0

Ostoskorisi on tyhjä

Esse 30 Day Rewild - näin haaste toimi!

Esse 30 Day Rewild - näin haaste toimi!

Myös Twistben henkilökunta, minä Henni mukaan lukien, innostuimme lähtemään mukaan Essen 30 Day Rewild -haasteeseen, jonka aikana käytetään kuukauden ajan ainoastaan Essen Rewild -ihonhoitosettiin kuuluvaa viittä tuotetta. Nyt on aika paljastaa millaiset tulokset sain haasteen tuotteilla. 

Ennen Essen 30 Day Rewild -haastetta

Ihoni lähtötilanne oli melko huono. Iholla oli pintakuivuutta sekä punoittavia ja hieman kutisevia näppylöitä. Ihoni reagoi myös helposti tuotteisiin ja ihon pintaan muodostuu pientä tukkeumaa. Talviaikana olen huomannut, että iho on jopa vähän hilseilevä.

Tämä  haaste on ensikosketukseni Essen tuotteille, joten kieltämättä jännitin, räjähtääkö iho totaalisesti, kun vaihtaa monta ihonhoitotuotetta kerralla – näin ei onneksi tapahtunut! Olen jo jonkun aikaa halunnut ihonhoitorutiiniini uusia helppokäyttöisiä vakkarituotteita ja niitä kyllä löytyi tästä setistä!

Pakko myöntää, että odotukset oli tosi korkealla. Olen ollut Essestä jo pitkään kiinnostunut, sillä sarjan toimivuudesta löytyy valtavasti näyttöä. Itse odotin eniten ehdottomasti eniten Nourish Moisturiseria ja Protect Oilia, sillä nämä tuotteet vaikuttivat erityisen hyville minun pintakuivalle sekaiholle. Paketissa tullut seerumi jäi vähän turhaksi, ja koen että se ei tuonut lisäarvoa ihonhoitorutiiniini, mutta muut tuotteet vakuuttivat minut. 

Essen 30 Day Rewild -haasteen tulokset

Haasteen puolessa välissä ihon pinnalla olevat näppylät ovat rauhoittuneet selkeästi ja koen, että iho on tarpeeksi kosteutettu. Tuotteita on helppoa käyttää ja tuntuu iholla ihanalta. Illalla käytän rewild setissä tullutta puhdistusainetta, kasvovettä, seerumia ja öljyä. Aamulla käytän kasvovettä ja kasvovoidetta, välillä olen laittanut öljyn päälle (pesen kasvot pelkällä vedellä).

Haasteen alussa huomasin kaipaavani spessumpia tuotteita (naamiot, kuorinnat jne.), mutta muuten Essen tuotteiden käyttö oli helppoa ja tuotteet tuntuivat heti tarpeeksi kosteuttavilta. Huomasin haasteen puolessa välissä, että otsan näppylät ovat rauhoittunut paljon ja myös poskien punoitus oli selkeästi tasoittunut. Ihoni on paikoittain myös aika epätasainen ja rosoinen, joten Essen tuotteet olivat auttaneet myös siihen ongelmaan yllättävän nopeasti.

Käytettyäni kuukauden Rewild-setin tuotteita, totesin, että ihoni on rauhoittunut todella paljon, iho tuntuu ihanan pehmeältä ja näyttää terveeltä ja kirkkaalta. Punaisuutta on vähemmän ja kutina on myös hävinnyt. Kaikki setin tuotteet oli hyviä, mutta omaan ihonhoitorutiiniin olen jättämässä Nourish Moisturiserin ja Protect Oilin, niinkun ajattelinkin ennen haasteen alkua.

Kiinnostuitko? Toimi näin: 

  1. Tutustu tarkemmin Essen Rewild-ihonhoitosettiin.
  2. Lue lisää Essen ihonhoidon filosofiasta.
  3. Tilaa uutiskirjeemme. Saat ensimmäisten joukossa tiedon uutuuksista ja kampanjoista.

Henni Nurminen
Henni Nurminen


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista