänteiseen, helppoon ja johdonmukaiseen ihonhoitoon. Opit myös hoitamaan iho-ongelmien juurisyyt oireiden laastaroinnin sijaan.

Kirjaan on koottu yksinkertaisia ja käytännönläheisiä vinkkejä, joilla mullistat sen miltä ihosi tuntuu ja näyttää. Autamme sinua ostamaan kosmetiikkaa fiksummin sekä hoitamaan ihoasi paremmin ja kokonaisvaltaisemmin.

Kirja on inspiroiva ja perinpohjainen. Kaikesta aistii, miten suuri tietomäärä kirjan sivujen taakse kätkeytyy, taustatyöt on huolellisesti tehty ja väitteille on olemassa asianmukainen lähde kirjallisuudessa. - Minna

Kirjan kirjoittajat

Iho jota rakastat -kirjan kirjoittajat Veera Brückler, Kati Partanen, Annina Francioso ja ovat ihonhoitoa mullistavan Twistben ja Uusi alku ihollesi -verkkovalmennuksen perustajia ja kokonaisvaltaisen ihonhoidon pioneereja. Poikkitieteellisen taustansa ja käytännön asiakastyön ansiosta he ovat oivaltaneet ihonhoidosta paljon sellaista mitä et lehdistä, blogeista tai kosmetiikkamyymälöistä löydä.

Veera, Annina ja Kati ovat myös kiireisiä äitejä ja yrittäjiä, jotka ymmärtävät, millaista on elää haastavan arjen keskellä sekä murehtia omasta hyvinvoinnistaan ja erityisesti ihonsa kunnosta. Heillä on aito halu auttaa ihmisiä saamaan tuloksia ihonsa hoidossa.

Iho jota rakastat -kirja opastaa sinulle kädestä pitäen Twistben ihonhoitometodin, joka on avain pitkäkestoisiin tuloksiin ihonhoidossa.

Oletko valmis mullistamaan ihonhoitosi?

Olemme huomanneet Twistbellä käytännön asiakastyötä tehdessämme ihmisten kysyvän neuvoa samoihin asioihin ja kamppailevan hyvin samankaltaisten ongelmien kanssa – usein saamatta apua. Puoleemme käännytään usein siinä vaiheessa, kun mikään muu ei ole auttanut.

Tämä sai meidät ajattelemaan, että kuluttajat todellakin tarvitsevat tietoa, jonka perusteella he ymmärtäisivät paremmin oman ihonsa hoitoa ja oppisivat tekemään tietoisempia valintoja käyttämiensä kosmetiikkatuotteiden suhteen sekä miettimään omaa ihonhoitoaan pintaa syvemmälle.

Ihonhoitofilosofiamme perustuu ihon biologian, kosmetiikan raaka-aineiden, ravitsemuksen sekä ihmisen mieli-keho yhteyden tuntemukseen ja olemme onnistuneet auttamaan tuhansia ihmisiä saamaan vihdoin tuloksia ihonsa hoidossa.

Iho jota rakastat -kirjassa käydään läpi:

  • Mikä kosmetiikassa ja ihonhoidossa usein mättää
  • Mitä sinun kannattaisi ihostasi tietää
  • Mitä sinun olisi aina pitänyt tietää kosmetiikasta
  • Miksi ihonhoito on ihanan pinnallinen syy kiinnostua omasta hyvinvoinnista
  • Miten nautit ihostasi Twistben neljän stepin ihonhoitometodin avulla
  • Miten hoitaa ihoa oikeaoppisesti kosmetiikalla
  • Millainen ruokavalio tukee ihon kuntoa
  • Mistä iho-oireet tavallisimmin johtuvat