0

Ostoskorisi on tyhjä

Miten sheivata ekologisemmin? Tartu sheivaussaippuaan

sheivaussaippualla sheivaat ekologisemmin, tässä blogissa lisää vinkkejä

Turhauttaako sinua hetkessä tyhjäksi humahtavat sheivausvaahdot, joihin saa etenkin kesän aikana uppoamaan pienen omaisuuden? Vaihda sheivausvaahtosi ekologiseen sheivaussaippuaan! Tässä blogissa kerromme neljä syytä, miksi sheivaussaippua on must-tuote niin kylppäriin kuin kesämökille.

1. Ekologisuus

Sheivaussaippua on ekoteko - se on pakattu joko helposti kierrätettävään pahviin, joten voit heittää hyvästit sheivausvaahtojen metallisille ja epäekologisille pakkauksille! Voit käyttää sheivaussaippuaa turvallisin mielin myös kesämökillä, sillä siitä ei pääse pesuveden mukana luontoon ympäristöä kuormittavia mikromuoveja tai muita vesistöjä kuormittavia ainesosia.

2. Edullisuus

Koostumuksensa ansiosta sheivaussaippua on todella riittoisa ja jo pieni määrä riittää sheivaukseen. Sheivaussaippua kestää käytössä todella pitkään ja tulee näin ollen erittäin edulliseksi käytössä. 

3. Käytännöllisyys

Sheivaussaippuat sopivat koko keholle käytettäväksi ja istuvat yhtä hyvin käteen niin naisille kuin miehille, esimerkiksi parranajoon. Vaahdota ensin saippua käsiesi välissä ja hiero se sen jälkeen sheivattavalle alueelle.

4. Hoitavuus 

Vaikka kyseessä on poishuuhdeltava tuote, ei silti ole yhdentekevää, mitä raaka-aineita tuote sisältää. Valikoimamme sheivaustuotteet sisältävät raaka-aineita, jotka hoitavat ja rauhoittavat sheivattua ihoa. Ei siis enää turhaa ihoärsytystä!

Mitä seuraavaksi?

  1. Tutustu sheivausaippuaan alta! Löydät lisäksi tärpit parhaisiin vartalon kosteutustuotteisiin.
  2. Haluatko tehdä sheivausrutiinistasi entistä ekologisemman ja ihoystävällisemmän? Valitse yksiteräinen kestohöylä.
  3. Etkö jaksa tarttua höylään? Tule hoitolaamme vartalon sokerointiin. Tarjoamme kainalojen, bikinirajan sekä säärien ja reisien sokerointia. 
  4. Kiinnostaako ekologisempi kosmetiikan kulutus muutenkin? Lue blogimme aiheesta: 6 ekologista kosmetiikkatuotetta, joita haluat kokeilla.

Jenni Ylisirniö
Jenni Ylisirniö


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista