0

Ostoskorisi on tyhjä

Miksi asiakkaamme saavat erinomaisia ja pitkäkestoisia tuloksia ihonhoidossaan?

Miksi asiakkaamme saavat erinomaisia ja pitkäkestoisia tuloksia ihonhoidossan?

Moni iho-oireiden kanssa kamppaileva kääntyy puoleemme kun omat keinot ja saadut suositukset loppuvat kesken. Aika usein toivomme, että ihmiset löytäisivät meidän pariin jo aiemmin, jotta turhilta virheiltä, hutiostoksilta ja kokeiluilta ihonhoitorutiineissa säästyttäisiin. Näin ihmisillä säästyisi paljon aikaa ja rahaa ja ennen kaikkea usko oikeasti toimivaan ihonhoitoon.

Asiakkaamme Minnan seuraava palaute kiteyttää hyvin ideologiamme: Ihonhoidon ei tarvitse olla monimutkaista, mutta on tärkeää osata valita oikeat tuotteet tai kääntyä ihoasi ymmärtävän ihmisen puoleen.

"Ihoni on aina ollut kuiva ja kaapit täyttyneet jos jonkinlaisista puteleista. Olin siis kokeillut kaikkea mahdollista miselleistä Korean ihmeisiin! Veeran neuvoilla ja BYBIn loistavilla tuotteilla (swipe clean, mega mist, supercharge öljy/babe balm) ihoni korjaantui parissa viikossa."

"Ravintolisistä käyttöön jäi puhdistamon kollageeni ja Terranovan B-complex."

"Olen enemmän kuin tyytyväinen ja ihon hoito näillä kamoilla on oikeasti helppoa! Kiitos ❤️

"Haluaisin vielä lisätä että paras apu tuli ehdottomasti TEILTÄ koska kuivana ja laiskana ihmisenä en tosiaan olisi ikinä kyennyt käymään mitään inci listoja läpi enkä olisi niistä mitään tajunnut❤️”

Mitä me Twistbellä teemme eri tavalla?

Lähestymistapamme ihonhoitoon on melko poikkeuksellinen kauneusalan tyypilliseen lähestymiseen verrattuna. Ainutlaatuisen poikkitieteellisen koulutustaustamme, laaja-alaisen ajattelun ja akateemisuuden kautta tarkastelemme asioita aivan uudesta näkökulmasta. Emme esimerkiksi rajoita ihonhoidon tarkastelua pelkästään kosmetiikkaan ja ihonhoitoon ulkoisesti.

Saamme jatkuvasti asiakkailtamme palautetta siitä kuinka olemme onnistuneet tuloksekkaasti ratkaisemaan iho-ongelmia vuosien tai jopa vuosikymmenien yrityksien jälkeen ja kuinka asiakkaamme ovat vihdoin saaneet ihonsa mielettömän hyvään kuntoon.

Suhtaudumme ihonhoitoon innovatiivisesti ja vältämme asioiden tarkastelua kapea-alaisesti. Sen sijaan haluamme ymmärtää ihonhoidossa syy-seuraussuhteita yhdistelemällä eri tieteiden alojen osaamista yhdeksi kokonaisuudeksi.

Tietotaitomme avulla olemme lanseeranneet maailman ensimmäisen ihonhoidon verkkovalmennuksen ja tuotamme Suomen ensimmäistä ihonhoidon podcastiä - ehkä näistä syistä meitä usein kutsutaankin ihonhoidon pioneereiksi.

Suurin intohimomme on mullistaa se miten ihmiset hoitavat ihoaan, mitä he ajattelevat ihonhoidosta ja miltä heidän ihonsa tuntuu ja näyttää. Haluamme antaa jokaiselle jälleen mahdollisuuden nauttia omasta ihostaan!

Vaikeus löytää tuotteita, joita itse käyttäisimme

Olemme opiskelleet ihon biologiaa ja kosmetiikan valmistusta akateemisten KTM-tutkintojemme lisäksi. Meille itsellemme alkoi olla todella hankalaa löytää tuotteita, jotka koimme, että olisivat olleet aidosti ihoa hoitavia. Sen lisäksi halusimme, että tuotteet eivät kuormittaisi kehoamme, ihoamme eikä ympäristöämme.

Turhauduimme siihen, että vaikka kuinka tuotteita mainostettiin hyviksi, toimiviksi, laadukkaiksi, luonnolliseksi tms niin aina sai pettyä: “Löytyi tuotteita, jotka olivat kalliita, ylihintaisia, halpoja tuotteita, jotka olivat höttöä eivätkä aidosti hoitavia ja laadukkaita."

Siksi loimme TwistBen, paikan jossa kaikki olisi The Way It's Supposed To Be, jotta ihmiset saisivat oikeasti laadukkaita, puhtaita tuotteita ja mikä myös tärkeää-oikeaan hintaan, ettei kuluttaja joudu maksamaan tyhjästä.

Olemme poimineet Twistben valikoimiin ne jossa on paras hinta-laatusuhde ja luomu raaka-aineet kirsikkana kakun päällä: tuotteita, jotka tarkan kuratoinnin jälkeen ovat sellaisia, joita myös itse ihonhoidon asiantuntijoina suostumme käyttämään ja suosittelemaan perheellemme sekä ystävillemme.

YOU CAN HAVE IT ALL: Käyttää laadukkaita tuotteita, pitää huolta itsestäsi ja tehdä kaikki tämä kuormittamatta ihoasi, kehoasi tai ympäristöä - maksamatta itseäsi kipeäksi!

Tämän pohjalta on rakentunut niin TwistBe tuote- ja palveluvalikoima kuin myös kokonaisvaltainen, ihon biologiaan ja kosmetiikan raaka-aineisiin pohjautuva ihonhoitofilosofiamme. Valikoimamme on täysin ainutlaatuinen, ja löydät meiltä paljon brändejä, joita ei muualla Suomessa ole saatavilla.

Jotta voimme tarjota sinulle luotettavimman valikoiman vierailemme henkilökohtaisesti valmistajien luona tutustuaksemme tuotteiden valmistukseen ja henkilöihin brändien takana. Tämä myös takaa sinulle sen, että saat meiltä usein tietoa tuoteuutuuksista ennen muita.

Vain parasta ja järkevää asiakkaillemme: osta vähemmän, mutta paremmin

Valikoimamme on kuratoitu ja rakennettu erittäin tarkoin kriteerein. Haluamme tarjota asiakkaillemme vain laadukkaimmat tuotteet fiksuun hintaan. Tarkastelumme tuotteiden hinnan suhteen on erittäin ainutlaatuista.

Opiskelutaustamme vuoksi ymmärrämme mitä tuotteiden valmistus ja raaka-aineet maksavat ja mitä sinun kuluttajana tuotteista kannattaa maksaa.

Uskomme, että toimiva ja tehokas ihonhoito on jokaisen etuoikeus rahaan katsomatta. Saammekin usein palautetta, että meillä asioivat ovat helpottuneita, että ovat löytäneet paikan, josta saa asiantuntevaa palvelua ja löytää helposti juuri itselleen ja budjetilleen sopivat tuotteet.

Monesti asiakkaamme ihmettelevät myös, miten valikoimamme voikaan olla niin järkihintainen kuin se on. Salaisuus siihen on vuosien työ ja etsintä :)

Miten saada iho-ongelmien hoidossa tuloksia: hoida alkuperäistä syytä, älä seurausta

Monesti ihon hyvä kunto voi olla kiinni hyvinkin pienistä asioista ja muutoksissa omissa ihonhoitotottumuksissa. Toisinaan syy iho-oireisiin on pintaa syvemmällä ja monimutkaisempi.

Sanommekin usein, että ihoa voi hoitaa sekä vahingoittaa sekä sisäisesti, että ulkoisesti.

Molemmissa tapauksissa lähdemme aina liikkeelle siitä, että pyrimme saamaan selville syyn ihon oireiluun, jotta voimme hoitaa ongelmien juurisyytä sen sijaan että laastaroisimme ongelmia. Tiedämme, että tämä on ainoa tapa saada ihonhoidossa pitkäkestoisia tuloksia.

Haluaisitko käyttää vähemmän tuotteita ja saada ihosi parempaan kuntoon?

Tavoitteenamme ei ole myydä sinulle mahdollisimman paljon tuotteita ja saada sinut uskomaan, että tarvitset niitä kaikkia. Tavoitteemme on auttaa sinua löytämään itsellesi sopiva ihonhoitorutiini sekä juuri, ja vain ne, tuotteet, joita ihosi oikeasti tarvitsee.

Ihon saaminen kuntoon vähemmällä määrällä tuotteita edellyttää, että ymmärtää mitä iho tarvitsee ja valitsee tätä tarvetta vastaavat tuotteet. Ei siis mitään turhaa, vaan tehokkaat, yksinkertaiset täsmätuotteet.

Jos olet tällä hetkellä turhautunut ihonhoitoon tai oikeiden ihonhoitotuotteiden löytämiseen, me haluamme tuoda ilon takaisin ihonhoitoosi.

Haluamme jakaa tietoamme ja osaamistamme mahdollisimman monelle ja olemmekin koonneet sivuillemme ihotyyppikohtaiset hoito-ohjeet ja tuotesuositukset, julkaisemme Suomen ensimmäistä ihonhoidon podcastia ja olemme koonneet myös ilmaisen ihonhoidon oppaan avuksesi. Näiden avulla pääset vauhdikkaasti liikkeelle mikäli haluat tuhansien asiakkaidemme tavoin mullistaa oman ihonhoitorutiinisi!

Haluamme lisätä tietoisuutta siitä, että ihmiset oppisivat ymmärtämään mitä oikeasti ostavat, mitä he valitsevat napatessaan purkin kaupan hyllyltä, jotta he voisivat käyttää rahansa fiksummin ja saada ihonsa parempaan kuntoon vahingoittamatta omaa kehoaan tai ympäristöä!

Loppuen lopuksi kukaan ei tunne ihoasi niin hyvin kuin sinä itse. Siksi meidän missiomme on antaa valta ihonhoidostasi takaisin SINULLE ja varmistaa, ettet tuhlaa rahaa tuotteisiin, jota et tarvitse ja jotka eivät tee sitä ne lupaavat.

Tarvitsetko apua ihonhoidon kanssa?

Voit laittaa meille aina viestiä sivun alareunasta löytyvän chatin kautta, maililla (letstalk@twistbe.fi), Facebookin chatissa tai tulla käymään myymälällämme!

Jos olet kiinnostunut ymmärtämään ihonhoitoa kokonaisvaltaisesti ja ottamaan ohjat omiin käsiisi suosittelemme osallistumista Uusi alku ihollesi -verkkokurssillemme.

Jos haluaisit käydä rauhassa asiantuntijan kanssa oman ihonhoitorutiinisi ja tämän hetkisien tuotteidesi sopivuuden läpi voit varata ajan henkilökohtaiseen konsultaatioon.

Kärsitkö iho-ongelmista, mutta et ole saanut haluamiasi tuloksia sen hoidossa? Tutustu myös iho-ongelmien hoitoon keskittyvään ruokavalio-oppaaseen, joka sisältää 21 iho-ongelmiin auttavaa reseptiä!

Veera Brückler
Veera Brückler

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista