0

Ostoskorisi on tyhjä

Suoliston hyvinvointi (keskeisenä) osana iho-oireiden hoitoa

Suoliston hyvinvointi (keskeisenä) osana iho-oireiden hoitoa

On paljon iho-oireita, joita voimme hoitaa ja eliminoida kosmetiikalla ja ulkoisella ihonhoidolla. Me Twistbe:llä lähestymme ihonhoitoa kuitenkin erityisen kokonaisvaltaisesti ja pyrimme aina pääsemään kiinni iho-oireiden syihin, jotta voimme saada pitkäkestoisia tuloksia asiakkaillemme.

Kuuntele aiheeseen liittyvä podcast tai lue alta kirjoitamamme blogi:

Moni pitkään vaivaava (joskus oireet voivat mennä ja tulla aaltoillen) ja “mikään ei auta” -tyyppinen iho-ongelma kumpuaakin sisältäpäin. Syynä on usein oireileva suolisto tai epätasapainoinen vatsa. Suolistoa ja maksaa pidetäänkin ihomme peilinä, sillä niiden epätasapainotilat ja ongelmat heijastuvat ihollamme. Yli puolet puolustussoluistamme sijaitsee suolistossa, joten se on tärkeä osa elimistön immuniteettiä eri taudinaiheuttajia vastaan.

Voit kuunnella lisää aiheesta podcastissamme, jossa vieraanamme Diplomiravintoneuvoja Annina Francioso. Annina kertoo podcastissa tarkemmin miksi suolistomme kuntoo näkyy iholla ja mistä se voi johtua.

Suolistoperäiset iho-oireet tuntuvat yleistyneen ja päätimme siksi rakentaa yhteistyössä Anninan kanssa kaksi suoliston toimintaa ja hyvinvointia tukevaa pakettia, joista voit saada apua ruoansulatusvaivoihin ja sitä kautta ihollesi.

Kärsitkö iho-ongelmista, mutta et ole saanut haluamiasi tuloksia sen hoidossa? Tutustu myös iho-ongelmien hoitoon keskittyvään ruokavalio-oppaaseen, joka sisältää 21 iho-ongelmiin auttavaa reseptiä!

1) Ihonhoidon suolistopaketti ruoansulatuksen tueksi (stressaantuneille!)

Tämä suoliston ja vatsan hyvinvointipaketti on tarkoitettu sinulle, jolla on ns. "normaali ruokavalio" eli et ole (vielä) välttämisruokavaliolla kuten maidottomalla tai viljattomalla, mutta mahdollisten iho-oireiden (voi myös olla ettei ihosi vielä oireile) lisäksi kärsit närästyksestä, röyhtäilystä tai kuvotuksesta ruokailun jälkeen. Oireinasi voi olla myös ajoittaista turvotusta ja vetämättömyyden tunnetta.

Paketti sisältää testin ruoansulatuksen aloittavien vatsahappojen tilanteen selvittämiseksi, tulehdusta sekä stressin ja väsymyksen oireita lievittävää reishiuutetta, tehokkaasti ravinteita kehollesi antavaa viherjauhetta sekä rasvaa pilkkovien entsyymien tuotantoa aktivoivaa ja vatsan toimintaa tasapainottavaa omenaviinietikkaa.

2) Ihonhoidon suolistopaketti mahdolliseen suolistobakteerien epätasapainotilaan (dysbioosiin)

Tämä suoliston hyvinvointia edistävä paketti on sinulle, joka olet jo kokeillut välttämisruokavalioita ja niistä huolimatta ihosi oireilee (esim. akne). Kärsit ehkä myös epämääräisistä maha-suolistokanavan vaivoista kuten turvotuksesta, ripulista, ummetuksesta, pahoinvoinnista ja krampeista, jotka on vaikea yhdistää mihinkään tiettyyn ruoka-aineeseen.

Paketti sisältää suoliston vastustuskykyä ja tulehdusta hillitsevää reishiuutetta, prebioottista kuitulisää tukemaan laktobasillien kiinnittymistä suolistoon, probiootteja tukemaan suoliston hyvää bakteerikantaa sekä ruusunjuurta hillitsemään huonon bakteerikannan kasvua.

Suolistoanalyysi yksilöidyn hoidon laatimiseksi

Yllä olevien pakettien tuotteet on valittu lieventämään suolisto- ja vatsaperäisiä oireita, mutta ainoastaan suolistoanalyysi eli mikrobiomitesti mahdollistaa yksilöllisen hoitoprotokollan suoliston tasapainotilan palauttamiseksi. Mikrobiomitestin avulla päästään kiinni juuri sinun suoliston tilanteeseen ja saat täsmähoito-ohjeet. Testiin kuuluu tulehdusarvojen testaus, joka vaikuttaa myös valittuihin hoitosuosituksiin. Lisäksi testiin voi valita mukaan loisien testauksen.

Yhteistyössä Annina Francioson ja Lääkärikeskus Astris:in kanssa pystymme tarjoamaan sinulle tämän lääkäritason palvelun suolisto-oireiden selvittämiseksi ja hoitamiseksi mahdollisimman helposti ja vaivattomasti. Annina on pätevöitynyt analysoimaan Astris:in mikrobiomitestin tuloksia ja laatimaan sen perusteella asiakkaalle yksilöidyn hoitosuunnitelman. Sinun ei tarvitse siis erikseen varata aikaa lääkärille, hakea lähetettä ja juosta monessa paikassa.

Näin mikrobiomitestaus tehdään

Suolistoanalyysin teettäminen ja hoidon saaminen kauttamme on helppoa.

1. Ota ja lähetä näyte

Saat mikrobiomitestipaketin Twistbe myymälältä tai kotiisi postitettuna ja voit rauhassa lähettää näytteen saamassasi postipaketissa.

2. Hoitokonsultaatio Annina Francioson kanssa

Testituloksien valmistuttua Annina käy tuloksesi läpi ja laatii sinulle yksilöidyn hoitoprotokollan suolistosi bakteeritasapainon saavuttamiseksi (ja mahdollisien loisien häätämiseksi). Konsultaatio tehdään Twistbe myymälällä tai Skype:n välityksellä.

Lisätietoa mikrobiomitestistä ja sen tarpeellisuudesta juuri sinulle saat sekä meiltä Twistbe:ltä (letstalk@twistbe.fi) että suoraan Anninalta (annina@francioso.com).

Veera Brückler
Veera Brückler

Twistben perustaja & ihonhoidon asiantuntija


Tilaa uutiskirje

Konkreettisia ihonhoitovinkkejä, vaihtuva kuukausietu vain tilaajille sekä tietoa uutuuksista ja tarjouksista