Aikuisiän akne - Näin Hanna sai tuloksia oman ihonsa hoidossa!

Aikuisiän akne - tarina miten pääsin eroon aknesta

Pähkäiletkö aikuisiän aknen hoidon kanssa? Jos vastasit kyllä, lue tämä blogi Hannan tarinasta ja siitä kuinka hän sai ihonsa kuntoon.

Ensimmäinen kuva on 1,5 vuoden takaa, jolloin Hannalla oli takanaan kaksi raskautta ja pidempään jatkuneet katkonaiset yöunet ja huono palautuminen. Pahimmillaan ihon kunto vaikutti jopa Hannan mielialaan. Twistben ihonhoitometodin ohjeita noudattamalla eli oikeilla ihonhoitotuotteilla ja kiinnittämällä huomiota uneen sekä palautumiseen, ihon kunto alkoi parantua ilman lääkekuureja. Kuvien välillä on vain neljä kuukautta.

Ensimmäinen askel kohti muutosta aikuisiän aknen hoidossa

Hanna oli ollut jo pidempään Twistben asiakas ja hän ymmärsi, että aikuisiän aknen juurisyyt tulevat sisältäpäin. Twistben ravintoterapeutti Annina kartoitti Hannan tilanteen ja antoi ohjeet, joita hän lähti noudattamaan.

Puhdas, ravintorikas ja tulehdusta ehkäisevä ruokavalio vaikutti suoliston hyvinvointiin ja sitä kautta ihon kuntoon – tämä oli ensimmäinen askel kohti hyvinvoivaa ihoa.

Jos olet kiinnostunut lukemaan lisää aknen juurisyistä, suosittelemme lukemaan artikkelimme Akne - kaikki mitä sinun tulisi tietää.

Haluaisitko tietää olisiko sinun hyvä tehdä ruokavaliomuutoksia tukeaksesi aikuisiän aknen hoitoa, mutta et jaksa itse tehdä perehtymistyötä? Tutustu ravintoneuvojamme Iho-ongelmien hoito sisäisesti-palveluun, jossa kartoitetaan sinun lähtötilanne ja saat omaan tilanteesesi sopivat ohjeet!

Ruokavalio

Kärsitkö iho-ongelmista, mutta et ole saanut haluamiasi tuloksia sen hoidossa?

Tutustu ravintoterapeuttimme Anninan luomaan iho-ongelmien hoitoon keskittyvään ruokavalio-oppaaseen, joka sisältää 21 iho-ongelmiin auttavaa reseptiä!

Twistben opeilla aikuisiän aknen hoito kuntoon

Seuraavaksi Hanna päivitti ihonhoitotuotteet Twistbeltä ihotyyppianalyysissä saamiensa suositusten mukaan ja kävi niiden tueksi myös kosmetologilla, joka ymmärsi kokonaisvaltaisen ihonhoidon päälle.

‘’Kannustan kaikkia iho-ongelmien kanssa kamppailevia hakemaan rohkeasti apua, sitä on saatavilla ❤️’’

Hannan ihon kunto alkoi pikku hiljaa parantua ja huomattava edistys tapahtui, kun hän otti käyttöön Laponie Clarifying Treatmentin, jota hän käytti kuuriluontoisesti kunnes ihon tulehdus alkoi rauhoittua.

Näillä tuotteilla tulokset aikuisiän aknen hoidossa saavutettiin

Hannan vakiotuotteiksi aikuisiän aknen hoitoon ovat valikoituneet monet twistbelievereidenkin rakastamat suosikit:

Apeiron puhdistusmaito width=

Hellävarainen puhdistusmaito

Apeironin hellävarainen puhdistusmaito on ainutlaatuinen ihon puhdistustuote, joka puhdistaa ihon lempeästi, mutta tehokkaasti aiheuttamatta lainkaan ihoärsytystä. Jättää ihon raikkaan puhtaaksi ja miellyttävän tuntuiseksi. Toimii erinomaisesti aivan kaikille ihotyypeille!

Olivia Klein Hydra Toner kasvovesi width=

Twistbe valikoiman bestseller kasvovesi

Olivia Klein Hydra Spray Toner on ihoa monipuolisesti hoitava kasvovesi, joka sisältää laadukkaita raaka-aineita, kuten iholle kosteutta sitovaa glyseriiniä, rauhoittavaa aloe veraa ja ruusuvettä sekä ihoa tasapainottavia taikapähkinää ja valkopajun kuoriuutetta. Tuloksena on kosteutettu ja tasapainoinen iho. Ihanteellinen sekaiholle tai epäpuhtauksiin taipuvalle iholle.

Flow Cosmetics Hyaluronihappo probiootti seerumi width=

Ihon tehokosteuttaja ja tasapainottaja

Akneiholla on tyypillistä, että ihon bakteerikanta on vinoutunut ja sitä on hoidettu liian kuivattavilla tuotteilla. Kun tulehdus on iholta saatu rauhoitettua, on kotimainen Flow Cosmetics seerumi todella hyvä tuote palauttamaan ihon tasapaino. Se sisältää mm. probiootteja, jotka tukevat ihon hyvää bakteerikantaa.

”Essen

Luotettava kasvovoide reaktiiviselle iholle

Esse Sensitive moisturiser rauhoittaa, kosteuttaa sekä auttaa ihoa palauttamaan sen luontaisen tasapainon. Monelle akneihoiselle tämä on luottovoide! Tämä on “taikaa purkissa”.

”Essen

Parantaa elastisuutta, kosteustasapainoa, hoitaa arpia ja punoitusta tasoittaen ihon sävyä

Hannalla oli Apeironin öljyn lisäksi käytössä Esse Repair Oil. Moni akneihoinen on huomannut tämän öljyn selvästi parantavan ihon kuntoa. Akneiholle saattaa helposti tulla myös arpia jos finnit kehkeytyvät oikein pahoiksi, Repair Oil hoitaa aknearpia ja auttaa nimensä mukaisesti korjaamaan ihoa.

”Apeiron

Tehokas hoitoöljy tulehdukseen ja finneihin

Apeiron jojobateepuuöljyllä on lähes 700 asiakasarvostelua 4.5 tähden keskiarvolla. Se on älyttömän tehokas ihmeoöljy finneihin ja epäpuhtauksiin, joka ei kuivata ihoa toisin kuin perinteiset epäpuhtauksiin tarkoitetut tuotteet. Lisäksi se hillitsee ihon mahdollista liikarasvoittuvuutta ja auttaa palauttamaan ihon luontaisen tasapainon. Tätä kannattaa akneihoisen käyttää joko kuuriluontoisesti tai paikallishoitona finneihin. Halutessaan tätä voi käyttää myös koko kasvoille tai muille ihoalueille, jossa on finnejä kuten selkään tai sisään kasvaneisiin karvoihin!

Mitä seuraavaksi?

  1. Oletko hukassa ihosi hoidon kanssa etkä tiedä mistä aloittaa? Tule meille ihonhoitorutiinin analyysiin, me autamme sinua! Analyysissä täytät ennakkotietolomakkeen, jonka ihonhoidon asiantuntijamme käy ajatuksella läpi. Tuloksena saat asiantuntijamme sinulle henkilökohtaisesti laatiman noin 10-15 sivuisen oman ihosi "käyttöoppaan", joka sisältää tuotesuositukset sekä tarkat ohjeet mitä tehdä aamuin illoin ihon hoidosassa. Analyysi voidaan tehdä myös etänä eli se ei vaadi paikalle tuloamyymälällemme.
  2. Haluatko apua sinulle sopivien tuotteiden valinnassa? Kysy ihonhoidon asiantuntijoiltamme sivun alareunasta löytyvän chatin kautta!
  3. Onko Twistbe sinulle uusi tuttavuus? Tiesitkö, että kanta-asiakkaanamme saat edun JOKAISEEN tilaukseen asioitpa sitten verkkokaupassa tai myymälällämme? Liity kanta-asiakkaksi tästäja katso heti mikä etu sinua odottaa!

Veera Brückler
Veera Brückler

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista