0

Ostoskorisi on tyhjä

Savinaamio - miten valitset oikean?

Savinaamio - miten valitset oikean?

Savinaamio on loistava keino kirkastaa ihoa, syväpuhdistaa ihohuokosia sekä ennaltaehkäistä epäpuhtauksien syntymistä. Jokaiselle ihotyypille löytyy sopiva savinaamio, mutta aivan summamutikassa sitä ei kannata valita. Tämän blogin avulla löydät omalle ihollesi täydellisen savinaamion.

Milloin kannattaa valita savinaamio?

Moni hakee epäpuhtauksiin apua kuorinnasta, mutta lähes aina syväpuhdistava naamio on parempi vaihto. Kuorinta saattaakin helposti aiheuttaa enemmän hallaa kuin hyvää. Etenkin jos iholla on tulehdusta ja ärtyneitä näppyjä tulisi rakeellinen kuorintaa vaihtaa pikaisesti rakeettomaan, syväpuhdistavaan naamioon. Syväpuhdistavan naamion avulla saat halutun lopputuloksen ilman ihon kuormittumista tai ihoärsytystä. Lue lisää ihoystävällisestä kuorinnasta.

Jos sinulla on helposti tukkeutuvat ihohuokoset, ihosi tuntuu samealta tai jos kärsit epäpuhtauksista niin lisää savinaamio ihonhoitorutiiniisi.

Savinaamio kuuluu ihonhoitorutiinissa ns. viikkohoitotuotteisiin eli sitä käytetään 1-2 kertaa viikossa. Kerran viikossa käytettynä savinaamio auttaa pitämään ihohuokoset puhtaina ja ylläpitää ihon kirkkautta. Kuuriluontoisesti savinaamion voi tehdä muutamankin kerran viikossa. Jos ihosi on lisäksi kuiva, kannattaa viikkohoitorutiiniin savinaamion kanssa yhdistää kosteuttava kasvonaamio.

Huomioi nämä savinaamiota valitessa

Markkinoilla on paljon erilaisia savinaamioita, joten itselle sopivan valinta voi tuntua vaikealta. Saven määrä ja naamion muut raaka-aineet vaikuttavat siihen mitä naamio ihollesi tekee, miten se käyttäytyy ihollasi ja mitä muita hyötyjä syväpuhdistuksen lisäksi voit naamiolta odottaa.

Moni mieltää savinaamiot sellaiseksi, että ne aina kuivuvat kasvoille jättäen kiristävän pinnan ja yhden asiakkaamme sanoja lainataksemme “imien sielun pois”. Kaikki savinaamiot eivät kuitenkaan ole kasvoille kuivuvia. Etenkin herkkäihoisen kannattaa valita savinaamio, joka ei kiristä kasvoilla.

Huomioi seuraavat asiat savinaamiota valitessasi:

Olemme valinneet ihon biologian ja kosmetiikan raaka-ainetuntemuksemme perusteella seuraavat tärppituotteet, joista löydät varmasti itsellesi täydellisen savinaamion.

Pintakuiva, helposti tukkeutuva iho:

Baiobay Purifying Mask - Kirkastaa, puhdistaa huokosia, vähentää rasvoittuvuutta sekä finnejä. Naamio tuo apua myös sekaihon pintakuivuuteen kookosveden sekä kasviperäisen pentyleeniglykolin muodossa.

“Ihana tuoksu, iho tuntuu ja näyttää hyvältä tämän jälkeen. Ei kuivu kiristäväksi kasvoilla, vaikka unohtuisi hiukan pidemmäksi ajaksi. Tämä meni heittämällä pintakuivan sekaihon suosikiksi.”

VINKKI: Tutustu myös lähes 700 huippuasiakasarvostelua saaneeseen finnien hoitoöljyyn, jonka avulla asiakkaamme ovat päässeet eroon epäpuhtauksista ja mustapäistä!

Sekaiho tai rasvoittuva iho:

Antipodes Halo Mud Mask - ihoa erityisen tehokkaasti syväpuhdistava ja kirkastava naamio. Tasoittaa ihonsävyä ja jättää ihon ihanan pehmeäksi. Tämä savinaamio kuivuu iholle, joka ei kuitenkaan tyypillisesti häiritse rasvoittuvaa ihoa. Jos haluat estää naamion kuivumisen, kostuta musliiniliina ja laita se kasvoille makuuasennossa siksi aikaa kun naamio vaikuttaa.

“Rakastuin tähän ensimmäisen käyttökerran jälkeen! Aivan best ei ollenkaan jää kuivattava olo iholle käytön jälkeen, mutta tuote on silti todella tehokas ja imee todella tehokkaasti epäpuhtaudet iholta.”

VINKKI: Tiedätkö mikä kasvovesi auttaa sinua rauhoittamaan ihon rasvoittuvuutta ja vähentämään ihon epäpuhtauksia? Tutustu siihen tästä.

Herkkä tai tulehtunut iho:

by mukk White Clay Mask - Samalla kun naamion valkoinen savi puhdistaa ihon huokosia rauhoittaa tuotteen sisältämä laventeliöljy ihoa. Täydellinen valinta herkälle sekä esimerkiksi tulehtuneelle akneiholle.

“Naamio on ollut hyvä, jää varmasti käyttöön jatkossakin. Tukkeumat vähentyneet.”

VINKKI: Herkän ja tulehtuneen ihon puhdistuksessa päivittäinen oikeaoppinen puhdistus on tärkeää. Liian pesevän tai vääränlaisen puhdistustuotteen avulla saatat kuormittaa ihoa ja pahentaa tulehdusta sekä ihon ärsytystä. Osta herkän ja tulehtuneen ihon hoitoon suunniteltu puhdistustuote tästä.

Punoittava ja reaktiivinen iho:

Esse Clay Mask - Haastavan ja reaktiivisen ihon valinta. Puhdistaa ihoa ja poistaa iholla tuntuvaa tukkeumaa ja röpelöä jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Tuote imee iholta ylimääräistä talia sekä kuona-aineita.

"Paras naamio, ihanan kosteuttava ja silottava. Tasoittaa punoitusta ja näppyjä kasvoilta. Joka viikkoinen hemmottelu hetki!"

VINKKI: Rauhoita ihon punoitusta reaktiiviselle iholle sopivan kosteuttavan kasvoveden avulla.

Mitä seuraavaksi?

  1. Tuntuuko vaikealta itse valita omalle iholle sopivat ihonhoitotuotteet? Anna kokonaisvaltaisen ihonhoidon asiantuntijoidemme auttaa sinua ihotyyppisi sekä ihosi tarpeiden määrittämisessä ja sopivien tuotteiden valinnassa ihotyyppianalyysin avulla.
  2. Oletko jo tehnyt asiakastilin? Asiakastililtä löydät vaihtuvat ja henkilökohtaiset edut. Twistbe kanta-asiakkaana saat edun joka tilaukseen! Ensimmäisen edun saat heti rekisteröityessäsi.
  3. Tilaa uutiskirjeemme! Saat kerran viikossa konkreettisia ja ajankohtaisia ihonhoitovinkkejä, tiedon ensimmäisenä tarjouksista ja uutuuksista + etuja vain uutiskirjeemme tilaajille. Tästä pääset liittymään uutiskirjeen tilaajaksi.

Kirjoitukseen liittyvät tuotekokoelmat:

Veera Brückler
Veera Brückler

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista