5 oikeasti kivaa detoxia iholle ja keholle, osa 3/5

14. 01. 2018

5 oikeasti kivaa detoxia iholle ja keholle, osa 3/5

Facebook -kyselymme vastaajista 70% kaipasi näin alkuvuodesta jonkinlaista detoxia keventämään ja puhdistamaan oloa ja ihoa. Niinpä kokosimme teille 5 vinkkiä oikeasti kivaan ja hyvää tekevään detoxiin, joita on helppo kokeilla omassa arjessa. Tässä kolmas! Vaikutukset näet ja tunnet ihollasi samantien.


3/5 Puhdistava naamio 1-2 krt viikossa


Iho voi näyttää samealta ja ihohuokoset suurilta sekä ihonhoidollisista että elintapoihin liittyvistä seikoista. Nopea keino kirkastaa ilmettä ja saada iho raikkaan näköiseksi on syväpuhdistava naamio. Kuuriluontoisesti puhdistavan naamion voi tehdä parikin kertaa viikossa, säännöllisessä käytössä kerran viikossa on riittävästi.

Syväpuhdistavat aktiivihiilinaamiot

Yksi syväpuhdistukseen soveltuvista huippuraaka-aineista on aktiivihiili. Sillä on kyky vetää puoleensa epäpuhtauksia ihohuokosista ja sen vuoksi voit nähdä eron ihollasi jo yhden käyttökerran jälkeen. Säännöllisesti (kerran viikossa) käytettynä aktiivihiilinaamio pitää ihohuokoset puhtaina ja olemattoman pienen näköisinä.

Tässä ei kuitenkaan ole vielä kaikki! Valikoimamme aktiivihiili naamiot: BYBI Beautyn Detox Dust ja Olivia Kleinin Detox Masque sisältävät molemmat myös ihoa kevyesti kuorivia ja siten ihon uudistumista stimuloivia hedelmähappoja/-entsyymejä. Sen ansiosta ne todella kirkastavat ilmettä.

Olivia Klein Detox Masque on kevyt, käyttövalmis naamio, joka sisältää aktiivihiilen ja granaattiomenan hedelmähappojen lisäksi myös mm. hyaluronihappoa ja panthenolia ihoa kosteuttamaan ja pehmentämään.

BYBI Beauty Detox Dust on jauhemainen naamio, jonka voi sekoittaa joko veteen tai mihin vain ihoasi tehokkaammin hoitavaan pohjaan, kuten suosikkiöljyysi tai vaikkapa jogurttiin tai hunajaan. Yksi loistava vaihtoehto on myös valikoimamme bestseller hoitoöljy epäpuhtauksille; Apeironin jojoba-teepuuöljy! Detox Dustissa aktiivihiileen yhdistyy puhdistava kaoliinisavi sekä papaijan entsyymit. Lisäksi Detox Dustissa on hyvin vitamiinirikkaita ja ihoa hoitavia ginseng -juurta ja lootusta. Detox Dust on jauhemaisen koostumuksensa vuoksi luonnollisesti säilöntäaineeton ja todella riittoisa. 


Puhdistavat savinaamiot

Myös savia, kuten Detox Dustissa kaoliinisavea, käytetään paljon puhdistavissa naamiossa ja ne ovatkin siihen erinomaisia.

Nourish Londonin Kale entsyymikuorinta ja -puhdistus on on hauska ja aktiivihiilinaamioista melkoisesti poikkeava tuote jopa päivittäiseen käyttöön. Kaoliinin ja granaattiomenan entsyymien sekä monien muiden ihoa hoitavien raaka-aineiden lisäksi tämän kuorinnan erikoisraaka-aine on lehtikaali. Lehtikaali sisältää ihoa suojaavia ja hoitavia vitamiineja sekä mineraaleja. Se rauhoittaa ihoa ja tukee ihon sisäistä puhdistautumista.

Myös kotimainen Käsämän puhdistava savinaamioon loistava detoxnaamio ja ihastuttaa ainoastaan viiden raaka-aineen koostumuksellaan. Se saa tehonsa kotimaisista raaka-aineista: Karjalan laadukas savi sekä tyrnin ja karpalon uutteet.

Lue myös:

5 oikeasti kivaa detoxia iholle ja keholle, osa 1/5

5 oikeasti kivaa detoxia iholle ja keholle, osa 2/5

5 oikeasti kivaa detoxia iholle ja keholle, osa 4/5

5 oikeasti kivaa detoxia iholle ja keholle, osa 5/5

Kirjoittaja:
Kati Partanen

Ihonhoidon asiantuntija, TwistBen perustaja ja markkinointijohtaja


Lisää kirjoituksia: TwistBe Blogi

Paras kasvonaamio? Asiatuntijan vinkit ihon eri tarpeisiin
Kasvonaamio - Asiantuntijan vinkit ihon...

28. 10. 2020

Naamiot ovat erinomaisia täydentäviä tuotteita ihonhoitoon vuodenaikojen vaihdellessa aivan kaikille.

Kokosimme tähän blogipostaukseen ihonhoidon asiantuntijoidemme toimivimmat kasvonaami...

Lue lisää
Ihana iho -messut toivat piristystä poikkeusaikaan
Ihana iho -messut toivat piristystä poi...

22. 10. 2020

I love me -messujen siirryttyä tältä syksyltä ensi vuoteen päätimme järjestää TwistBellä omat messut poikkeusajan keskelle piristystä tuomaan: näin syntyi Ihana iho -hemmottelumessut!

Täs...

Lue lisää
Ihana iho hemmottelumessut 2020
Ihana iho hemmottelumessut 2020

12. 10. 2020

I love me -messut siirtyivät syksyyn 2021, mutta me TwistBellä päätimme järjestää oman messutapahtuman niiden tilalle: Ihana iho -hemmottelumessut.

Katso tästä koko ohjelma sekä verkkokau...

Lue lisää

Liity postituslistalle

Suomi