Miten sheivata ekologisemmin? Tartu sheivaussaippuaan

sheivaussaippualla sheivaat ekologisemmin, tässä blogissa lisää vinkkejä

Turhauttaako sinua hetkessä tyhjäksi humahtavat sheivausvaahdot, joihin saa etenkin kesän aikana uppoamaan pienen omaisuuden? Vaihda sheivausvaahtosi ekologiseen sheivaussaippuaan! Tässä blogissa kerromme neljä syytä, miksi sheivaussaippua on must-tuote niin kylppäriin kuin kesämökille.

1. Ekologisuus

Sheivaussaippua on ekoteko! Valikoimamme sheivaussaippuat on pakattu joko helposti kierrätettävään pahviin tai lasipurkkiin, joten voit heittää hyvästit sheivausvaahtojen metallisille ja epäekologisille pakkauksille! Voit käyttää sheivaussaippuaa turvallisin mielin myös kesämökillä, sillä siitä ei pääse pesuveden mukana luontoon ympäristöä kuormittavia mikromuoveja tai muita vesistöjä kuormittavia ainesosia.

2. Edullisuus

Koostumuksensa ansiosta sheivaussaippua on todella riittoisa ja jo pieni määrä riittää sheivaukseen. Sheivaussaippua kestää käytössä todella pitkään ja tulee näin ollen erittäin edulliseksi käytössä. 

3. Käytännöllisyys

Sheivaussaippuat sopivat koko keholle käytettäväksi ja istuvat yhtä hyvin käteen niin naisille kuin miehille, esimerkiksi parranajoon. Löydät valikoimastamme myös hajusteettoman version! Vaahdota ensin saippua käsiesi välissä ja hiero se sen jälkeen sheivattavalle alueelle.

4. Hoitavuus 

Vaikka kyseessä on poishuuhdeltava tuote, ei silti ole yhdentekevää, mitä raaka-aineita tuote sisältää. Valikoimamme sheivaussaippuat ovat täynnä ihoa hoitavia raaka-aineita, jotka hoitavat ihoa hellävaraisesti sheivauksen yhteydessä. Ajattele siis sheivaushetkeä mahdollisuutena tarjota ihollesi laadukkaita, hoitavia ja sheivauksen aiheuttamaa ihoärsytystä rauhoittavia raaka-aineita.

Mitä seuraavaksi?

  1. Tutustu sheivaussaippuoihimme ja muihin sheivaustuotteisiin alta! Löydät alta tärpit myös parhaisiin vartalon kosteutustuotteisiin.
  2. Haluatko tehdä sheivausrutiinistasi entistä ekologisemman ja ihoystävällisemmän? Valitse yksiteräinen kestohöylä.
  3. Etkö jaksa tarttua höylään? Tule hoitolaamme vartalon sokerointiin. Tarjoamme kainalojen, bikinirajan sekä säärien ja reisien sokerointia. 
  4. Kiinnostaako ekologisempi kosmetiikan kulutus muutenkin? Lue blogimme aiheesta: 6 ekologista kosmetiikkatuotetta, joita haluat kokeilla.

Jenni Ylisirniö
Jenni Ylisirniö

Markkinointisuunnittelija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista