0

Ostoskorisi on tyhjä

Kuivarasvainen iho

Kuivarasvainen iho

Kuivarasvainen iho on paksuhko ja ihohuokoset ovat erottuvia. Kuivuus ilmenee kuivarasvaisella iholla tyypillisesti kiristelynä, mutta mahdollisesti myös hilseilynä.

Iho on muuten hyvin samantyylinen kuin sekaiho, mutta rasvoittuu enemmän päivän mittaan. Siinä esiintyy myös herkemmin tukkeumaa sekä epäpuhtauksia.

Miten hoitaa kuivarasvaista ihoa?

Kuivarasvaisen ihon kuivuuteen vaikuttaa merkittävästi kehon nestetasapaino. Se tarvitsee siis runsaasti myös sisäistä kosteutusta sekä oikein valitut tuotteet, jotka eivät aiheuta ihohuokosten tukkeumaa ja epäpuhtauksia.

Tärkeää kuivarasvaisen ihon hoidossa on rauhoittaa ja puhdistaa tulehtuneita kohtia, tasapainottaa talin tuotantoa sekä kosteuttaa ihoa, jotta se ei tunnu kuivalta ja finnien määrää saadaan tällä tavalla kontrolloitua.

Selaamalla sivua alaspäin löydät ihonhoidon asiantuntijoidemme Veeran ja Katin valitsemat kuivarasvaisen ihon hoidon täsmätuotteet, sekä vinkkejä niiden käyttöön.

Jos tarvitset apua tuotteiden valinnassa ja maksaläiskien hoidossa, kysy rohkeasti ihonhoidon asiantuntijoiltamme verkkokaupan chatin kautta, tai tule pistäytymään myymälällemme.

Verkkokauppamme on 100% suomalainen 🇫🇮 ja saat meiltä tuotteet kuivarasvaisen ihon hoitoon nopeasti postissa 1-3 päivässä tai heti noutamalla ne myymälältämme.