Lauren Brooke Cosmetiques - mineraalimeikkejä terveydeksi

Lauren Brooke Cosmetiques - mineraalimeikkejä terveydeksi

Tapasimme ihastuttavan Lauren Brooken hänen entisessä kotitalossaan, nykyisessä Lauren Brooke Cosmetiquesin toimisto- ja tuotantotalossa Utahissa, Salt Laken Cityn ulkopuolella upeissa vuoristomaisemissa.

Reilu kymmenen vuotta sitten Lauren sairastui krooniseen väsymykseen, johon kukaan ei osannut kertoa hänelle keinoja parantua. Lauren muutti kokonaisvaltaisesti ruokavalionsa, vaatekaappinsa sisällön sekä meikkirepertuaarinsa ja opetteli kiinalaista lääketiedettä itsenäisesti. Kuinka ollakaan, hän sai näin kaikki oireensa katoamaan.

Liiketaloustutkinnon suorittanut Lauren oli tuolloin kotona kolmen poikansa kanssa ja sai mahdollisuuden hakeutua kosmetologikouluun uudelleenkouluttautuakseen. Pian Lauren ryhtyi kehittämään omia mineraalimeikkejä yhdessä tapaamansa tuotekehittäjän kanssa, Lauren Brooke Cosmetiques syntyi vuonna 2005.

Takahuoneesta maailmalle

Yhteistyö ja kontakti kuitenkin katkesi Laurenin muutettua takaisin kotiseuduilleen Pohjois-Utahiin, jolloin Lauren otti aikalisän ja kehitti meikkisarjaansa vuodet 2007 ja 2008 rauhassa, hankki kontakteja ja lisää tieto-taitoa mm. Environmental Groupin kanssa toimimalla.

Vuonna 2008 Lauren lanseerasi brändinsä uudestaan ja ryhtyi valmistamaan kosmetiikkaa oman myymälänsä takahuoneessa. Sieltä Lauren Brooke Cosmetiques on sittemmin kasvanut maailmallakin jo tunnetuksi ja arvostetuksi puhtaaksi mineraalimeikkisarjaksi.

Tänä päivänä Laurenilla on jo 5 poikaa, joista vanhimmat työskentelevät yrityksen palveluksessa. Lisäksi apuna on 8 vakituista työntekijää.

Terveyttä, parempaa elämäntyyliä ja pitkää elämää = luomua

Puhtaat ja luomulaatuiset raaka-aineet ovat Laurenille tärkeitä, sillä hän on todella itse kokenut niiden merkityksen oman terveytensä kautta. Luomu symboloi Laurenille terveyttä, parempaa elämäntyyliä ja pitkää elämää.

Lauren Brooke Cosmetiquesin käyttämät raaka-aineet ovat hyvin pitkälti Yhdysvalloista hankittuja, riippuen aina mistä kutakin mineraalia tai raaka-ainetta parhaiten ja puhtaimmillaan saa. Kaikki raaka-aineet ovat luonnollisia ja mahdollisimman puhtaita, ilman synteettisiä pigmettejä ja ehdottomasti nanopartikkelittomia.

Lauren Brooke kehittelee mitä upeimpia värejä ja löydätkin valikoimastamme laajan kirjon kauniita luomivärejä, meikkivoiteita sekä huulikiiltoja ja -punia. Ihastut varmasti!

Kirjoitukseen liittyvät tuotekokoelmat:

Veera Brückler
Veera Brückler

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista