0

Ostoskorisi on tyhjä

Esse 30 Day Rewild -setti arvostelussa

Esse 30 Day Rewild -setti arvostelussa

Miten kuukauden kestävä Essen 30 Day Rewild -haaste rauhoitti herkkää ihoa? Tässä blogissa kerron omat kokemukseni tuotetestauksesta ja arvioin settiin kuuluvat tuotteet erityisesti oma herkkä ihoni silmällä pitäen. Mikä oli tuotesetin kruununjalokivi, entä suurin yllättäjä?

Tätä odotin Esse 30 Day Rewild -haasteelta

Ihoni on herkkä ja helposti kosmetiikkaan reagoiva. Moni tuotekokeilu on päätynyt punaiseksi lehahtaneisiin kasvoihin, minkä vuoksi olenkin nykyään aiempaa tarkempi siitä, mitä iholleni uskallan laittaa. Essen 30 Day Rewild -haasteeseen uskalsin kuitenkin tarttua, sillä kotoa löytyy jo Essen tuotteita. Esimerkiksi Sensitive Toner on vakiokasvoveteni, ja sitä onkin kulunut useampi pullo. Lisäksi ihonhoitorutiiniini kuuluu säännöllinen käynti Esse-kasvohoidossa

Erityisen innoissani olen täyteläisen Nourish Moisturiser voiteen sekä Protect Oil kasvoöljyn testaamisesta. Uskon, että tällä combolla saan tehostettua kosteuden lukitsemista iholleni ja löydän siten helpotusta pintakuivuuteen. Lisäksi olen erityisen kiinnostunut Resurrect seerumista, sillä tällaiset tehotuotteet on omalla kohdalla jääneet ihon reaktiivisuuden myötä vähemmälle käytölle. Koska Resurrect seerumi on tarkoitettu herkän ihon anti-age-yöseerumiksi, on odotukset ovat korkealla. 

Toivon ihoni löytävän haasteen myötä paremman tasapainon. Vaikka rutiinini on tälläkin hetkellä aika minimalistinen ja vaihtelen arkikäytössä olevia tuotteita suhteellisen harvoin, olen optimistinen sen suhteen, että ihon hoitaminen kuukauden ajan vain setin viidellä tuotteella voi rauhoittaa herkkää ihoani. 

Esse 30 Day Rewild -haasteen tulokset

Essen 30 Day Rewild -setti oli kokonaisuutena hintansa arvoinen - ja enemmänkin! Jokainen tuote oli taattua Esse-laatua ja simppelin ihonhoitorutiinin pystyi koostamaan helposti setin tuotteiden avulla. Kuukauden testijakson jälkeen iho voi todella hyvin: herkkä ihoni ei ärtynyt uusista tuotteista ja pintakuivuus oli tiessään. Testin jälkeen iho tuntui todella pehmeältä ja hyvin hoidetulta. Tätä mieltä olin setin tuotteista:

  • Sensitive Cleanser puhdistusmaito - Miellyttävän kevyt koostumus, joka sopi hyvin iholleni. Alkuun annostelin tuotetta hieman runsaalla kädellä, mutta pian huomasin, että pienempikin määrä riittää. Käytin itse testin aikana vain kevyttä meikkiä, jonka puhdistukseen tämä riitti hyvin. Vahvemman meikin kanssa kaksoispuhdistus voi olla paikallaan.
  • Sensitive Toner kasvovesi - Tätä voin suositella lämpimästi kaikille herkkäihoisille! Kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa puhdistuksen jälkeen.
  • Resurrect seerumi - Odotukset täyttävä huipputuote – oikea kruununjalokivi niin kiinnostavien raaka-aineiden kuin tehokkuutensa puolesta. Erikseen ostettuna tuote on arvokas, joten setti on hyvä mahdollisuus tutustua tähän tehoseerumiin. Ihon sävy oli aamulla tasainen ja iho sekä tuntui että näytti hyvinvoivalta.
  • Nourish Moisturiser kasvovoide - Kermainen, tuhti koostumus tuntui ylelliseltä ja se lukitsi kasvoveden antaman vesikosteuden erinomaisesti yhdessä öljyn kanssa. Voide oli todella riittoisa ja riitti käytössä pitkään testijakson jälkeenkin. Jää käyttöön!
  • Protect Oil kasvoöljy - Setin yllättäjä! Olen aikaisemmin käyttänyt kevyempiä kasvoöljyjä, joten Protect Oilin tuhdimpi koostumus yllätti alkuun. Itselläni tuote kuitenkin humahti ihoon. Uskon, että juuri tämä tuote on vastuussa siitä, että ihoni tuntui testijakson aikana ja sen jälkeen niin pehmoiselta. Nousi yhdeksi suosikki kasvoöljykseni.

Kuukauden haaste sujui vaivattomasti ja yllätyin, miten hyvin pärjäsin ilman rutiiniini tavallisesti kuuluvaa kosteuttavaa seerumia. Vaikka setin tuotteilla taltuttaa pintakuivuuden, tulen itse silti lisäämään hyaluronihapposeerumin takaisin rutiiniini. Lisäksi ihoni kaipaa myös hellävaraista kuorintaa. Tässä luotan Essen Microderm Exfoliatoriin

Mitä seuraavaksi?

  1. Tutustu Esse 30 Day Rewild -settiin
  2. Lue myös Hennin kokemukset setistä.
  3. Tilaa uutiskirjeemme - saat tiedon uusista tuotteista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa.

Jenni Ylisirniö
Jenni Ylisirniö


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista