5 oikeasti kivaa detoxia iholle ja keholle, osa 3/5

5 oikeasti kivaa detoxia iholle ja keholle, osa 3/5

Facebook -kyselymme vastaajista 70% kaipasi näin alkuvuodesta jonkinlaista detoxia keventämään ja puhdistamaan oloa ja ihoa. Niinpä kokosimme teille 5 vinkkiä oikeasti kivaan ja hyvää tekevään detoxiin, joita on helppo kokeilla omassa arjessa. Tässä kolmas! Vaikutukset näet ja tunnet ihollasi samantien.


3/5 Puhdistava naamio 1-2 krt viikossa


Iho voi näyttää samealta ja ihohuokoset suurilta sekä ihonhoidollisista että elintapoihin liittyvistä seikoista. Nopea keino kirkastaa ilmettä ja saada iho raikkaan näköiseksi on syväpuhdistava naamio. Kuuriluontoisesti syväpuhdistavan naamion voi tehdä parikin kertaa viikossa, säännöllisessä käytössä kerran viikossa on riittävästi.

Syväpuhdistavat aktiivihiilinaamiot

Yksi syväpuhdistukseen soveltuvista huippuraaka-aineista on aktiivihiili. Sillä on kyky vetää puoleensa epäpuhtauksia ihohuokosista ja sen vuoksi voit nähdä eron ihollasi jo yhden käyttökerran jälkeen. Säännöllisesti (kerran viikossa) käytettynä aktiivihiilinaamio pitää ihohuokoset puhtaina ja olemattoman pienen näköisinä.

Tässä ei kuitenkaan ole vielä kaikki! Olivia Kleinin Detox Masque sisältävää aktiivihiilen lisäksi myös ihoa kevyesti kuorivia ja siten ihon uudistumista stimuloivia hedelmähappoja/-entsyymejä. Sen ansiosta se todella kirkastaa ilmettä.

Olivia Klein Detox Masque on kevyt, käyttövalmis naamio, joka sisältää aktiivihiilen ja granaattiomenan hedelmähappojen lisäksi myös mm. hyaluronihappoa ja panthenolia ihoa kosteuttamaan ja pehmentämään.


Puhdistavat savinaamiot

Myös erilaisia savia käytetään paljon puhdistavissa naamiossa ja ne ovatkin siihen erinomaisia.

Antipodes Halo Mud Mask on erityisen tehokkaasti ihoa syväpuhdistava ja kirkastava savinaamio. Se poistaa iholta tehokkaasti ylimääräistä talia ja epäpuhtauksia. Samalla se kirkastaa ja kosteuttaa ihoa tehden siitä raikkaan, tasaisen ja hyvinvoivan näköisen.

Erityisen herkälle iholle suosittelemme by mukk White Clay syväpuhdistavaa naamiota, joka ei kuivu iholle. Se rauhoittaa, tasapainottaa ja kosteuttaa ihoa syväpuhdistuksen ohella. Loistava valinta reaktiiviselle ja haastavalle iholle.

Katso kaikki ihonhoidon asiantuntijoiden suosittelemat savinaamiot täältä.

Kati Partanen
Kati Partanen

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista