0

Ostoskorisi on tyhjä

Rasvoittuva eli rasvainen iho

Rasvoittuva iho

Rasvoittuva iho kiiltää herkästi päivän mittaan, toisilla jo heti aamun tunneilla. Saatat yllättyä kun kerromme, että rasvoittuvan ihon taustalla voi kuitenkin olla ihon kosteuden puute!

Rasvaiselle iholle tyypillistä on myös se, että ihohuokoset saattavat näyttää suuremmilta kuin muilla ihotyypeillä. Ihon rasvoittuminen johtuu runsaasta talintuotannosta ja väärin hoidettuna iholle saattaa tulla myös epäpuhtauksia.

Rasvoittuvan ihon hoito

Ihotyypin hoidossa on oleellista hillitä ja tasapainottaa talin tuotantoa, ennaltaehkäistä finnien syntymistä ja kosteuttaa ihoa riittävästi.

Aivan kuten kuivan ihon oireet syntyvät helposti liian voimakkaista ihonpuhdistustottumuksista sekä puutteellisen ja oikealaatuisen kosteutuksen puutteesta, myös rasvaisuuteen taipuva iho oireilee herkästi samoista syistä. Rasvoittuva iho oireilee monesti myös liiallisen pesun ja puutteellisen kosteutuksen seurauksena.

Selaamalla sivua alaspäin löydät ihonhoidon asiantuntijoidemme Veeran ja Katin valitsemat rasvoittuvan ihon täsmätuotteet, sekä vinkkejä niiden käyttöön.

Jos tarvitset apua tuotteiden valinnassa ja maksaläiskien hoidossa, kysy rohkeasti ihonhoidon asiantuntijoiltamme verkkokaupan chatin kautta, tai tule pistäytymään myymälällemme.

Verkkokauppamme on 100% suomalainen 🇫🇮 ja saat meiltä tuotteet rasvoittuvan iho hoitoon nopeasti postissa 1-3 päivässä tai heti noutamalla ne myymälältämme.