0

Ostoskorisi on tyhjä

Neurosonic hoito - keino parantaa palautumista, unen laatua ja omaa hyvinvointia

Neurosonic hoito - keino parantaa palautumista, unen laatua ja omaa hyvinvointia

Ihomme ja koko kehomme uudistuu ainoastaan levon aikana. Kiireisen ja kuormittavan arjen keskellä moni ei saa riittävästi palauttavia hetkiä ja aidosti palauttavia yöunia. Palauttava uni onkin tärkein yksittäinen hyvinvointimme kulmakivi.

Kun keho on kierroksilla palautuminen heikentyy ja unen saaminen voi tuntua vaikealta. Mikä avuksi?

Jooga, meditaatio ja ihan pienetkin hengitysharjoitukset ovat mahtavia keinoja tuoda palauttavia hetkiä arkeen. Kun kuulimme ensimmäisen kerran matalataajuusvärähtelyyn perustuvasta suomalaisesta innovaatiosta Neurosonic hoidosta keinona tehostaa palautumista kiinnostuimme heti.

Neurosonic hoito pyrkii ratkaisemaan yksilön ongelmia unen, stressin, sekä kokonaisvaltaisen palautumisen suhteen.

Neurosonicin hoitolaitteet välittävät mekaanisesti tuotettua matalataajuusvärähtelyä (20-100Hz), jolla päästään vaikuttamaan rauhoittavasti autonomiseen hermostoon sekä mieleen, ja virkistämään verenkiertoa sekä lymfakiertoa.

Neurosonic hoito vaikuttaa tutkimusten sekä asiakaskokemusten valossa unen laatuun parantaen sitä sekä helpottaen stressiperäisiä oireita, kuten ahdistusta ja asiakaskokemusten mukaan myös erilaisiin kipuihin on saatu helpotusta Neurosonicin teknologian avulla. 

Meillä Twistbellä henkilökuntamme ja asiakkaamme ovat saaneet Neurosonic hoidoista apua unen laadun parantamiseen, rauhoittumiseen, palautumiseen sekä akuutteihin pää- ja lihassärkyihin. 

Neurosonic hoitoja on kolmea erilaista:

  • Rentoutuminen: univaikeuksiin tai stressiin
  • Palautuminen: urheilun jälkeen tai esimerkiksi turvotuksen lievitykseen
  • Aktivointi:  aineenvaihdunnan buustaamiseen, vireystilan kohottamiseen tai lihasten lämmittelyyn

Kaikki hoito-ohjelmat edistävät unen laatua ja vaikuttavat sekä fyysiseen että psyykkiseen palautumiseen. Vaikutukset ovat yksilöllisiä ja säännöllisellä käytöllä saadaan aikaiseksi parhaat tulokset.

Varaa aika

Varaa sinulle sopiva aika alla olevasta ajanvarauksesta, puhelimitse +358 40 1969 604 tai Timmasta. Soitathan, jos sinulla on mitään kysyttävää tai et löydä toivomaasi aikaa.

Hoidon voit maksaa hoitolalla tai ostamalla hoidon verkkokaupassa – kumpi vain sinulle paremmin sopii!

Muistathan perua aikasi vähintään 24 tuntia ennen hoitoaikaa mikäli olet estynyt. Peruuttamattomista ajoista perimme 50% hoidon hinnasta.

Voit lukea lisää Neurosonicin teknologiasta osoitteessa neurosonic.fi mistä löydät tieteellisen taustan, asiakaskokemukset sekä tarkempaa tietoa ohjelmista sekä teknologian vaikutuksista.

Neurosonic menetelmä sopii kaikenikäisille ja on turvallinen käyttää. Esimerkiksi sydämentahdistimet, kipustimulaattorit tai metalliset keinonivelet eivät estä Neurosonicin käyttöä. Epävarmuustilanteissa konsultoi lääkäriäsi teknologian soveltuvuudesta itsellesi tai kysy meiltä lisää!

Kati Partanen
Kati Partanen

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista