0

Ostoskorisi on tyhjä

Parhaat vinkit ja tuotteet itseruskettaviin - Näin onnistut!

Parhaat vinkit ja tuotteet itseruskettaviin - Näin onnistut!

Haluaisitko saada kauniin ja tasaisen päivetyksen ilman auringon haitallisia vaikutuksia? Itseruskettava on siihen loistava vaihtoehto. Itseruskettavalla saat helposti ja nopeasti iholle kauniin rusketuksen, joka hehkuu kilpaa auringon kanssa.

Itseruskettavan levitys on helppoa ja rusketuksesta saa tasaisen, kunhan muistaa vain noudattaa muutamaa vinkkiä. Tässä blogissa me kerromme sinulle parhaat vinkit ja tuotteet itseruskettaviin: miten ja millä tuotteilla saat luotua ihollesi tasaisen ja kauniin rusketuksen.

Katso tästä vinkit onnistuneeseen lopputulokseen!

Vinkki 1 Valmistele iho huolellisesti edellisenä päivänä

Jos ihon pinnalla on paljon kuollutta ihosolukkoa ei itseruskettava levity sille tasaisesti ja lopputulos voi olla epätasainen ja laikukas. Yksi tärkeimmistä tekijöistä tasaisen rusketuksen saamiseksi onkin ihon kuorinta. Ihon valmistelu itseruskettavan käyttöön kannattaa aloittaa jo edellisenä päivänä. Kuori siis ihosi huolellisesti päivää ennen itseruskettavan levitystä.

2 parasta tuotetta kasvojen ihon kuorintaan

Nämä tuotteet ovat ehdottomia suosikkituotteitamme kasvojen kuorinnoista ja ne sopivat hyvin monenlaisille eri ihotyypeille.

 • Baiobay Face & Lip Exfoliating Scrub on mekaaninen kasvokuorinta, jonka lempeät rakeet kuorivat iholta kuolleen ihosolukon pois hellävaraisesti. Sopii myös raskausajan ihonhoitoon.
 • Antipodes Reincarnation kasvokuorinnan hienoksi jauhetut jojobansiemenet poistavat iholta hellävaraisesti kuolleen ihosolukon. Sopii myös herkän ihon hoitoon.

2 tuotetärppiä vartalon ihon kuorintaan

Nämä vartalon iholle tarkoitetut tuotteet ovat useiden asiakkaidemme suosikkituotteita ja ne sopivat myös hyvin monenlaisille eri ihotyypeille.

 • Baiobay vartalokuorinta jättää ihon super pehmeäksi ja tuoksuu ihanalle. Sopii kaikille ihotyypeille tehokkaaseen, mutta lempeään vartalon kuorintaan.
 • Djusie kuivaharjalla saat helposti kuolleen ihosolukon pois iholta. Kuivaharjaus lisäksi tehostaa ihon pintaverenkiertoa, kiinteyttää ihoa ja säännöllisellä käytöllä voidaan saada näkyviä tuloksia myös selluliitin hoidossa.

Itseruskettava levittyy iholle myös paremmin ja tasaisemmin jos ihokarvat on poistettu. Poistitpa ihokarvasi sheivaamalla, vahaamalla tai sokeroimalla se kannattaa tehdä vuorokausi ennen itseruskettavan levitystä. Näin iholle jää myös aikaa rauhoittua mahdollisesta karvanpoiston jälkeisestä ihoärsytyksestä.

Tärpit karvanpoistoon

Varaa aikasi sokerointiin tästä!

  Seuraava tärkeä steppi itseruskettavan tasaisen lopputuloksen saamiseksi on kosteuttaa iho huolellisesti kuorinnan ja karvanpoiston jälkeen. Näin rusketus tarttuu iholle paremmin ja lopputuloksesta tulee tasaisempi. Kosteuta iho kuorinnan jälkeen ja kiinnitä erityistä huomiota vartalon kuivempiin kohtiin, kuten polviin ja kyynärpäihin, jotta väri ei jää niihin kohtiin epätasaiseksi ja tummemmaksi.

  2 vinkkiä vartalon ihon kosteutukseen

  • Feel Free Body Milk vartalovoide on kevyt vartalovoide, joka jättää ihon pehmeäksi ja kosteutetuksi.
  • Eco By Sonya Coconut Body Milk vartalovoide imeytyy iholle vaivatta ja jättää lempeän kookoksen tuoksun. Ihosta tulee ihanan pehmeä ja sileä.

   Kasvojen iholle kosteutukseen käytä ihotyypillesi sopivaa kosteusvoidetta.

   Tutustu valikoimamme kasvojen kosteusvoiteisiin. Voit valita sieltä sinulle sopivan kosteusvoiteen suodattamalla ihonhoidon asiantuntijoiden suositukset helposti Ihosi tarve -valikosta!

   Vinkki 2 Peseydy ja kosteuta ihoa kevyesti tarvittaessa

   Itseruskettava tulisi aina levittää puhtaalle ja kuivalle iholle, jotta lopputuloksesta saa tasaisen. Käy ensin suihkussa ja kuivaa sen jälkeen iho huolellisesti. Muuta kosmetiikkaa ei usein suositella käytettäväksi ennen itseruskettavan levitystä, sillä ne saattavat heikentää itseruskettavan tuotteen vaikutusta ja lopputulosta.

   Jos ihosi on kuitenkin kuiva ja helposti hilseilevä voit ennen itseruskettavan levitystä kosteuttaa ihosi kevyesti. Erityistä huomiota kannattaa kiinnittää ihon kuvempiin kohtiin, kuten kyynärpäihin, polviin ja nilkkoihin. Jos sipaiset niihin vartalovoidetta, lopputulos on luonnollisempi ja tasaisempi, eikä väri tartu voimakkaammin näihin kohtiin. Mikäli kosteutat ihosi ennen itseruskettavan levitystä odota kuitenkin kunnes voide on imeytynyt kokonaan iholle, ennen kuin aloitat levityksen.

   Vinkki 3 Näin onnistut levityksessä: Valitse sopiva itseruskettava eri tarpeeseen ja käytä apuna levityskinnasta

   Itseruskettavien tuotteiden valikoima on tänä päivänä melko laaja ja päivettyneen ilmeen saamiseksi löytyy markkinoilta useita erilaisia vaihtoehtoja eri koostumuksilla. Mikä niistä olisi sitten paras vaihtoehto?

   Me Twitbellä olemme kuratoineet valikoimamme huolellisesti ja tehneet tarkan testaus-, tutkimus- ja vertailutyön tuotteillemme, joten valikoimastamme löydät myös luonnonkosmetiikan parhaimmistoa olevat itseruskettavat. Testaamme kaikki valikoimamme tuotteet, jotta sinä vältyt hutiostoksilta! Näin olemme tehneet myös itseruskettavien kanssa.

   Valikoimamme itseruskettavat ovat helppokäyttöisiä ja niiden avulla saat tasaisen lopputuloksen rusketukselle.

   Jos olet vielä arka käyttämään kasvoille itseruskettavaa valitse helppokäyttöinen asteittain ruskettava kasvovesi tai -tipat. Niillä saat luotua pikkuhiljaa kasvoille tasaisen päivetyksen ja sävyä voit helposti syventää levityskerojen mukaan.

   Kasvojen iholle parhaat luonnonkosmetiikan itseruskettavat ovat:

   • Eco By Sonya Face Tan Water asteittain ruskettava kasvovesi - nopeita tuloksia antava itseruskettava, jolla saat luotua kasvoille tasaisen ja luonnollisen päivetyksen. Toimii kasvoveden tapaan. Illalla tipauta itseruskettavaa kasvovettä tarvittava määrä vanulappuun ja pyyhi sillä kasvot, kaula ja decoltee kauttaaltaan. Syvemmän lopputuloksen saamiseksi käytä tuotetta parina peräkkäisenä iltana.
   • JOIK itseruskettavat tipat on todella helppokäyttöinen asteittain iholle sävyä tuova itseruskettava. Lisäät vain kosteusvoiteesi sekaan muutaman tipan riippuen halutusta lopputuloksesta. Tummuutta voit säädellä oman mieltymyksesi mukaan.

   Vartalon iholle parhaat luonnonkosmetiikan itseruskettavat ovat:

   Vartalon iholle löytyy erilaisia itseruskettavia eri koostumuksilla. Voit valita joko itseruskettavan voiteen, -vaahdon tai -suihkeen mieltymyksesi mukaan.

   • Eco By Sonya Cacao Tanning Mousse itseruskettava vaahto - helposti levittyvä itseruskettava, joka sisältää karttavärin. Karttaväri värjää ihon heti ruskeaksi, joten näet helposti mihin tuotetta olet levittänyt. Näin saat lopputuloksesta mahdollisimman tasaisen.
   • JOIK Sunless Tan Body Lotion on asteittain ruskettava vartalovoide luonnollisen ja kauniin päivetyksen saamiseksi. Valittavana kaksi eri värivaihtoehtoa. Vaalealle iholle sävy Light ja tummemmalle Medium. Kauniin värin lisäksi voide kosteuttaa ihoa.

   Itseruskettava kannattaa levittää aina huolellisesti ja maltilla pyörivin liikkein. Hosua ei kannata sillä muuten lopputuloksesta voi tulla epätasainen ja laikukas. Itseruskettavan levityksessä kannattaa myös käyttää apuna siihen tarkoitettua levityskinnasta. Levityskintaan avulla itseruskettava on helpompi levittää ja rusketuksesta saa tasaisemman eivätkä kädetkään sotkeudu. Lopuksi voit sipaista levityskintaaseen jääneen värin kämmenselkiin ja sormien väliin. Näin saat värin myös tasaisesti niihin.

   Anna rusketuksen kuivua iholla kokonaan ennen kuin pukeudut!

   Vinkki 4 Näin pidät parhaiten yllä rusketusta

   Kosteutuksen ja kuorinnan lisäksi yksi tärkeimmistä seikoista kauniin ja tasaisen rusketuksen ylläpitämiseksi on ihon kosteuttaminen ja pehmeänä pitäminen. Älä siis jätä ihon kosteuttamista vain päivää ennen tehtäväksi vaan ihoa kannattaa kosteuttaa myös jälkikäteen päivittäin.

   Hyvin kosteutetulla iholla rusketus pysyy paremmin ja kauniimpana sekä kuluu myös pois tasaisemmin.

   Itseruskettava pysyy ihotyypistä ja -alueesta riippuen iholla noin viikon verran haalistuen useimmiten pikku hiljaa pois. Voit antaa rusketuksen haalistua pois kokonaan ja levittää sitten uudelleen tai vaihtoehtoisesti lisätä sitä jo ennen, kuin väri iholla on kulunut pois kokonaan.

   Itseruskettava antaa iholle kauniin päivettyneen hehkun, mutta ei suojaa auringolta. Muistathan siis käyttää aurinkosuojavoidetta!

   Mitä seuraavaksi?

    1. Tutustu valikoimamme aurinkosuojavoiteisiin ja after sun tuotteisiin kasvoille ja vartalolle.
    2. Olethan jo luonut asiakastilin? Saat henkilökohtaisia ja vaihtuvia etuja jokaisesesta ostoksestasi.
    3. Tilaa uutiskirjeemme? Saat kerran viikossa inspiraatiota ihosi hoitoon, tiedon ensimmäisenä tarjouksista ja uutuuksista sekä etuja vain uutiskirjeen tilaajille. Tästä pääset uutiskirjeen tilaajaksi.

    Lue myös

    Voiko ihoa suojata auringolta sisäisesti?

    Kaikki aurinkovoiteista

    Maria Palosaari
    Maria Palosaari


    Tilaa uutiskirje

    Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista