0

Ostoskorisi on tyhjä

Kaikki silmänympärysvoiteista

Kaikki silmänympärysvoiteista

Silmänympärysvoiteet ovat monille mystinen tuote, jonka käyttötarkoitus hämmentää. Voide kun voide, eikö? Tässä blogissa käsittelemme silmänympärysvoiteita ja sitä miksi niiden käyttöä kannattaa harkita, jos ne eivät vielä ihonhoitorutiiniisi kuulu. Lisäksi paljastamme sinulle oikeaoppisen tavan levittää silmänympärysvoidetta sekä tuotetärpit valikoimastamme!

Miksi silmänympärysiho kaipaa huomiosi?

Ihon sekä sen eri kerrosten paksuus vaihtelee eri kehon osien välillä ja jokaisella kerroksella on oma tehtävänsä. Silmänympärysiho on erittäin ohut ja esimerkiksi dermiksessä sijaitsevia talirauhasia ei tällä alueella juurikaan ole. Myös ihon "suojakalvo", joka muun muassa estää veden haihtumista iholta, on silmänympärysiholla lähes olematon. Näistä syistä johtuen on perusteltua tarjota silmänympärysiholle suojaa ja kosteutusta silmänympärysvoiteen avulla.

Suosi tällaisia silmänympärysvoiteita

Koska silmänympärysiho on ohut, tulee silmänympärysalueella käytettävien tuotteiden kanssa olla varovainen. Silmänympärysiholle kannattaakin käyttää ainoastaan sille alueelle tarkoitettuja ja soveltuvia tuotteita. Näin voit olla varma, ettei tuote ole liian tuhti. Tuhdit voiteet kannattaa säästää suosiolla muille kuiville ihoalueille, sillä ne ehkäisevät tehokkaasti kosteuden haihtumista iholta, mutta ohuella silmänympärysiholla ne kuitenkin saattavat aiheuttaa turvotusta.

Näin käytät silmänympärysvoidetta

Silmänympärysvoidetta voi käyttää sekä aamulla että illalla. Me suosittelemme käyttämään sitä ainakin iltaisin, sillä tällöin iho on vastaanottavaisimmillaan, kun iho uusiutuu yön aikana.

Silmänympärysvoidetta tarvitaan erittäin vähän, joten usein pieneltäkin näyttävät purkit ovat todella riittoisia. Nuppineulanpään kokoinen pisara riittää. Voide kannattaa levittää nimettömällä sormella, sillä se on meidän heikoin, ja näin varmistut, ettet paina silmänympärysaluetta liikaa. Voit töpöttää tuotetta kevyesti alaluomelle ja kulmaluulle. Tämän jälkeen voit kevyesti hieroa tuotetta ulospäin suuntautuvalla pyörivällä liikkeellä muutamia kertoja. Liikkeen voi aloittaa ja pysäyttää silmän sisänurkkaan ja painaa siellä kevyesti.

Top 3 silmänympärysvoiteet

Silmänympärysvoiteen käytön voi aloittaa henkilöstä riippuen 20-30 vuotiaana. Jos kuitenkin käytät silmämeikkiä, kannattaa silmänympärysvoide ottaa mukaan rutiiniin aiemmin. Löydät valikoimastamme useita laadukkaita ja toimivia silmänympärysvoiteita, niin ensimmäiseksi tuotteeksi, kuin ikääntyneen ihon vaativampiin tarpeisiin.

  • Asiakkaidemme suosikki: Antipodes Kiwi Seed Oil silmänympärysvoide  on asiakkaidemme rakastama tuote, joka sopii kaikille ihotyypeille, myös herkkäihoisille,  hajusteallergikoille ja raskauden aikana. Tämän silmänympärysvoiteen on tieteellisesti todistettu stimuloivan 1-tyypin kollageenin muodostumista jopa 82 prosenttia. Tuotteella on huikea hinta-laatusuhde ja se on saatavilla riittoisassa 30 ml koossa!
  • Katin suosikki: Apeironin kiinteyttävä silmänympärysvoide on täydellinen sekaihon ja rasvoittuvan ihon silmänympärysvoide sen kevyen ja nopeasti imeytyvän koostumuksen ansiosta. Se lisää ihon kimmoisuutta hyaluronihapon ansiosta ja rentouttaa ihoa häivyttäen juonteita. Tuotetta on kätevä annostella pumppupullosta.
  • Mirkan suosikki: Esse Eye Contour Cream+ on erityisesti ikääntyvän ihon tarpeisiin suunniteltu tehokas silmänympärysvoide, joka aktivoi kollageenin ja elastiinin tuotantoa ihossa jopa 220 prosenttia! Tämä useita tehouutteita ja -raaka-aineita sisältävä voide auttaa myös häivyttämään silmäpusseja sekä vaalentamaan pigmenttimuutoksia. 

Mitä seuraavaksi?

  1. Tutustu kaikkiin valikoimamme silmänympärysvoiteisiin. 
  2. Tilaathan uutiskirjettämme? Uutiskirjeen tilaajana saat vinkkejä ja inspiraatiota ihonhoitoon sekä kuulet uutuuksista ja tarjouksista ensimmäisten joukossa. 
  3. Jos olet kiinnostunut kosmetiikan raaka-aineista ja INCI-listojen lukemisesta, niin jätä yhteystietosi odotuslistalle, jonne ilmoitamme kun suosittu INCIt haltuun -verkkovalmennuksemme tulee taas saataville!

Kirjoitukseen liittyvät tuotekokoelmat:

Kati Partanen
Kati Partanen

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista