Miten hoitaa akuuttia iho-ongelmaa?

22. 03. 2019

Miten hoitaa akuuttia iho-ongelmaa?

Onko ihosi mennyt huonoon kuntoon joko äkillisesti tai pidemmän ajan seurauksena? Kärsitkö ihon kuivuudesta, punoituksesta, kirvelystä, kuumotuksesta tai kiristelevästä tunteesta? Ehkä allerginen reaktio horjutti ihosi kunnon äkillisesti? Tai ehkä tuntuu, että olet jo kokeillut kaikkea, mutta mistään ei ole löytynyt helpotusta?

Näin asiakkaamme Minna 45v kertoi meille tämän podcastin teemaa sopivasti sivuten:

"Ihoni on aina ollut kuiva ja kaapit täyttyneet jos jonkinlaisista puteleista. Olin siis kokeillut kaikkea mahdollista miselleistä Korean ihmeisiin! Törmäsin teihin TwistBen mimmeihin joulumarkkinoilla ja piipahdin myöhemmin ihanassa myymälässä. Veeran neuvoilla ihoni korjaantui parissa viikossa. Olen enemmän kuin tyytyväinen ja ihon hoito näillä kamoilla on oikeasti helppoa. Kiitos❤️"

Tämänkertaisessa podcastissä käymme siis läpi miten hoitaa akuuttia iho-ongelmaa sekä annamme sinulle yksinkertaiset ja käytännönläheiset vinkit siihen, mitä sinun kannattaa tehdä tällaisessa tilanteessa.

Tämä podcast on erityisesti sinulle, joka kärsit atopian ja perioraalidermatiitin kaltaisista iho-oireista kuten ihon kuivuudesta, punoituksesta, ärsytyksestä ja mahdollisista pienistä näpyistä.

Jos ihoasi kiusaa enemmänki tulehdukselliset iho-oireet kuten akne tai ruusufinni suosittelemme sinua kuuntelemaan erityisesti podcast jakson 43: Mitä tehdä kun kosmetiikka ei auta iho-ongelmiin?

Onko Kaikki ihonhoidosta -podcast sinulle uusi tuttavuus?

TwistBen sekä tämän podcastin takaa löydät kolme kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijaa. Me Veera, Kati ja Susanna olemme opiskelleet kauppatieteitä, ihon biologiaa sekä kosmetiikan valmistusta. Me tiedämme mitä ihosi tarvitsee, mitkä raaka-aineet täyttävät tämän tarpeen, sekä sen mistä tuotteista sinun asiakkaana kannattaa maksaa saadaksesi omille rahoillesi parhaan vastineen. Lue lisää TwistBestä ja siitä mitä voit odottaa meillä asioidessasi täältä.

Tätä tietoa haluamme jakaa sinulle Kaikki ihonhoidosta -podcastissä, nettisivuillamme sekä Uusi Alku Ihollesi -verkkovalmennuksessa.

Kaipaatko apua INCIen tulkintaan ja oman ihonhoitorutiinisi läpikäyntiin?

Haluatko tietää ovatko omat ihonhoitorutiinisi kunnossa? Tsekkaa tämä podcastissä mainittu palvelumme Ihonhoitorutiinin analysointi.

Tutustu asiantuntijoidemme suosituksiin:

Uusi alku ihollesi -verkkovalmennus - 127,00 €
Tuntematon toimittaja

Lue myös:

Mistä apua oireilevaan ihoon? Heidin tarina

Miten opin hoitamaan sekaihoani

Mitä tehdä kun kosmetiikka ei auta iho-ongelmiin?

Kirjoittaja:
TwistBe Kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijasi


Suomi